Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
Takže já šla 18dc
Krome Fraxiparine od 2dc
Mně nic na ředění krve nedali :/ snad není potřeba.... Tohle je můj první KET. ✊🙏
@kackaa91 Já šla na ultrazvuk 10 DC.Pak už mě nikdo nezval, já se ale pozvala sama s tím, že mě bolelo to břicho tak nezvykle...To bylo to velké střevo 😂 a prasklé vajco s k tomu žen hormon co plaší všechno... Jinak bych tam do transferu určitě nešla...Je to jiné než poprvé...Teda mě to přijde jiné 😁
@kackaa91 Ta sliznice doroste neboj se...Já se taky bála...Dnes jsem ji měla přes 9 něco... Vidíš a mě se to zdálo málo, protože některé holky psaly že 10-12 a více...No a doktora říkala že je to takhle bezva... Někdo otěhotnění i s podstatně menší sliznicí než je 7 teda to jsem taky někde tady v diskuzi četla....Je to různé a kdy je ten optimální stav vlastně ani nevím...😉
@kackaa91 No ten folik by měl prasknout nebo ne? Já jsem zřejmě mimo😀... Já byla toho 8 na ultrazvuku,tam byl folik a doktor říkala hlavně aby dorostl atd...12.8 jsem si pichla jednu injekci ovitrell...Pak jsem byla kvůli té bolesti to bylo 15.8. a to už byl prasklý...A hned mi změřili ti sluznici,to jsem chtěla vědět já 😉 když už mě prohlížela že....

@worena @lucik253 holky myslíte že když mám teď ve středu ultrazvuk že budu muset ještě v pátek na ultrazvuk? Nebo když ve středu řekne že může být třeba ket v pondělí tak že už mě nebude chtít v pátek vidět?