Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
@anettak ahoj, supeeeer, gratuluji🤩.. Já jsem dneska 4dc a na utz jdu v pondělí 12.8.🥰 Tak snad to bude všechno v pořádku a nebude nic bránit ketu...
@kackaa91 jasně že ano, podpoř ji sklenkou červeného vína 🙂
@petruska23 budu držet palečky, já už se tak těším, snad bude vše OK
Holky prosím, já už to všechno trochu zapomněla. Před ket se jde jen na ten jeden utz, nebo podle potřeby víckrát? Děkuji 😘
@worena tak to na tebe budu myslet, ať je vše dobré a šupky na KET 🙂 já se na jednu stránku strašně teším ale na druhou mám strach, ale to mám vždy 😅
@petruska23 já chodila zatím vždy jen jednou, ale asi záleží na potřebě 🙂 a také jsem vždy brala podpůrné léky ( estrofem, lenzeto ) a teď nic tak uvidíme 🙂
@kackaa91 😂
Holky ❤️tak menstruace konečně dorazila .. Ultrazvuk pred Ketem příští pátek ♥️♥️♥️
Holky, to je príma, že to máme tak podobně a můžeme sdílet svoje radosti😻
@petruska23 ty máš ultrazvuk 12.8 že? Držím palečky ☺️
@kackaa91 ano v pondělí. Děkuji, taky moc držím palečky 😘 snažím se být v klidu, ale nervozita pracuje😆
Berete holky nějaké vitamíny nebo něco?
@petruska23 taky děkuji 😘 vim jak se cítíš... Taky nervozita pracuje... Zobu pregnafolin a hodně ovoce. Příští týden už budu jist pravidelně ananas a pít džus z ananasu. Prý to pomáhá při uhnizovani 😊
To je super, s tím ananasem jsem to taky četla.. Tak také nakoupím zásoby 🍍🍍🍍🍍😉
@petruska23 příští týden holky vykoupime v obchodech ananas 🍍 😁
@kackaa91 Ahoj holky, já si kvůli uhnízdění taky nakoupila litry ananasové šťávy, ale pak jsem na netu našla několik článků, že se naopak vůbec nedoporučuje, že může způsobit potrat..takže jsem šťávy zase zastrčila do police a nechala si zajít chuť a doktorky jsem se blbec zapomněla zeptat..tak nevím..
@kackaa91
@vendulam
@petruska23
@worena já si určitě koupím buď čerství ananas nebo džus, myslím že s mírou se nic nepokazí 🙂 u mě též nervozita začíná pracovat, strašně se těším na ten den kdy budu čekat na lůžku dokud pro mě nepříjdou že mají ☃ připraveného ale zároven se strašně bojím, teď to bude první KET po tom co zjistili že mám mnoho aktivních NK buněk
(proto byly ty potraty předtím ). Snad ty injekce které si budu aplikovat pomůžou🙂
Tak že hlavy vzhůru a hurá na KET ❤🙏🍀
@anettak máš pravdu ❤️ vše s mírou nic nemůže pokazit 🙏❤️ taky se už těším na den kdy bude KET 😍 pak budu mít mrazačka u sebe a budu se modlit 🙏 ať vse dopadne dobře ❤️to teprv budou nervy. Můj je to úplně první KET... @vendulam @petruska23 @worena @anettak musíme věřit a doufat 🙏🙏❤️
@petruska23 Fakt ananas?A v jaké formě?Jdu do toho 😀. Netušila jsem že to má vliv.

@anettak jeee tak paráda...ja začínám tedka špinit tak snad se mi do zitra menstruace rozjede
😂