Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
Ahoj holky.. Tak kontrola před ket za mnou a zatím zda se není připraveno. Ve čtvrtek musím ještě na jeden utz. Tak uvidíme. Nemůže to být jednoduché, to mi bylo jasné 😉
@petruska23 ahojky jejku, přeji ať do čtvrtka sliznice se připraví 🙂 já jdu na ult v pátek a od soboty piji grepový džus 🙂 bojím se že také nebudu na ket připravená ☹
Díky, taky zkusím jusik. Sliznice říkala 6,7.
@petruska23 tak to je opravdu málo já měla posledně 9-10 a KET mi neudělali ☹ přeji ať doroste 🙂
Já vím a čím tu sliznici podpořit? Může vůbec dorust? 🤔
@kackaa91 snad ano 🙂 ale i tak se bojím
@petruska23 zkus ještě pít červené vínko 1 dc denně a grep buď čerství nebo džus 🙂 četla jsem že to pomáhá 🙂
@anettak děkuji moc, zkusím 😘
@petruska23 a nedali ti třeba na to nějaké léky??
@anettak nic mi nedali. Doktorka jen řekla, ať přijdu ještě ve čtvrtek.. Napsala jen klasicky Ovitrelle a Utrogestan🤔
Jinak holky moc držím na pátek palce😘 a už jsem si nalila to červené 🍷🍷🍷🍷🍷🤩
@petruska23 tobě taky držím palečky a dej vědět co řekl lekar. Taky jsem přemýšlela nad tím červeným vínem 🍷 🍷🍷🍷😂
@kackaa91 jdu na 9:15
@petruska23 děkujeme, také bych si nalila, jen jdu na noc, i zítra tak že nalít si mohu až ve středu 😀

@worena Jako, že jsi byla před i po na neschopence nebo právě nee? Nebo jak jsi to myslela? (Když jsem čekala dceru tak celé těhotenství a i před a po...A teď zas) Nerozumím..🙂