icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

anettak
5. pro 2016

@jasmine2258 děkuji❤ a stejně tak to platí i u tebe, piš co je u tebe nového, ať můžu též držet palečky🍀🙂

pajule88
5. pro 2016

@anettak Držííííím, hodně štěstíčka. Já mám neschopenku od obvodního lékaře. Nechtěla jsem, aby na ní bylo razítko CARu. Nemusí to v práci všichni vědět.

anettak
5. pro 2016

@pajule88 Děkuji 🙂

linusha
5. pro 2016

@anettak jé tak to na tom budeme stejně také jdu ve středu na OPU. Přeji mnoho štěstí 🙂

fandysek_1
5. pro 2016

Ahoj holky,

vidím, že máme pozitivní testíky a i snažilky, které se chystají jít pro miminka. Držím palce všem, ať je vše ok.

Moc nepřispívám, protože se snažím odprostit se od myšlenek na mimi, ale asi sami víte, že to moc nejde. Jsem 13 DC a snažím se si milování užít a manžela netrápím honbou ovulace, ale zřejmě to stejně tuší a milujeme se 2x denně 😎. V pátek jedeme na dovču a dnes jsem byla nakupovat dárky, takže i to bylo rozptýlení.

Jak jste na tom vy? Pečete, nakupujete?

linusha
5. pro 2016

@fandysek_1 užijte si dovču 🙂 Já už mám celkem na Vánoce dárky nakoupeny už jen napíct 🙂

fandysek_1
5. pro 2016

@linusha Kolik se toho chystáš péct? Budeš doma na neschopence po transféru?

linusha
5. pro 2016

@fandysek_1 to ještě nevím, ale moc ne, vidím to tak na max. 5 -7 druhů něco bude po půl dávkách - zázvorky, marokánky, kokosky, vanilkové rohlíčky, možná perníčky a pak něco nepečeného. No v plánu to nemám být na neschopence, ale pokud dr. řekne že je to třeba nebo budou nějaké komplikace tak budu 🙂

anettak
5. pro 2016

@linusha tak to je super😉 tobě také přeji mnoho štěstí, pak písni jak ji na tom 🙂

8karolina4
6. pro 2016

@fandysek_1 taky jedeme na dovcu v neděli a doma na Vánoce už vše prichystane. Dnes nás čeká iui 🙂

adusku
autor
6. pro 2016

Ahoj holky 🙂
Koukám, že pár z vás bude mít krásné Vánoce s //, gratuluju kočky 🙂

A my ostatni si je nadělíme po novém roce 🙂

Vzhledem k tomu, že mě chce doktor k mému "obrovskému nadšení" uschopnit, mám už vyzdobeno, napečeno a jen čekám na páteční verdikt 😃

A stále jsem to nedostala, test sněhobílej :(
Takže plán, že se do stimulky pustíme už v lednu mi nejspíš nevyjde.

anettak
6. pro 2016

@linusha a kam jezdíš??já do Hradce králové do sanusu nervozitka ve mě trochu stoupá :-/ jak ty??

pajule88
6. pro 2016

Ahoj holky, asi se zblázním. Ráno jsem volala do CARu na výsledky hcg a řekli mi krásných 1632 jednotek, prý jsem těhotná. Jenže teď po obědě jsem začla krvácet a TT z moči je slabší, než byl před víkendem. Bojím se, že je konec :( Máte někdo takovou zkušenost?

lussinka88
6. pro 2016

@pajule88 klid... zavolej radsi do CARu, ale bud v klidu. Mohla sis natedit moc tim, zes pres den pila...

lussinka88
6. pro 2016

@pajule88 kolikaty tyden jsi? Nebo kolik dni jsi od transferu?

pajule88
6. pro 2016

@lussinka88 Zítra bych měla končit 5. týden (dle menstruace), od OPU 22 dní, od transferu 18 dní.

linusha
6. pro 2016

@anettak Do Brna do Heliosu, já do dnešních 12 hodin ok ale od 12 jsem jak na trní. :D

anettak
6. pro 2016

@linusha to mi povídej,já jsem dneska doma a děs semnou 😀 musím pořád něco dělat

adusku
autor
6. pro 2016

@pajule88
Nestresuj se, nemusí to nic být.
Držím pěstičky 😙

prmarket
6. pro 2016

@pajule88 Ahoj, zkoušela a sílí tedy tak, že jí mám stejně tmavou jako tu první 🙂 Ve středu příští jdu na UZ. Tak drž palečky ať je kde má být a jak má být🙂 Nevěřím a nechci věřit, že by to vyšlo hned na poprvé..❤
Jak to dopadlo? Myslím na Tebe a držím vše co mohu..

pajule88
7. pro 2016

@adusku Moc děkuju, snad to bude ok.

@prmarket Tak to je úžasný, moc gratuluju a držím. Věř, že to bude v pohodě. Taky v to věřím. Menstruace se mi zatím nerozjela, jen mě bolí v podbřišku, tak snad to byla jen nějaká prasklá cévka. Volala jsem do CARu, prý mám zvýšit Utrogestan na 2-2-3, odpočívat a být v klidu. Na ultrazvuk jdu až 19.12.

linusha
7. pro 2016

@anettak jak Ti je? Já už jsem z CAR doma a je mi ok 🙂

anettak
7. pro 2016

@linusha ahojky uz jsem take doma a odpocivam🙂 celej zakrok byl bez komplikaci, zitra si mam volat jak na tom nasi pordolove bojuji😍 odebrali mi 12 vajicek❤ jak tobe?

anettak
7. pro 2016

@linusha prdolove😀 to je to psani pres telefon😉

linusha
7. pro 2016

@anettak mě 11, také budu zítra volat jak to s bojovníky vypadá. Máme teda prodlouženou kultivaci takže na transfer (pokud něco k němu bude) půjdu až příští týden. Co máte za metodu? My se rozhodli pro klasiku 🙂

anettak
7. pro 2016

@linusha take mam prodlouzenou kultivaci a intracytoplasticka injekce spermie ,transfer cca v pondeli. Ted bude tyden plny napeti🙏

anettak
8. pro 2016

@linusha tak nam volali z laboratore a mame tam 7 bojovnicku❤🙏

prmarket
8. pro 2016

@pajule88 Tak vidíš, nakonec bude všechno v pořádku. Mě teď často bolí v podbřišku, jako bych to měla dostat.. Už bych chtěla aby byla ta středa a měla jsem to potvrzené. Pořád si říkám, zda je vše ok? Jak to plánuješ poté? Budeš chodit do práce co to jde nebo půjdeš na rizikové? Určitě nám potvrdí více asi lékaři..

anettak
8. pro 2016

@jasmine2258 ahojlky tak uz mam po OPU, zakrok byl bez komplikaci, jen me bolelo jako pri mesickach, nic zavratneho, odebrali mi 12 vajicak a dnes mi volali z laboratore ze bojovnicku mame 7❤🙏 jsem moc rada

prmarket
8. pro 2016

@anettak Držím palečky ať se všem dobře daří. Teď to čekání, je dlouhé..😉

Strana