Zkušenosti s Embryoglue
Máte zkušenost??
@kkacca a kolikaty pokus si mela??
U mě podobně - použila jsem a otěhotněla. Ale je to spíše o tom, že to zvyšuje pravděpodobnost. Zda natolik, že to za ty prachy stojí, netuším.
@maja1111111 první pokus a jedno embryo..prodloužena kultivace,isci, premiovison, embryo glue
@merope no u mě je to už asi konečná ,takže chci zkusit vše co se dá..tak zjištuji co to vlastně dělá..ale uškodit to snad ničemu nemuže,tak to zkusím
@maja1111111 Ahoj, 2x neuspech a 3pokus s EG a ted jsem 6+4
V utery jdu na kontrolu jestli bude ❤️
@maja1111111 Ublížit by to nemělo - já měla cyklus s darovanými oocyty, tak jsem si říkala, že si těch 2500 už připlatím.
@merope no tady chtej 4000,- ,ale pokud by to pomohlo,tak penize neresim...to zas neni takova castka...to ty darovane to je masakr ne??kolik te to stalo?
@maja1111111 88 tisíc základ a potom něco mražení plus to embryoglue. Do 100 tisíc jsem se vešla.
Je to spíš pro psychiku. Všichni doktoři nam řekli, že to nemá význam, existuje pouze jedna studie, kterou zadal výrobce. Takže jsme nikdy nedali. Chytlo se 5 že 7mi embryí, ale dál nedošla, takže asi tak.
V car mi řekli, že kdyby to opravdu fungovalo, dávali by ho všem zadarmo.. navíc jsem někde četla, že všechny studie potvrzující účinnost sponzoruje přímo ten výrobce.. takže pro mě nulová vypovídající hodnota a nechtěla jsem ho..
Ano mám to momentálně ta sebou.Jsem 7 den ET a embryoglue se dávalo.No zatím čekám co bude.
@maja1111111 Za zkoušku nic nedáš, jsem na tom stejně, udělala jsem vsez čím jsem mohla pomoci 😉
@worena drzim moc palce!!🙂
@worena ted uz ano
@lenatko91 a kam chodis??
U nás embryoglue bylo a pomohlo. Dávali jsme 2 embrya a obě se uchytila.
@maja1111111 To mi řekli ve Zlíně. Ale nakonec jsme přešli do Olomouce
tak pry embryolozky rikaj ze je o 10% lepší šance..tak jdu do toho 🙂
@worena A jak si dopadla?
@maja1111111ahoj, vůbec nevím.Ale už jsem přestala věřit 😔 .V pondělí mám jít na krev a vůbec se mi tam nechce.Dnes jsem si dělala 3 test, negativní opět.MS zatím nedošla ale to asi ovlivňuje ten utrogetan.Uz se mi ho nechce ani zavádět... Zvažuji že ani na tu krev ani nepůjdu.

Ano, měla jsem a tehotna jsem, ale jestli je to kvůli EG nevim 🙂)