Víkendová sobotní soutěž. Vyhrajete HOUSENKU?
Dobré ráno😘,
víkendová sobotní soutěž je tady😉.
Jdeme na to😅.
Zadání soutěže: ozdobte stromeček, větvičku, kytičku....cokoliv ze živé přírody a připravte tak vánoční dekoraci s Vašimi dětmi pro celou rodinu. Ozdobičky musíte vytvořit a musejí mít zvířecí motivy. Jelikož jsme u Fisher Price, nezapomeňte pár ozdobiček udělat třeba s Pejskem, Housenkou, Pejsinkou...😅. Vaše krásné výtvory nám vyfoťte a pošlete do soutěže.
Trvání soutěže: sobota 9.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 10.12. během dne
Výhry: 2 nejzdařilejší příspěvky odměníme HOUSENKOU od Fisher Price😅.
Přeji Vám všem krásnou zábavu, hezký adventní čas a hlavně buďte všichni spolu a hodně se smějte.
P.S. Pokud budete zdobit na zahradě, můžete přidat i vánoční světýlka a fotky poslat večer🙂.
Moc se těším na všechny příspěvky a hezké tvoření s dětmi.👦👧

Tak i my jsme konečně dotvořili, bylo to náročné, ale výsledek je nádherný. Nejdřív jsme vyrazili na procházku na větvičky, ze kterých jsme vytvořili stromeček, pak polepovali krabici a vystřihovali, pak jsme dělali ozdoby - teda ty dělal Mireček. S Míšou jsme vymysleli stonožku, že si jí uděláme z ovoce a pak si na ní ještě pochutnáme a uděláme si nakonec ovocný salát 🙂. No a Táta dělal kometu, takže se také zapojil 🙂 A teď už si s tím hrají jak na světle tak i když se světlo zhasne. Míša prohlásila, že tohle musí k ní do pokojíku, protože je to boží, jen teda prý škoda, že tu stonožku sníme, ale že kdyby vyhrála, tak by stonožka měla rovnou i pelíšek 🙂 Tak si držíme, co můžeme, i když ostatní výrobky jsou také nádherné.
@rottentocore ooo moc děkujeme,mco jsme si to uzily🙂
Tak i my přidáváme své výtvory. Dopoledne jsme pekly perníčky (zajíčky, ježky, ptáčky, komety, hvězdy, srdce - zbývá nám je ještě nazdobit). Jinak děkuji za podnět, maminka se konečně rozhoupala a udělala výzdobu do oken a na dveře, během toho co holky spaly a nyní už nám krásně svítí v oknech. No a jelikož holkám jsou teprve dva roky a moc toho tvořit neumí a navíc jsou nachlazené, tak jsem jim nakrájela banán a mandarinky a společnou pomocí jsme vytvořily housenku - snad se jí teda aspoň trochu podobá. I když je pravda, že teď už je bohužel po housence. Holky už ji snědly 😀 Krásný víkend všem 🙂
Ahojky bando 😂 Tak po x hodinách ukazuji náš výsledek 😂 Táta stříhal, Voldi se mnou lepil a nakonec si zahrál i roli 😂 Doufám, že jsme všechno splnili a udělali jsme vám z toho příběh. Housenka už je po smrti takže poprosím o minutu ticha za ní 😂 A i kdybychom nevyhráli, bylo to super odpoledne strávené konečně po hromadě! Děkujeme, že jsme se mohly zúčastnit 🙂 Krásné svátky tety koníkovky 😘
Máme rádi podzimní výzdobu co nejdéle. Vánočně zdobíme až 23. prosince. Materiál nebylo těžké sehnat. Starší syn nosí neustále domů klacky, kaštany, šišky, kameny atd. Takže syn se podílel na sběru materiálu, babička vytvořila věnec (já jsem na tohle levá) a o housenku jsem se pokusila sama. Syn prohlásil, že jsem mu zničila kaštany 😀 Tak snad to ocení někdo jiný.
Nam tedy tenhle tyden “nebyl pran”😂😂😂My dneska taky nic,deti prijely s manzelem az ted a Eliska prej chce jit spat 🤦♀️😂Ale moc Miso opet dekuju za tenhle tyden,bylo to super i kdyz my tentokrat nic nevyrobili no 🤷🏼♀️
Ps:holky mate to vsechny vazne moc krasne!❤️
U nas dnes velka improvizace. Alenka je nemocna, ma horecky, tak nemuzeme ven a aloe je jedina prirodnina, která snesla nase zdobeni. Nemame bohuzel nikoho, kdo by dosel pro chvoji.
I tak doufame, ze nase vyzdoba zaujme a Code-a-pillar rozsiri nas housenkovy zverinec.
Kazdopadne jsme si pri vyrobe nasi housenky uzily vesele odpoledne a Ajka se pri nemoci trochu zabavila.
Dobrý večer. Míšo, opět moc děkuji za úkol - pro nás to byla mega zábava a hlavně už vím, čím ozdobím stromeček. Úkol to byl nelehký, ale syn mi ráno povídá - namalujeme ty postavičky barvami na okno a Nika vykrojí ze slupky zvířata.. no a já sem si ještě vymyslela tvrdnoucí hmotu... jenže všude byla ta co tvrdne dva dny na suchu. Strýček google po delším hledání našel hmotu do trouby :D jen mouka sůl a voda 🙂 Takže abych maximálně zapojila obě děti - Nika připravovala těsto, válela, vykrajovala a razítkovala...
Píťa ten měl za úkol najít ty postavičky, a barvami je udělat na folii... čerpáme z toho, co máme doma, takže barvy nejsou FP, ale snad snaha se taky cení. Při celém tomhle tvoření jsme si řekli, že to uděláme na náš DIY svícen, zašli jsme do lesa na větvičky (krásně padal sníh) posbírali jsme zbytek šišek co jsme našli a pak šup domů.
K ozdobám - jsou barveny potravinářskou barvou - výběr barev měla v režii nika (Zelená, modrá, fialová - mix) a vykrajovátka si taky vybírala... Nejvíc ji bavil žralok a kačka. Než se ozdoby usušily v troubě, tak si Nika s Péťou vybarvovali na folii postavičky, nutno dodat, že tohle je super pro děti - mám radost, že pochopila i na tom malém obrázku, že by se tam tak nějak měla s tou barvou vejít :D Překvapením bylo, že poznala BeatBoa 🙂a pořád o něm mluvila.
Finální výsledek - je tam použito zapichovátko z minulého týdne FP, zvířata, které si vybrala Nika - aranž už byl v mých rukou. nalepování FP postaviček sem raději udělala tak, že sem je nesloupla - jsou tam i s folii, to proto že nevím, jak dlouho mi to tady manžel strpí :D ale asi dlouho, protože náš svícen sklidil velkou pochvalu doma 🙂
Jinak nám zbyl plech zvířat, které použijeme na stromek a ještě doděláme - bez Vás Míšo bych tenhle druh ozdob nevyhledala... Strašně moc děkuji 🙂
A k ostatním - máte nádherné výtvory, doufám že jste si všichni užili dnešní den tak jako my 🙂 Malá to zalomila v šest po celém dni :D
Milá Míšo a kamarádi z FP,
tímto Vám chceme poděkovat za krásné soutěže, které pro všechny vymýšlíte celý týden. Něco jsme prošvihli, nějaké výhry pro nás už věkově nebyli, ale dnes jsme se zapojili a doufáme, že se na nás aspoň to štěstíčko malinko usměje.
Jelikož jsme opět nemocní a musíme být doma, tak jsme to vymysleli takto. Nazdobili jsme jednu z pokojových květin, které nám zdobí okno. Můj malý pomocníček Jaroušek přihlížel a poslední housenku si namaloval s mojí pomocí sám a velice se mu povedla.
Přejeme všem příjemný večer. 🙂
Tak teda i my přidáme svoje "košťátko" jak by řekl tatínek, ale snaha byla a při tom všem frmolu dneska (pečení cukroví, návštěva) bych řekla, že to zas taková hrůza snad není - vypadá to víc jako stromek než koště :D Každopádně malá se snažila pomáhat, co to šlo, kreslit ještě moc neumí (což já teda taky moc ne :D ), ale obrázky aspoň "vylepšovala" svým stylem... Konečný výtvor jsme se rozhodly dát na balkón - po zkušenosti s adventním věncem, který nám po 10 dnech celý popadal a zbyly z něj holé větvičky... Tak snad se jím budeme kochat na balkoně aspoň do Vánoc 😉 Přejeme pěkný zbytek dne 🙂
Teda páni, to jsou krásné výtvory! To jste mi to teda zase udelali pěkně "jednoduché" 🙂
Tak ještě tvořte, foťte, posílejte, do půlnoci času dost! Housenka se mi tu vrtí a těší se na nový domov! 😉
Až teď mi došlo, že sestřička má růžové uši. Takže oprava a máme pejska s mašličkama 😂. Byla to se Sebulkou neskutečná fuška a na řádu přišlo i vteřinové lepidlo (nechala jsem ho klopit bábovičky a nějak mu to nevyšlo 😀), ale výsledek super 🙂. Jen je škoda, že mi to mobil neumí tak hezky vyfotit ☹...
Uf, tak i my připojíme naše veledílo 🙂))
Naší výzdobu tvoří kamarádi z Fisher Price - Pan Beatbo, dále oblíbený pejsek, s pejskovým pianem , a samozřejmě nesmí chybět madam housenka (na obrázku mi chybí písmeno U 🙈, tak jsme ji přejmenovaly na Hosenku 😀😬). Povšimněte si , ze pan Pejsek vánočně ladí - ma na hlavě hvězdu , taktéž nase madam Hosenka vzhlíží ke stromečku 🙂))
S malou pomocnicí práce odsýpala , byla to opět velká zábava . A malá pomocnice vyrobila ozdůbky z mandarinkové kůry (na větvičce dole ) , nejen , ze dělají paradu , ale hlavně naaadherne vonííí 😍
Myslím , ze je to úžasná vánoční dekorace do dětského pokojicku 🙂 Děkujeme za skvělou , kreativní zábavu 🙂
Tak jsme si taky zařádily 🙂 ozdobily jsme náš vánoční stromeček v chodbě 😉 holky stříhaly a lepily 🙂 ,,mami, proč tam lepíme ty hračky? to si je jako přeje Ježíšek? mami? mami, nám by se taky líbily...ale my už jsme Ježíškovi psaly, už nemůžeme znovu...a mami, budu mít přece brzy narozeniny, že? to si taky můžu něco přát, mami, že?" Tak asi tak u nás 😉 Taky máte pomalu v každé větě ,,mami"? 😀

@misa_fisherprice
Děkujeme vřele,
za krásné odpoledne.
Tvořit my se nebojíme,
něco i namalujeme.
Housenku,kočičku,pejska,
ať se nám nestejská.
Ozdobíme větvičku
a přidáme i básničku !