icon

Víkendová sobotní soutěž. Vyhrajete HOUSENKU?

misa_fisherprice
9. pro 2017

Dobré ráno😘,

víkendová sobotní soutěž je tady😉.

Jdeme na to😅.

Zadání soutěže: ozdobte stromeček, větvičku, kytičku....cokoliv ze živé přírody a připravte tak vánoční dekoraci s Vašimi dětmi pro celou rodinu. Ozdobičky musíte vytvořit a musejí mít zvířecí motivy. Jelikož jsme u Fisher Price, nezapomeňte pár ozdobiček udělat třeba s Pejskem, Housenkou, Pejsinkou...😅. Vaše krásné výtvory nám vyfoťte a pošlete do soutěže.

Trvání soutěže: sobota 9.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 10.12. během dne
Výhry: 2 nejzdařilejší příspěvky odměníme HOUSENKOU od Fisher Price😅.

Přeji Vám všem krásnou zábavu, hezký adventní čas a hlavně buďte všichni spolu a hodně se smějte.

P.S. Pokud budete zdobit na zahradě, můžete přidat i vánoční světýlka a fotky poslat večer🙂.

Moc se těším na všechny příspěvky a hezké tvoření s dětmi.👦👧

Víkendová sobotní soutěž. Vyhrajete HOUSENKU?Víkendová sobotní soutěž. Vyhrajete HOUSENKU?Víkendová sobotní soutěž. Vyhrajete HOUSENKU?
Strana
z6
golca
9. pro 2017

Maminky vytvory vasich deti s vasi mini pomoci jsou uzasne! Opravdu by zaslouzily vyhrat vsechny! ❤
Syn nema dnes tvorivou naladu, meli dnes vyrabet vanocni darky pro rodinu a vubec ho to nebere. 😔

sabri12
9. pro 2017

@janickaavitecek jooo to máme tak něco vymyslime 🙂 děkuji

germaine
9. pro 2017

Máme zatím jen maličkej venkovní stromek na okně . Malej pojal úkol zodpovědně...piplal se se zvířátkama skoro třičtvrtě hodiny, snad poznáte - zmiji, žábu, myš a ptáčka 😀 ale vyhrál si...

martyina
9. pro 2017

Jee super soutěž, škoda, že nemůžeme soutěžit, bylo by hezké kdyby Julinka něco vyhrála hned na svůj první svátek🙂 jen je ještě malinká aby něco stvořila. Tak snad příště, ale budeme sledovat výtvory deticek🙂

misa_fisherprice
autor
9. pro 2017

@martyina když se vám bude chtít, můžete tvořit klidně Vy a Julinka může dodávat inspirace😅. Míša

ivca1986
9. pro 2017

My se dnes opět nezúčastníme, holky jsou od nemoci obě protivné. Myslela jsem, že alespoň odpoledne s tou starší něco vymyslíme, ale náš táta jede na firemní akci, takže to nehrozí. Opět se ale těším co vytvoří ostatní a všem držíme palce, housenka je nádherná. 🙂

misa_fisherprice
autor
9. pro 2017

@arwpal moc děkujeme za Vaši účast, přízeň a velmi hezký příspěvek. Přejeme také hlavně hodně zdraví, štěstí a lásky. A pokud se budete ještě i smát, je to úplně nejvíc. Hezký den, Míša❤

septums
Autor odpověď smazal
misa_fisherprice
autor
9. pro 2017

@ivca1986 ať jste brzo fit! Alespoň zdravíme.🙂

denitek
9. pro 2017

Holky!! Jdeme taky vyrabet! Ale latka je pekelne vysoko 🤔😅

bervidova
9. pro 2017

Ufff, máme hotovo, pohádali jsme se u toho 🙂 , já tvořila housenku, ta je samozřejmě prý úplně blbá a zkazila jsem synovi zbytek, ach joooo 🙂

silvousek96
9. pro 2017

@bervidova vždyť to máte krásné 🙂 😍

vlaxyz
9. pro 2017

@denitek taky už se tu hodinu celá rodina drbeme s housenkou ale šance na výhru je minimální 😂😂 Můj u toho nadává, Voldi ničí kulisy a já už mám druhý kafe 😂😂😂😂 toto je fakt boj 😂

janickaavitecek
9. pro 2017

Tak my tvorime do sameho rana,skoro ani obed sem nestihla uvarit😍kazdopadne dilo hotove,vyrobili jsme housenku,ktera vozi darecky vsem detem a zviratkum,sobicky z korkovych spuntu,barevny retez,zlate koule s beatbo a pejskem a jako nejvetsi dilo jsme udelali sane pro jeziska,aby mel na cem jezdit a nemusel se s tolika darecky tahat pesky😍vsem prejem krasne svatky,uzivejte si je naplno a hlavne ve zdravi,nic neni dulezitejsiho😘fisher price dekujeme za ty krasne ceny,ktere dava do soutezi a ze mame diky Vam krasne spolecne chvile behem celodenniho tvoreni💋

misa_fisherprice
autor
9. pro 2017

@janickaavitecek ❤❤👏👍😍😇
neuvěřitelné!
Máte můj obrovský obdiv, obě dvě.
Děkuji vám. Malé pozdrav. Míša

P.S. Ty vánoční saně jsou fakt dokonalé. Kdyby náhodou Ježíšek potřeboval, pošlu ho k vám❤. Myslím, že by si rád do nich naložil dárky pro děti.

misa_fisherprice
autor
9. pro 2017

@bervidova je to nádherné, syn má bezva maminku a nic jste nepokazila. Pozdrav k vám.❤

petramoravcova
9. pro 2017

Ufff, máme hotovo. Dnes to nebylo vůbec jednoduchý - obě děti mají neštovice, manžel v práci, došla barva v tiskárně... Niky chtěla tvořit podle sebe (nějaký pravidla soutěže ji opravdu nezajímaly 😀), vymyslet něco originálního nebylo jednoduchý... udělali jsme truhlík na okno, obrázek pejska podle pejska fisher price, co má mladší syn doma... děkujeme za soutěže a přejeme krásné svátky všem

pandice
9. pro 2017

Juuu, zdobení stromečku máme moc rádi. A protože jsme žravá rodina, ozdobili jsme náš bobkový list. Najdete na něm ptáčky z loveckého salámu, rybyčky ze šunky, ježky z chleba. Tatínek přihodil pár koleček z chilli papriček pro veselou náladu. Nezapomněli jsme ani na naše kočičky a vyrobili jim řetěz že sucharů.
Celý strom hlídá zápich s malým BeatBo, aby ho nikdo nesnědl před večeří.
Krásný adventní čas s rodinou a těmi nejbližšími přejeme 🌲 ❄️⛄

kaczorka
9. pro 2017

Zdobení se nám moc líbilo,dokonce se to našemu Staníčkovi líbilo tak moc že i jednu perníčkovou ozdobu snědl..😀

bamak
9. pro 2017

Milá housenko Žiži, protože se nám moc líbíš, tak jsme se se ségrou taky pustily do tvoření. Abychom tě přesvědčili, že by se ti u nás líbilo a užila by sis s náma spoustu lergace a zábavy vytvořili jsme pro tebe spoustu sestřiček. Každá je jiná, počítej s námi: ponožková, bonbónová, víčková, kořeněná pečená, pískovaná, piškotová, oříšková, papírová lepená, plastelínová, korálková a gumičková. 11housenek se málem na naši palmu ani nevešlo. A kdybychom náhodou nevyhrály, tak i přesto ti děkujeme za bezva nápad, se kterým jsme si užili spoustu smíchu, zábavy a mamka vyjímečně i klidu na vaření obědu.

klaarusa
9. pro 2017

Dnes jsme se pustili do jiných výtvorů. 😊 Konečně naše první várka cukroví. Krásný víkend všem. A budeme zvědavý, kdo vyhraje. 😊

kacakkv
9. pro 2017

Kdo nehraje, nevyhraje, škoda, že to neplatí i obráceně. Zkrátka už mi došly síly. Hezké dny s FP všem!

kolka357
9. pro 2017

Juuu, krásná soutěž 👍 My dneska nesoutěžíme a jen se kocháme výtvory 🙂 Hezkou, pohodovou a tvořivou sobotu vám všem! 🙂

izzylka
9. pro 2017

U nas se stale marodi,tak se nedostanem ven..proto jsme se rozhodli,ze ozdobime tatinkovu bonsaj (vazne nebude nadseny az to uvidi😂) Maty samozdrejme pomahal (skoro vsechny nakreslene ozdoby snedl,snazil se snist i nuzky 😂). A po vycerpavajicim tvoreni (rozumej bordelareni) zaslouzeny sloficek 😂

terinka89
9. pro 2017

Moc hezká soutěž mi se take bohuzel nezucastnime ale prejeme všem krasny advent a díla co jste vytvorili jsou nadherna všechna pečeme cukrovicko tvorime dopis jeziskovi 🙂a vsechny moc zdravime.
A jelikoz jsme už hracku od FP vyhráli tak budeme rádi když vyhraje i někdo jiný a bude mit radost jako mi.

kjajule
9. pro 2017

Tak my tvoříte celý den a opravdu všichni. Tatínek nám ráno došel pro větvičky protoze u nás celý den osklive fouká. Já jsem zasedla ke stroji a donutila se konečně k vánoční dekoraci. Podle syna na špice vetvicek mohou být pouze hvězdy. Tak jsem vytvořila hvězdy a ještě stromečky. Tatínek se taky posadil výjimečně ke stolu a vytvořil krásné origami zvířátka. Štěpánek s mou malou pomocí je tvůrcem všeho ostatního. Moc ho to bavilo. No a Natálka toho ještě moc nevytvoří, ale s pomocí vyrazitkovala jednu ozdobicku. Tu si rozhodně schovam na památku. Děkujeme moc za krásný tvořící den 😊

snany
9. pro 2017

Práce dcery a syna, ozdoba stromečku na venkovním parapetu

claudie89
9. pro 2017

Ahoj maminky, wow, obdivují vaše výtvory,mate to všechny nádherné. My se také nezucastnujeme. Na Vcerejsi soutěž je Štěpánek už moc velký ( hehe) a na dnešní ještě moc malý,takže máme klidem a obdivujeme vaší kreativitu. Všem moc tleskam a držím palce👏

qintus
9. pro 2017

NA NÁŠ STROMEK HNEDKA Z RÁNA,
HOUSENKA SE VYŠPLHALA.
POČKALA AŽ ROZSVÍTÍME STROMEČEK,
PRÝ BY BYLA PERFEKTNÍ DÁREČEK 🎁

VŠICHNI JSME DALI RUCE K DÍLU,
RODINA SPOLU MÁ NEJVĚTŠÍ SÍLU.
A TAK UDĚLEJ SI K NÁM CESTIČKU,
ZAZPÍVÁME TI VÁNOČNÍ PÍSNIČKU.

FISHER PRICE SUPER HRAČKY MÁ,
I JEŽÍŠEK JE JISTĚ ZNÁ.
CODE_A_PILLAR CHYTRÁ HOUSENKA JE,
TA RADOST UDĚLÁ V NEJEDNÉ RODINĚ!

DNES NÁM VŠEM ZAS BYLO PRIMA,
SE DNY FISHER PRICE JE VŽDY PSINA.
UŽIVEJTE ADVENT V KLIDU A MÍRU,
V RODINNÉM KRUHU NAČERPEJTE SÍLU.

Všem přejeme VESELÉ VÁNOCE, rozzářené očka všech dětí a jen zdraví!

rottentocore
9. pro 2017

@janickaavitecek wow to je fakt úplně super... držím pěsti ať je to vaše😘

Strana
z6