Víkendová sobotní soutěž. Vyhrajete HOUSENKU?
Dobré ráno😘,
víkendová sobotní soutěž je tady😉.
Jdeme na to😅.
Zadání soutěže: ozdobte stromeček, větvičku, kytičku....cokoliv ze živé přírody a připravte tak vánoční dekoraci s Vašimi dětmi pro celou rodinu. Ozdobičky musíte vytvořit a musejí mít zvířecí motivy. Jelikož jsme u Fisher Price, nezapomeňte pár ozdobiček udělat třeba s Pejskem, Housenkou, Pejsinkou...😅. Vaše krásné výtvory nám vyfoťte a pošlete do soutěže.
Trvání soutěže: sobota 9.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 10.12. během dne
Výhry: 2 nejzdařilejší příspěvky odměníme HOUSENKOU od Fisher Price😅.
Přeji Vám všem krásnou zábavu, hezký adventní čas a hlavně buďte všichni spolu a hodně se smějte.
P.S. Pokud budete zdobit na zahradě, můžete přidat i vánoční světýlka a fotky poslat večer🙂.
Moc se těším na všechny příspěvky a hezké tvoření s dětmi.👦👧

Krásné odpoledne, již jsem vše napsala ráno, že je strašně těžké někoho vybrat, ale nakonec je to jen soutěž a tak tedy výherci sobotní soutěže o HOUSENKU jsou:
@janickaavitecek
@kameka
Pro Míšu😉 jste výherci všichni, celé dopoledne to tady prohlížíme, je to nádhera.
A víte co mě těší nejvíceí? Že celá výzdoba bude stále s vámi a bude vám připomínat naše dny s Fisher Price. Všechny chvíle, kdy jste se stmelili celá rodina a vyráběli a tvořili❤❤
Všem výhercům gratuluji a prosím, vaše kontaktní údaje do soukromé pošty.
Hezký advent.
@janickaavitecek 😍 no vidis!!!! Tak se podarilo. Az se mi slzy nahrnuli do oci! Prala jsem Ti to omnoho vice nez nam! Tak doufam ze uz skacete radosti! 😀
@misa_fisherprice ooooo😍my mockrat dekujeme♥️moc si toho vazime,mala bude nadsena,,😍ozdoby jsme prendali nakonec dovnitr do tepla a pak premistime na Vanocni stromecek☺️vsem prejeme krasne svatky a poradne si to uzijte a hlavne se nehonte;jsou to svatky klidu a pohody a Miso Vam jeste jednou moc dekujeme zase za krasny tyden a krasne ceny,jste skvela😍
@igiana jsi moc hodna,mame velikou radost,male to ale nechá jako prekvapeni,takze ta si to sla napsat jeziskovi,ze ji chce😂ale ja s manzelem radost mame,vubec sem to necekala,vytvory tu byly opravdu krasne a verim,ze to muselo byt desne tezke,,
@janickaavitecek no odviedla jsi s malou kus prace! Takze zaslouzene!
@igiana moc dekuji,sane poputuji do skolky na vyzdobu 🙂byl to super dne,dnes mame pauzu 😂
@janickaavitecek gratuluju 😘
@janickaavitecek Supeeeer . Vy si výhru opravdu zasloužíte , jste šikovné a nápadité 🙂 Ať má malá radost 🙂
@janickaavitecek Mám velkou radost, že se na vás usmálo štěstí, vaše výtvory jsou vždy nádherné. Gratuluju 👍 😍
@hani1234
@kolka357
@rottentocore mockrat Vam vsem dekuji,jste vazne moc hodne!!!🙂
Moooc gratuluju 😍
@janickaavitecek tak to je.naprosto zaslouzene, krasny výtvor, blahopreju.
Moc gratuluji! 😍 a děkuji za super týden! Užili jsme si tu opravdu moc zábavy! Příští týden budu marně tápak co se synem tvořit a budem na vás vzpomínat! 😀
@jarcca mohli bysme udelat nejaku skupinku zamerenou na tvoreni🙂taky obcas nemam zadnen napad🙂
@janickaavitecek opravdu zasloužené!!! Nádhera!
Moc moc moc gratulujeme
@janickaavitecek tohle bylo opravdu zasloužený 😍 Drželi jsme ti tu všichni palce 😂 snad i víc jak nám 😂
@janickaavitecek tak to je super nápad! 🙂
@janickaavitecek moc gratuluji a klobouk dolů, fakt jste se vyřadili 🤗
Jedna skupinka na tvoření tady je - Tvoříme s dětmi, tak šup do ní, inspirace není nikdy dost 😉
Moc gratuluji výherkyním a přeji ať si děti housenku užijí 🙂
@janickaavitecek Skupinka na tvoření s dětmi tu už je 🙂
Vložím odkaz, pokud to nebude vadit..

@misa_fisherprice vážně?? Moc děkujeme! 😍 Nikdy jsme s holkama nic nevyhráli a tohle jsme ani nedoufali když jsme viděli všechny ty povedené výtvory!! Udělali jste nám velikou radost! 😍
Ja gratuluju obema!!❤️a Miso dekuju za tyden,i kdyz ja tentokrat jen z povzdali
@janickaavitecek a vám taky moc gratulujeme, váš výtvor byl určitě nejlepší 🙂
@minonnka tak to se budu na vás chodit divat❤
@minonnka super jsem tam🙂moc dekuji a vazne moc dekuji vsem!🙂
@janickaavitecek naprosto geniální nápad.. výhra je zasloužená 😊👏
@kameka vam samozrejme take!🙂at uzijete spousty srandy🙂
@makynaeliska byla jste tady a to je to nejlepší. Děkuji moc a zdravíme k vám.❤

@evusk Jee, moc Vám děkujeme 🙂 tak uvidíme, na koho se štěstí usměje, kdyžtak má Peťa aspoň totu housenku, které dal hned ráno pořádně zabrat :D