icon

Páteční soutěž - je to tady

misa_fisherprice
13. říj 2017

Krásné ráno všem!🙂
Sluníčko nám svíti, to se nám to bude soutěžit! Těšíte se? Já ano.....moc mě to s Vámi baví!

VYHLAŠUJI SOUTĚŽ NA DNEŠNÍ DEN!!!!!!!

Zadání soutěže :Pokud byste si mohli vybrat jednu hračku od FISHER PRICE pro Vaše dítě - která to bude? A proč zrovna ona? Jaké by dostala od Vás či od dětí jméno a proč?

Výhry : 12 nejpodařenějších odpovědí odměníme TABLETEM od FISHER PRICE👏

Soutěžit můžete dnes celý den, tj. pátek 13.10. 2017 (do dnešní půlnoci)
Výherce vyhlásíme zítra tj. 14.10.2017 během dne.

Jinak připomínám, že nám stále běží celotýdenní soutěž😍.

Přeji krásný den, mnoho inspirace do soutěže 🐭
Míša

Páteční soutěž - je to tady
Strana
z7
nikinnna
13. říj 2017

@misa_fisherprice vůbec vám to vybírání nezávidím. Nejspíš bych losovala, protože žádný z příspěvků neni lepší ani horší a neni tady nikdo, kdo by si výhru nezasloužil 😇. Ať už vyhraje kdokoli, vždycky to bude správný výběr 🙂...

verinikki
13. říj 2017

Od FP máme doma kostky, telefon a mluvícího pejska - holčičku. Ta je naše stálice - nejoblíbenější hračka už od roku, kdy ji malá dostala k Vánocům. Malé jsou teď dva a půl roku a po prohlídce katalogu bych vybrala s ohledem na věk právě FP tablet, takže je super, že se soutěží právě o něj🙂
Moc se mi líbí, že má systém Smart Stages, který známe z už pejska a roste s úrovní schopností dítěte. U nás všechny hračky zdědí sestřička, kterou v následujícím týdnu očekáváme - to bude na chvíli asi top hračka🙂 Každopádně já bych pak jako maminka malého miminka rozhodně ocenila možnost volné chvíle, kdy si bude starší ďáblík v klidu hrát třeba právě s novým tabletem🙂 To bych ho pak v tomto případě klidně pojmenovala "Můj spasitel"🙂 U malé tedy nevím, jak by mu říkala, protože kostky jsou u nás Cvakátka a pejskova sestřička Srdíčko🙂

kveta1
13. říj 2017

Zdravím, docela těžký výběr, protože hračky od FP jsme si s dětmi zamilovaly už před 15ti lety, kdy se narodil můj první syn. Máme doma od té doby, což je hooodně let stoleček se kterým si hraje již mé páté dítko, mobil, kalkulačku, želvu co se v ní točí balónky to dcera hodně má ráda díky té hudbě a spoustu jiného, vše je to již letité, ale nejvíce jí bere pejsek, ale ten už je s poloviny nefunkční, takže po težkém rozhodnutí, bychom asi vybrali pejskovu sestřičku, protože holčičí hračky ještě nemáme a hlavně proto, že hraje krásné písničky a básničky a dcera na to tancuje a to je jí 10měsíců 😀 A jméno bych jí dala po ní Mia 🙂

vejik85
13. říj 2017

Já bych si pro svoji dceru vybrala právě tablet ( a nejen pro ni, ale vlastně i pro sebe). Jakmile vidí můj, tak je úplně rozčarovaná a stále by mi ho brala, ovšem máma musí na něj pracovat. A když hraje písničky, které ona miluje, to by se asi zbláznila radostí 😍

ivendy
13. říj 2017

Asi bychom si vybrali stoleček,vlastně ho už má zadaný Ježíšek na seznamu přání pod stromečkem. 🌲
Momentálně by jeho jméno nylo blablabla anebo grrrrrrr,nic jiného zatím malá neumí 😀
Ale jinak nejžádanější hračka byla pejskova sestřička ,ale tu malá dostala ke svatecku,který měla na začátku měsíce. A pojmenovali jsme ji Špagetka,jelikož tatínkovi říkají Štaflík,tak máme doma večerníčkové postavičky 😊😊

anzet
13. říj 2017

U nás vede právě ten tablet, o který se soutěží. A že těch FP hraček máme. Hraje pěkné melodie, bliká, povídá a naučí. Dcera ho nedá z ruky, pořád na něj tancuje. Opravdu povedená věc dnešní moderní doby.

misa_fisherprice
autor
13. říj 2017

@nikinnna krásné ! Děkujeme...

78marcela
13. říj 2017

Sleduju cely tento tyden a libi se mi snad vsechny hracky. Hodne me zaujal globus, ale asi bych vybrala Beatbo, protože ten by se nejvic libil moji dceri.
Alenka velice rada tanci a zpiva.
Bydlim s dcerou u moji babicky, ktera ma 82 let a miluje Slagr. Jakmile si ho pusti, Alenka si bezi pro sukynku, navlekne si ji klidne i na teplacky az ke krku a uz se vrti do rytmu.
Ted je nemocná, tak jsme dnes nemohly jit do Hudebnicku. Mit doma takoveho tanciciho kamarada, mela by skvelou nahradu😀
A jak by se jmenoval? Ukazala jsem ji ho, rekla jsem, jak se jmenuje a ona opakovala - panacek Bibo.
Takze to by mu asi zustalo, byl by to Bibo.

reboni
13. říj 2017

Dobrý den, u nás teď vede pejskova sestřička, mam dvouletou holčičku a zpíváme spolu její písničky a půlroční, který se líbí jak svítí 🙂 k Vánocům dostanou stoleček 🙂

misa_fisherprice
autor
13. říj 2017

@mishka87 tak posíláme pro inspiraci housenku Sasenku.

https://www.youtube.com/watch?v=jYCvh2llTb0
misa_fisherprice
autor
13. říj 2017

@krucis tak posíláme pro inspiraci link na video s housenkou:

kkamcatko
13. říj 2017

Syn od FP hračky miluje, máme jich už několik a všechny jsou úžasné. Nyní bychom do naši sbírky pořídili právě tablet, už po nějakém pokukujeme delší dobu 🙂 Moc ho totiž zajímají mobily, notebooky a tablety nás dospělých, což pro děti není zrovna ideální a vhodné. Tablet pro děti by byl proto ideální 😍 a my rodiče bychom přivítali, kdyby naše elektronika byla opět naše 😀 Jak by syn tablet pojmenoval, nevím, ale mluvící pejsek je u nás Hafík 🙂

misa_fisherprice
autor
13. říj 2017

@lucinkas
13 je šťastné číslo🙂
posílám link na video s housenkou:

Ať žije HOPA🙂

jarcca
13. říj 2017

Tak tuhle otázku prostě nedám...vybrat od Vás jen jednu hračku prostě nejde! 😀 Už teď jich máme od Vás doma spoustu a mnoho dalších ještě v hledáčku! 🙂 Ale maminka by si rozhodně přála vyhrát zrovna tento tablet ať ušetří Ježíškovi peníze! 😀

petra_pf
13. říj 2017

Děkuji za soutěž, hned jsem o ní říkala starší dceři Amálce, co by jsi si vybrala? Překvapila mě odpovědí, že Pejskův stoleček. Já se ptám, a proč když ho už máme doma, tobě neláká třeba tablet či opička? Amálka odpoví: Aspoň bychom se s Natálkou (sestra) nehádaly kvůli písničce 🙂 Kdo má dvě holky doma pochopí, co má jedna chce i ta druhá, no jo jsou to prostě uhádané ženské? A jak by hračku pojmenovaly? To je jasné - "MOJE". Zdraví holky z Brna

bamak
13. říj 2017

U nás jasně vede nová housenka. Jezdí, hraje, dá se rozebrat a poskládat. Mladší dcera ji pokřtila jako "Žiži" (žížala) a už jí to zůstalo. Ježíškovi přibyl další dopis za oknem 🙂 a maminka se těší na chvilky klidu, které ji Žiži přinese, až si bude s holkama hrát.

vendulkakrasna
13. říj 2017

Pátek 13. je den mojí holčičky, proto poprvé soutěžím s FP 🙂, třeba se na nás usměje štěstí ... Moje malá princezna miluje Vašeho mluvícího pejska - holčičku i kluka. S holčičkou zpívá česky a líbí se jí, jak je růžová, s chlapečkem se učí anglicky a moc dobře jí to jde. Díky Vašim hračkách umí česky i anglicky počítat i zpívat abecedu.
Děkujeme. Kdybyste sháněli nějakou holčičku na otestování nového prototypu jakékoliv hračky FP, hlásíme se 🙂
Všem šťastný pátek 13.! přejeme ze sluníčkové Prahy!

claudie89
13. říj 2017

@misa_fisherprice vuuubec vám to nezavidim😂😂😂 nebudete to mít vůbec lehké...a ještě když se podívám na testování Fisher price kde je vice než 600 komentářů...určité držím palce při výběru výherce😊

monunkaaa
13. říj 2017

Nam by určitě udělal radost pejskův stolecek. Máme ho půjčeny a budeme teď vracet. Naše beruška 2,5 si s ním dodnes každý, den hraje a říká mu "Pohádka" 😉
A urcite by se pak líbil naši druhé princezně,které teď bude měsíc.

peta193
13. říj 2017

dobrý den, my bychom si přáli právě ten tablet, na počítači pro miminka už naše princezna umí dokonale, tak ať se v IT technologiích vzdělává hlouběji 🙂 krásný den.

kusanagi87
13. říj 2017

Jednoznačně prave tablet.

Kdyz byl Honzík mensi, tak chtěl napodobovat tatu 😃 - tata byl na mobilu, musel i Honzik. Tata byl na tabletu, musel na nem byt i Honzik 😃 No, casem zjistil, ze tablet je vlastně "zábavný" a tak uz nenapodobuje tátu, ale jde si cíleně po svem - rozevre si tablet, zapne si jej, zacne tukat do klávesnice a tesi se, az si bude moci listovat obrazovkami, dívat se na oblíbená videa a dotykove si mezi nimi prepinat. Tyhle nove ziskane dovednosti "slavily" u nás rodičů samozřejmě
velký "úspěch" 😁! Ale jeste vetsi uspech by bylo mu ten opravdicky tablet vymenit za detsky vzdelavaci tablet a byli bychom spokojeni vsichni 😃
A jelikoz se teď tabletu a PC říká stručně "í-já" 😃, tak by mamka pro novy detsky tablet vymyslela jmeno v Honzíkově duchu "í-jáček" ("aj-ťáček") 😁

iulia
13. říj 2017

Našim dětem by největší radost udělala housenka, náš malý technik by ji předváděl své sestřičce🙂 A ona by se tomu řehnila, pozorovala by housenku a možná by se ji snažila chytit. A jmenovala by se "Pancoška"🙂

ladeka
13. říj 2017
andieraur
13. říj 2017

Nas maly ulicnik by si urcite vybral vaseho mluviciho pejska. Pejsky miluje, s jednim jeste po tatinkovi dokonce i spinka. A moc se mu libi, kdyz si s nim hrajeme a delame za nej zvuky. Takze kdyby mel pejska, ktery umi mluvit sam, tak by ho uz vubec nepustil z ruky. Malemu je osm mesicu a pojmenovat umi teprve par lidi ve svem okoli - mama, tata, baba, dede. Ale verim, ze kazdou chvili uslysime haf, coz muze byt jmeno pro jeho noveho mazlicka.

oplatecka
13. říj 2017

Kdybych mohla pro svého chlapečka vybrat jednu hračka, byl by to BeatBo 🙂 Je strašně roztomilý, takový mimozemšťánek. Syn rád zpívá a tancuje, je velmi hudebně i pohybově nadaný, takže tato hračka by pro něj byla ideální. A jméno by mu dal Bobo 😀

kh
13. říj 2017

Mne velmi zaujala ta spojovaci housenka, co leze ruznymi smery podle zapojeni casti. A jelikož Kebulka je mistr ve vymysleni jmen, které ja nejsem ani schopna zopakovat a on je skutecne opakovane pouziva, a ma i svůj "lymfocyti" jazyk (hraje si, ze je lymfocyt ze serialu Byl jednou jeden život), netusim, jak by ji pojmenoval.

pavlinatomsova
13. říj 2017

Dobrý odpoledne, i my zkusíme štěstí pokud bych mohla vybrat pro dceru hračku od Fisherprice byl by to asi tento tablet. Ma dcerka Štěpánka 2,5 roku už má řadu hraček od této značky [Štěpánka kdyby si mohla vybrat, tak chce všechno 🙂], ale tablet ještě nemá a vypadá zajímavě i dle recenzí od jiných maminek. Tablet by urcitě dostal jméno MOJE, protože máme období všechno moje a bohužel se neumíme dělit [snad to očekávaný sourozenec změní] 🙂 Krásný slunečný pátek.🙂

terchal
13. říj 2017

Já už mám deti trochu starší, takže chrastítka, mluvící a učící zvířátka by je asi dlouho nebavila.
Nejvíce me zaujal Hrošík projektor. Sice deti nejsou už miminka, ale tmy se boji stále a to i přesto, že se snažím je nestrašit. Hrošík by bylo ideální řeseni jak bojovat se strachem.

chiquichiqui8
13. říj 2017

Naše malá od malička miluje Pejskovu sestřičku. Postupně přicházela na to, co všechno umí a teď ve dvou letech umí všechny její písničky a říkadla a pořád ji hraní s ní baví, takže za nás určitě tahle hračka, která s naší holčičkou roste. Jméno dostala Zuzanka, podle oblíbené kreslené postavičky z pohádky od naší dcery 🙂

zzandulkaa
13. říj 2017

Já bych pro syna chtěla pejska. Jednoho jsme dostali už po někom a nejde už tlapka a srdíčko. A proč zrovna jeho? Syn ho má rád. A moc ho mrzí, že nejdou jeho oblíbené písničky. A jaké jméno pro pejska? Ňufík 🙂

Strana
z7