SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?
Milé maminky, s čím si vaše děti hrají nejraději? Jsou to plyšáci, stavebnice, panenky nebo třeba autíčka? Pošlete nám fotografii svého miláčka s jeho nejoblíbenější hračkou a napište nám, co jste s touto hračkou už zažili. Musíte jí brát všude s sebou? Neusne vaše děťátko bez ní? Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme naším krásným a hebkým sloníkem HiPP. Je vyroben tak, aby si s ním mohly hrát i ty nejmenší miminka a moc hezky se s ním usíná 🙂

Tak naše 23m Elinka miluje plyšáky. Nejvíce miluje pejska „Ňuňu“. Je to starší pejsek, dostala jsem ho já před 14 lety, když mi umřel můj pes Sabra. Dala jsem ho do poličky s tím že mi Sabetku nenahradí. Když se začala Elinka pohybovat, vzala si ho z poličky a zamilovala se do něho. Musí ho mít pořád u sebe, potřebuje ho na spinkání a bere ho s sebou i ven.
Nedávno jsme jeli k babičce a zapomněli ho v batůžku doma. Vzpomněla jsem si na něj asi po hodině cesty a úplně se mi udělalo špatně a měla hrůzu co si bez něho počne. Pod tíhou domjů a zážitků u babičky si na něj přes den nevzpomněla, ale večer při usínání se jí po něm moc stýskalo. Kdyź jsme po 3 dnech přijeli, vyndala ho z batůžku, dala mu pusu a chovala ho. Zapojuje ho do svých her - při stavění z kostek, vozí ho v kočárku a "pečuje" o něj 🙂
Prostě u nás jsou číslo jedna plyšáci a Ňuňu je už několik měsíců náš favorit. Posílám ranní fotečku ze spinkání a pak další dvě kde se pusinkují a kde jsme pejska přebalily a Elinka ho maže naším oblíbeným krémíkem HIPP
Pro naseho Krystufka je nejlepsi hracka mycka. Strasne rad ji vyklizi, podava mi nadobi a ja jej pak ukladam na misto. Dela to tak rad, ze chce vyklizet mycku, ikdyz v ni je jeste neumyte nadobi :( 😃. Hipp slonika mame moc radi, kazdy den se na nas smeje z nasi ovocne svacinkove tycinky, tu miluje 😍
U nás jednoznačně vede Mazlík! Bez něj ani ránu! Kamkoliv jdeme, musí jít s námi. Bez něj a dalších dvou (Minnie a ještě jeden mazlík) se neobejde v postýlce. Nejhorší na tom je to, že když jí ho chci vyprat, musím jí ho doslova vyrvat z rukou, když spí a dát jí ho zpět do rukou klidně i čerstvě vytaženého z pračky, protože kdyby se náhodou vzbudila a nenašla svého nejoblíbenějšího mazlíka, spustila by okamžitě takový ryk, že by vzbudila snad celou ulici a mě takový šok, že bych měla problémy zase usnout nebo by se mi zdálo něco strašidelného 😉
Náš Jareček miluje traktory - má to po tatínkovi 🙂 Zapojuje k nim různé vlečky, nakládá náklady... Musíme ho brát ssebou úplně všude, dokonce i když jdeme k babičce o patro víš na kafíčko 🙂 Jareček má velkou fantazii, naposled jsem vařila něco v kuchyni a slyším, že pořád plyvá na zem... přišla jsem za ním a zeptala se ho, co že to dělá - a on odpověděl - "taktol ede v kauži" (traktor jede v kaluži) 😀 😀 😀
Když byla dcera maličká, nejoblíbenější hračkou byl Dráček Zoubek, pořád si s ním hrála, pozorovala ho, usínala s ním a jezdil s ní i v kočárku či autě. V jednom roce Ježíšek přinesl edukační panenku (Barunku) a ta nahradila všechny ostatní hračky na plné čáře. Kam se hne dcera, musí být i Barunka, včetně koupání (Barunka sedí na okraji vany a hlídá dceru při koupání 😀 )
Dobrý den, posílám fotku naší Marušky (14 a půl měsíce) s jejím miláčkem. Krteček je její oblíbená hračka. Dostala ho od babičky a dědy na Vánoce a byla to láska na první pohled 🙂 Zatím jí stačí, že ho má doma, tahá ho s sebou po bytě (chodí teprve od Velikonoc, takže je to pro ni dost náročné krtečka přemístit), pusinkuje ho, objímá, mazlí se s ním. Na usínání ho naštěstí nevyžaduje (tam jí zatím stačí malý plyšový méďa). Bojím se ale, že čím bude starší, tím víc si bude uvědomovat přítomnost, případně nepřítomnost jejího kamaráda krtečka a budeme ho muset vozit všude s sebou (no co bychom pro ni neudělali, že?). Bohužel fotky z láskyplného mazlení byly příliš rozmazané, ale něco jsem přecijenom nafotila a vybrala i jednu, kde dává krtečkovi pusinku a jednu mazlící. Docela by mě zajímalo, jestli by případně sloník zvítězil nad krtečkem, případně by se z nich (Maruška, krteček a sloník) stala "nerozlučná trojka". Hezký den
U nas je ted nejoblibenejsi doma vyrabeny domecek pro panenky. Nastesti uz nas preslo obdobi, kdy nejoblibenejsi byl tatinkuv aku-sroubovak a aku-vrtacka. Dcerka jim rikala "majinkata vrtacka" a "maja vrtacka" a jednu dobu jsme je museli mit i na nocnim stolku v loznici 🙂
Néé, že by snad u nás doma byla zvířátka hračkou. Ale je pravda, že si s nimi dcera ráda hraje. Její láska ke zvířátkům je prostě obrovská a vždycky byla už od miminka. Rozhodně prý bude doktorkou pro zvířátka a nám doma postupně po pejskovi Megče a kocourkovi Garfieldovi přibývají další a další zvířátka - papoušek Pepa, gekončík noční, rybičky, venku pak králíci, slepičky, kačeny, krůty, křepelky. Za nedlouho prý budeme mít doma takovou malou ZOO 🙂 A ani to jí nestačí, v obchodech se zvířátky totiž ta naše treperenda přemlouvá zaměstnance, aby jí nechali nějaké zvířátko pohladit a je celkem úspěšná, už si takhle hladila třeba chameleona 🙂.

Červíky okousávala už dcerka, teď si ho mezi všemi hračkami vybral i syn a tak je červík okousáván znovu. Evidentně mu to ale nevadí a dokonce u toho píská..🙂