icon

Poslední SOUTĚŽ o balíček relaxačních pomůcek

klara_kik
5. pro 2015

Přípravy na Vánoce jsou někdy náročné, ale k svátkům už patří klid, pohoda a součástí toho jsou asi pro všechny z nás pohádky. Na kterou z nich se nejvíc těšíte a nikdy si ji nenecháte ujít, i když jste ji viděly snad stokrát? A proč je to zrovna tahle? Podělte se s námi o své pohádkové příspěvky, obrázek je jako vždy vítán 😉 A aby byl váš odpočinek o Vánocích co nejpříjemnější, jedna z vás od nás dostane několik pomocníků z KiKu pro krásný odpočinek 🙂

Toto je naše poslední soutěž, do které se můžete zapojit do neděle 14:00. Pak už se můžete těšit na výsledky všech našich denních soutěží i té velké týdenní. Tak se moc těším, že spoustě z vás zítra uděláme radost!

Poslední SOUTĚŽ o balíček relaxačních pomůcek
Strana
z4
princeznaj
5. pro 2015

Já miluju všechny pohádky a jsem moooc ráda, že tohle máme s manželem společné 😵 naše nejoblíbenější je S čerty nejsou žerty, klasika 😀 a u mě patří k vánocům i Pretty woman 😀

lonynka
5. pro 2015

Jak se budí princezny. Mladý Jan Hrušínský jako princ mi přijde trochu nekňuba, ale Vladimír Menšík a hlavně Jan Kraus jsou top!! Pohádku umím celou zpaměti, manžel na ní se mnou nechce koukat, protože říkám text dřív než v televizi a hlášky z ní používám celý rok. Pro mě nejvtipnější pohádka a hned za ní je Dvanáct měsíčků s Veronikou Žilkovou, tu milujeme s manželem oba.

pucinkaaaa
5. pro 2015

Jednoznacne pohadka S certy nejsou zerty. Pohadka se vsim, princezny, certi a hlavne ty nesmrtelne hlasky

tajemna30
5. pro 2015

Já se každý rok nejvíce těším na Popelku s Libuší Šafránkovou, od malinka tuhle pohádku miluji - a proč? atmosféra té pohádky, krásná jemná Libuška, závěrečná písen Karla Gotta a Libuška s Pavlem Trávníčkem na koni ..... a také ten sníh, zima kterou už na jihu moravy vůbec neznáme

kaciska7
5. pro 2015

Zlatovláska a princezna ze mlejna uzasne a krasne pohadky ktere neomrzi jako mala sem je sledovala porad a i ted rada kouknu 🙂

arte.p
5. pro 2015

Moc se těším na tu pohádku, kterou uvidím od začátku do konce 😀 S mojí 18 ti měsíční dcerkou, která si chce hrát, kreslit a zpívat zrovna když si chvíli sednu, se to asi moc nepodaří, s ní ještě koukat na TV nejde, pokud to teda zrovna není Mickeyho klubík, a to můj šálek kávy fakt není 😉 Vzhledem k tomu, že brzy přibude bráška, si můžu na pohádky jako Tajemství staré bambitky, Jak se budí princezny či Kouzla králů, nechat, ještě nějaký ten pátek, zajít chuť.

tomikkubik
5. pro 2015

Urcite Popelka a taky Pysna princezna.Starsi pohadky maji proste sve kouzlo. Krome pohadek bych se podivala i na Snezenky a machri

kubicek11
5. pro 2015

Moje neoblíbenější pohádka z dětství je Nesmrtelná teta. Vždycky se mi moc líbil rozum a štěstí. Kdyby byly plyšový jako je například Olaf, už bych je měla doma 🙂 Jinak se moc těším na Vánoční koledu, Princeznu Večernici, Obušku z pytle ven! a Z pekla štěstí 😀

mazlik1
5. pro 2015

Jako malá jsem se těšila na pohádky a vždy mě mrzelo,že jich najednou dají tolik a nemohu vidět všechny. Asi nejoblíbenější je Princezna se zlatou hvězdou na čele. Já si ji pojmenovala Miší kožíšek. Nikdy jsem si nevzpomněla na pravý název. Pohádky s manželem sledujeme do teď a už se moc těšíme, až se bude moct maličká koukat s námi. O silvestru zas vede Mrazík..hlášku babušky Jagušky Ha Ivan si povídáme dost často. 🙂 i ostatní pohádky mám ráda,ale kladika je klasika 🙂)

asmeena
5. pro 2015

Pro mě jsou Vánoce s Pyšnou princeznou .
Jen tedy posledních pár let co jsou děti, už musím dát přednost jejich vkusu a překousnout od rána do večera prasátko Peppinu 😀 ale tam je taky jeden vánoční díl - Prasátko Peppa a Vánoce 😀 😀 😀

lucisa
5. pro 2015

Tak to je otázka do pranice. Já prostě miluji celou tu sváteční pohádkovou pohodu, přepínám z jednoho kanálu na druhý a nejraději bych sledovala vše najednou - a s manželem.
Proto mě dost mrzelo, když dcery byly ve věku, kdy už mohly sledovat a rozumět a ofrňovaly pod nátlakem všech šílených seriálů, kterých jsou televize po celý rok přesyceny, nos.
!Naštěstí! z toho ale vyrostly a sledují čím dál více nejen nových pohádek, ale i těch starších, před kterými kdysi z obýváku utíkaly. A pokud byla nedejbože černobílá, no to už vůbec....

Takže to shrnu asi takto: nejsem schopna vybrat jednu dvě, máme jich oblíbených strašně moc a i když si dnes nemusíme na ten nával pohádek počkat jen na svátky, protože vše se dá stáhnout z netu, vyšly několikrát na DVD, tak si stejně ráda sednu k televizi právě o Vánocích, je to takové svátečnější, navíc máme doma po celou dobu i tatínka, což není během roku běžné, dlabeme cukroví, přepínáme a koukáme všichni spolu, i když už i holky znají spoustu replik nazpaměť. 😵

Všem krásné pohádkové Vánoce 😉

pouzarovaj
5. pro 2015

Já se vždycky nejvíc těším na nové pohádky na Štědrý den a další svátky na ČT 1, pak si většinou nenechám ujít Princeznu ze mlejna (pokud jí zrovna dávají).

apacheee
AMBASADORKA
5. pro 2015

U nás celá rodina milujeme pohádku S čerty nejsou žerty - je dokonalá, perfektní herecké obsazení, vtipy jsou tak úžasné, že se smějeme jak blázni, i když je slyšíme už po sté a navíc se natáčela v mém kraji (mlýn Máchalových máme skoro za humny). Pohádku známe skoro nazpaměť a repliky dialogů používáme i v běžné mluvě... prostě blázni🙂

jamborka
5. pro 2015

Miluju všechny pohádky a tento rok to nabere ještě větší grády, protože je budeme sledovat společně se synem a možná po očku koukne i dcera 🙂 A určitě nebudou chybět Tři oříšky pro Popelku, to je rostě klasika, bez které si Vánoce nedovedu představit 😉 Druhá nejoblíběnější je Síleně smutná princezna ... a pak vlastně všechny zpívané jako Co takhle svatba, princi a At přiletí čáp, královno 🙂

brasilka
5. pro 2015

U nás máme tři favority - Tři oříšky pro Popelku (tu miluju já), O statečném kováři ( ta je manželova oblíbená- já ji vůbec neznala, ale manžel mě naučil ji mít ráda) a společně nás nikdy nezklame S čerty nejsou žerty ( to je klasika, která nikdy nezklame) 🙂

kalkulantka
5. pro 2015

Moje nejoblíbenější je S čerty nejsou žerty a proč? To nedokážu říct 🙂 A nejoblíbenější filmy, na který koukám o Vánocích jsou Prázdniny a také Pretty Woman (tu dávají až na Silvestra většinou🙂 )

bbpk
5. pro 2015

Za mě vítězí S čerty nejsou žerty, Popelka, Princezna se zlatou hvězdou a vlastně mě napadá další spousta krásných pohádek jako : Obušku z pytle ven, Čert a Káča, Zlatovláska a a a

pelenka
5. pro 2015

Mne posledni dobou bavi hlacne ty novejsi, Laska rohata, Andel pane a hlavne Tajemstvi stare bambitky, ale sednout si, byt k jedne z nich cele, to mi asi nehrozi, s mymi aktivisty se musi porad neco dit. Starsi ditko milije Tri bratry, ale relac to u nich take neni, protoze mame obdobi proc. "A proc je ten rytir kostra? A jak se mu to stalo? A proc je ta baba z mokrin? A co to n ni roste? A proc Ruzenka usnula? No materstvi je drina i u pohadek🙂)))

anetka1701
5. pro 2015

Takhle spolu koukaly holky na pohádky o svých prvních společných Vánocích 🙂 Jinak u nás vede vše, co se zpívá a jsou tam princezny - to se pak holčičky oblíknou do šatečků a tančí před televizí jak o život. Takže letos si myslím, že nejpopulárnější budou "tři bratři" - a jestli nám je nepustí v televizi, tak si je pustíme sami na DVD.

verinikki
5. pro 2015

Tak na prvním místě je S čerty nejsou žerty, protože je to geniálně udělaná česká pohádka. Zbožňuju ji pro dokonale vtipné repliky, taky v ní baštím oba dva kluky🙂 a jak nad tím teď přemýšlím, tak ty role neskutečně sedly všem hercům a všechno je propracované, z čehož by si tvůrci novodobých pohádek měli vzít příklad. Na tuto pohádku se těším na Vánoce a máme ji i doma na DVD, takže jsem jí viděla opravdu mockrát a troufám si říct, že mě baví čím dál více, jelikož už ty dialogy znám a můžu se vždy těšit na scénu, která přijde. No za mě prostě nejlepší pohádka! A víte co? Díky za tohle téma, protože teď jsem se tím psaním tak moc navnadila, že si ji pustím na dobrou noc🙂

kimby
5. pro 2015

Krásný večer,
já si myslím, že každá pohádka v TV je příjemná změna, oproti negativům, které slyšíme a vidíme neustále. Během roku tv sledujeme sporadicky, ale v době adventu a o Vánocích se nemohu dočkat pohádek, které vykouzlí úsměv na tváři a vrátí mě v myšlenkách zpět, do dob mého dětství.

Vede u mne pohádka Tři oříšky pro Popelku, Mrazík, Pyšná princezna a důvod? Protože láska a dobro vítězí nad zlem - tak by to mělo být nejen v pohádkách 😵

Proto všem přeji hlavně zdraví, lásku a pohodu nejen o Vánocích.

😀 Odvolávám, co jsem odvolal, a slibuji, co jsem slíbil 😀 aneb Panská skála-Varhany

partyzanka91
5. pro 2015

U nás nesmí chybět pohádka S čerty nejsou žerty. Bez ní si neumím Śtědrý den představit. Mám jí v paměti zafixovanou už ze svého dětství - tenkrát jsme s mamkou připravovali vánoční stůl, venku už byla tma a v televizi hrála tato pohádka - tu znělku která hraje v čertovské jeskyni si vždycky zařadím k tomuto okamžiku. A pokud by jí na Štědrý den náhodou nedávali v TV, máme jí naštěstí na DVD a bez reklam 😝

Tak snad se štěstí usměje, právě relaxační balíček by mi udělal největší radost - s rostoucím bříškem, bolavými zády a malou rošťandou na krku potřebuji pohodlné odreagování jako sůl. Nicméně tolik času jako při Míše pro sebe nemám 😀 ale chvilku vždycky urvu i ta největší rošťanda se totiž unaví

mysicka003
5. pro 2015

Mám ráda snad všechny pěkné, oddychové ČESKÉ pohádky, hlavně ty starší na kterých jsem vyrůstala, ale i ty novější Princezna ze mejna, Tajemství staré bambitky, Anděl páně, Tři bratři, ... Uý se na ně těším!!! 🙂

alyssa.anna
5. pro 2015

Tak já miluju Zlatovlásku. Od mala je to moje milovaná pohádka. Jako malou holčičku mě učarovala princezna se zlatými zářícími vlasy a krásné písničky. Později jsem ocenila nádherný příběh, prostředí či krásné herecké obsazení a tuto pohádku miluji dodnes. Asi hlavně i proto miluji zámek Červená Lhota, kde se Zlatovláska natáčela a když jsem vybírala místo pto naší svatbu, pohádkové místo jako Červená Lhota bylo jasná volba. Sama jsem si tam ten den prožila svojí vlastní pohádku a připadala si jako (byť ne zlatovlasá) princezna 🙂
Takže za mě ZLATOVLÁSKA ve všech ohledech 🙂

terka268
6. pro 2015

U nás doma se vždy koukalo na pohádku Třetí princ, teď v posledních letech i na nové krásné pohádky jako Nejkrásnější hádanka, Peklo s princeznou či Tajemství staré bambitky 🙂 Všechmy tyto pohádky nám velice přirostli k srdci - jsou krásné a některé víc než dosti aktuálně tématické :D
Ale letos o vánocích budeme prožívat jinou -svoji pohádku 🙂 Těsně před vánocema se má narodit náš první syn Tadeášek 🙂

verkaunka
6. pro 2015

U nás si nedovedu představit Vánoce bez pohádky Princezna se zlatou hvězdou na čele... ta pohádka má tak neuvěřitelnou atmosféru, jako žádná jiná... vždycky mě přepadne zvláštní nostalgie, a dostávám se do svého dětství, kdy jsme neměli žádné starosti a radovali se jen z dárků... pak samozřejmě S čerty nejsou žerty - také jedna z nejkrásnějších pohádek... já prostě tu Máchalavovou miluji 😀

mina_
6. pro 2015

Doufám, že se mi povede "ještě letos porodit" 😀 U nás stále "klid"... co se týče vánočního programu, tak se těším na klasické pohádky... Pyšná princezna, Popelka s Libuškou Šafránkovu, S čerty nejsou žerty, Princezna se zaltou hvězdou na čele a Mrazík... Jako malí jsme měli s brachou pohádky z televize natočené na audio kazetě (dnešní mládež to už nezná 🙂 ), takže jsme poslouchali po celý rok.. Mrazíka umíme snad celého z paměti, stejně tak Pyšnou princeznu, či Princeznu se zlatou hvězdou na čele... Vždycky jsme seděli u starého kazeťáku a poslouchyli, bylo nám fuk, že zvuk šumí a praská... a když se kazeta zamotala, tak jsem honem hledali tužku, abychom mohli vše napravit a poslouchat dál. Mělo to své kouzlo.

valuvka
6. pro 2015

Já miluji pohádku Princezna se zlatou hvězdou na čele a to nejen proto, že se po té princezně i jmenuji 🙂

amalka89
6. pro 2015

U nás je to Grinch, dcera mi na téhle fotce připomíná Kdovika🙂

luckamb
6. pro 2015

U nás vede Čerti a máma, S mámou nejsou žerty aneb mámo ty zkrátka na nic koukat nebudeš 😂😂😂

Strana
z4