A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?
Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?
@katule22 no to ja nevim ja prave cekam jestli nejsem nahodou tehu to pry brat nemaji
@dasenka12018 a to máš těhu testy?
@dasenka12018 přijde mi že tam něco malinko vidím
@vladuska29 jeeeej tak já pockam po Ms
@katule22 aspon jsem to tak teda cetla na diskuzi na emiminu
@dasenka12018 koumám tu fotku a na tom druhém opravdu náznak je... 👻🍀
Jo, brala jsem to naráz a Macu jsem davala i manželovi 😀
Ahojda holky tak ja dneska opět 1DC takže za 5 dní se budem moct vrhnout na snažení. Už jsem i nasadila Gynex tak uvidíme co to semnou udělá 🙂
@vladuska29 ahojda já zatím nic dnes bych to měla dostat tak uvidíme
@katule22 já už to dostala takže začínám dalsi cyklus teď teda stim Gynexem tak uvidime.
@vladuska29 tak držím palečky 😊🙏💋
@katule22 děkuji 🙂 a jak jsi na tom ty?
@vladuska29 zatím nic, ale aby jsme se nabavili jen o tom jednom dnes jsem po týdnu zas stoupla na váhu, mám to prostě tam že se každý týden vážím. A mám o 3 kg vic z 54 jsem na 57,7 takže skoro o 4 😂😂😂 teď se tomu už směju ale byl to šok 🙄🙄 mám dost nafoukle bricho asi mám tělo plne vody tak čekám že to dostanu a brisko zas splaskne 😂😊🙏🙏🙏🙏
@katule22 třeba nedostaneš 🙂🙂😉😉
@katule22 to ja děsím pokaždé když na váhu vlezu 😂😂😂😂
@vladuska29 to máme asi každá 😂😂 a asi ano bolí mě prsa i trochu v podbrisku takže to čekám v noci nebo ráno 🙄😭😭
@katule22 mě přišla během dopolka. Prsa mě bolej pořád a o podbřišku ani nemluvím 😞😞 budu držet palečky aby nepřišla 😉😉
@vladuska29 ❤💋
tak čekám jak debil a stále nic, dole cítím vlhko ale nic tam není. Tak snad to do večera přijde. Nebo taky ne ale tt negativní
Tak MS nikde a test negativní prostě ticho po pěšině, jen nafoukle břicho
Tak ja jsem dnes 26 DC a jsem tak protivna (i sama sobě), ze je jasne, ze ta mrcha zase dorazi. 🙁
Holky já mám už 10dni zpoždění. Minulý týden jsem měla pár dní špinění a zase ticho po pěšině. Objednala jsem si Gynex tak snad s tím cyklem něco udělá. 🙄😒

Ahoj, my se snazili skoro rok.. Pak jsem najela na Gynex, Conceive gel a Macu. Z te jsem druheho baleni vzala 4 tbl. Přenecham v případe zajmu za polovic. Nyní jsem 18tt a držím vám pěsti ať se poštěstí co nejdřív 😉