A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?
Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?
@vladuska29 zvláštní, nemůže to být tím Gynexem?
@marcelina14 myslíš minulý měsíc mě začali bolet až před Ms a to jsem Gynex už nebrala. Beru ho jen 21dni a pak 7dni ne. A pak zase až když přišla Ms. A hlavně Gynex jsou jen bylinky a neměli by ublížít
Ja beru gynex druhy cyklus a mame neco trochu podobné (co jsem nikdy pred tim nemela) a to je růžové špinění, ja to mam tak 2-3dny pred MS a jen na papiru. Diky gynexu hlen mam, ale zase nemam bolesti pri ovu-tak vlastně ani nevím zda ji mam. Test mi nikdy v životě nevysel, tak aby prvni / byla silnější. Ale mivala jsem bolesti, tak jsem si rikala, ze v tu dobu asi ovu je (test byl i v tuto dobu nejsilnější). No ted mame poslední cyklus a pak to zacne resit dr.
Ahojda holky tak jsem dneska byla na ty folikulometrii a dr. mi řek že to vipada na anovulacni cyklus. Jsem 12dc a folikul jsem měla jen 11.5mm což říkal že je málo a měla jsem i nizkou sliznici. Říkal ať si koupim ovutesty a testuju snima jestli nebude ovulace třeba dyl. A kdybych pry testy pozitivni nebyly mam přijít příští měsíc a pohlída se to. Teď to nejde má po zbytek tydne dovcu. A ještě říkal že uvidime jak dopadne spermiogram přítele a podle toho už začneme jednat.
@vladuska29 super, že už se něco začíná dít 🙂
@marcelina14 to sice jo ale nepotesil me stim anovulacnim cyklem
@vladuska29 tak jednou za čas má anovulační cyklus každá z nás ;)
@marcelina14 nojo ale já teď nevim jestli je to teď poprvé nebo už delší dobu. Ovulační test mi nikdy úplně pozitivni nevyšel
Holky jak je to s ovulaci a bazalkou?kdyz ovu probehne tak teplota stoupne a drzi se az do ms?a kdyz by ovu nebyla tak nestoupne?
@vladuska29 Ahoj, když ti teda zjistil anovulační cyklus tak ti nepředepsal žádné léky? Já když jsem byla jednou na folikulometrii a měla jsem to podobně jako ty tak mi Dr nasadil clostilbegyt, jenže bohužel na mě zapůsobil v nadměrné míře, tak že jsem měla folikulu 12 a z toho 8 jsem jich měla 20mm 12DC. Takže jsem dostala hned v ten den , kdy mi to Dr zjistil injekci a prášek abych neotěhotněla. Jelikož u mě hrozilo mnoho, ale opravdu mnohočetné otěhotnění. Tím pádem zase budu čekat další zklamaný měsíc a Clostilbegyt jsem brala od 3DC do 7DC.
@danca2719 ahoj ne nic mi ne předepsal. Říkal že ještě počkáme jak dopadne příteli spermiogram. A když relativně dobře nebo stejný jako minule. Tak mám přijít příští cyklus zase když budu chtít aby se to pohlidalo jestli tam ta ovulace probíhá a podle toho se uvidi co se bude dít. Už ale počítáme s přítelem stim že miminko jen tak nebude. Takže se ted soustředíme hodně na zahrádku a planujeme dovolenou.
Ahoj holky prosim poradite mi. Včera jsem zaznamenala silici ovulační test. K večeru začal slabnout. Zkoušela jsem dneska rano v 9hod vim ze to bylo brzo ale přijde mi že zase začíná silit. Znamena to zw teda ovulace jeste asi nebyla? :nevim: přikládám foto. Ze včera jich mám hodně ja vim ale testuju podruhe v životě a na doporučení dr
@vladuska29 zkus jeste treba kolem ctvrte, ale rekla bych, ze ovulace opravdu teprve bude 🍀
@marcelina14 no včera taky právě sílíl a odpo už pak zeslaboval. Zkusím a uvidím sem z toho magor
@marcelina14 tak to vypada ze pozitivni byl v 11hod už
@vladuska29 vypadá to že pozitivní test byl dneska v 11, takže ovulace by mohla být zítra kolem oběda...😉
@amona taky si myslím ☺️
@vladuska29 paráda 😍
@vladuska29 určitě v těch 11.😍 ale teda s tolika testy denně jste jejich hlavní sponzoři.😆 moc držím palce, ať to konečně klapne.🍀
@pipi_puncocha mě to doporučíl dr testovat protože 12dc to vypadalo že asi bude anovulak. Ale nakonec nebyl 😍
Krásnou neděli vsem, holky.
Tento týden proběhla další návštěva doktorky...
Dostala jsem něco od I... pro sebe a nějaké pilulky pro manžela. Máme dva měsíce prý a pak začneme stimulovat ovulaci. Vysvětlila mi to, ale nějak si neumím představit, co do mě bude cpat, abych měla dve a více vajíček...
Uvidíme...
Jak jste na tom vy? Jak se máte?
@vladuska29 ahoj tak jak se máš a jak si dopadla? neco noveho?
@katule22 ahojda mám se docela dobře. No teď ani nevím. Mám od stredy duchy na testu ale nesilej Ms ma přijít v pondělí. A co ty?
@vladuska29 Nic zatim take cekam na ms ta má dorazit ve čtvrtek beru ten gynex tak uvidím driv testovat nechci bojim se zklamani

@marcelina14 je to Možný ale to si myslím že bylo až po ovulaci ale teď jsem teprve 7dc a nevim proč. Bez podprsenky je to ještě horší než sní