A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?
Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?
@katule22 Já to naprosto chápu. 😔 každému přeju štěstí a zdravou a velkou rodinu, jen je to pak pro nás kterým se nedaří o to těžší. (A to ani nemluvím o tom, když si tady přečtěte ty diskuze alá jsem těhotná a nevím s kým 😆).
Taky moc držím palce a snad se na nás v roce 2019 usměje štěstí. 🍀💖🙏
@lilienelli snad jim to vyjde. A to nadseni jim třeba i chvíli vydrží 😀 i když u nas uz to bude veliky vekovy rozdíl.
@azby myslím, že ten věkový rozdíl, když není to druhé dítě do těch pěti let, že je to už jedno.... hlavně ať ten sourozenec je, oni si to zase užijí po svém.. už si spolu sice tak nevyhrají, to je jasné, ale užíjí si to jinak.. budou vnímat podle mě zase to krásné období děťátka u mamky v břišku- pohyby atd......
Ahoj holky tak vám přeji krásnej nový rok a všechny najdete vytoužené // na testikach co nejdřív ☺️😉😉
My uz taky budem zacinat paty rok snazeni :-/ a stale verime ze se take dockame toho stesticka a uvidime // 🙂
@vladuska29 ahoj, já dnes opět 1DC. V lednu další indeminace tak zbývá čekat. Snažíme se skoro 3 roky. Neni žádný problém, všechna vyšetření v pořádku jem to prostě nejde...🤨
@amona jejda tak to me mrzi urcite se ale zadari
@amona my na to ještě máme 3 měsíce a pak nás už dr. Chce poslat do centra tak doufam že se o obejde bez toho
@vladuska29 díky. Držím pěsti ať na CAR vůbec nemusíte 😉
@amona děkuji ja doufám že nebudem muset😉
Ahoj holky, dneska mi dorazila mateří kašička, jsem zvědavá zda je tak zazračna jak většina píše, ovu bych měla mít 9.1. Jsem velice zvědavá, držím všem snažilkám palečky a přeji brzké // čárky.
@danca2719 tak 9.1.mam narozky a mam to.dostat,to by.byl darek //.....kez by😀drzim palce..jinak ja jsem mela v rijnu revizi,zamlkly potrat,tak zkousime druhy mesic...ovulku bezpecne poznam,tak.jsme to zkusili,jsem zvedava...rika se,ze po revizi je.pohnojeno a zadari se hned,no jsem zvedava...myslim.na.nas vsechny😉
Ahoj holky, taky nám to "opět " nevyšlo, snažíme se dva roky...poslední dva cykly s ovitrelle po ultrazvuku...jsme oba v pořádku, já ovuluji každý měsíc..teď zvažuji, zda jít na IUI, vím, že nás asi nemine umělko, ale přece jenom pořád doufám...
Ahojky holky přídávám se k vám v čekání na //. v Listopadu jsem prodělala revizi dělohy a laparoskopii a ted jsme začali znovu zkoušet, tak snad bude opravdu pohnojeno a ms 12.1 už nedojde 😉 všem držím pěsti
@klarinka10 jsme ve stejne skupince opet, ja 8.1.tak.doufam,ze nam to obema vyjde😉😉😉
@jennas držím pěsti at si tu pak navzájem ukážeme těhu testy a na nich //😉
holky,zkoušela jste některá hormonální jogovou terapii? Já absolvovala v říjnu kurz a v listopadu jsem mela po dlouhé době nádhernou ovulaci,bohužel muž nebyl doma, v prosinci nebyl bohužel vůbec cas cvičit,takze ovulace nebyla....No tak zkouším opet pravidelně cvičit a opravdu moc tomu věřím!
@jennas Tak to by byl krásný dárek, moc ti to přeji! 😍 určitě dej hned vědět. Ještě k tomu říjnu, to mě moc mrzí, ale tentokrat to určitě vyjde😊🙏🏽 Vím, že se nesnažíme nějaké extra dlouho, ale i 13 měsíců už je pro mě doba, ještě když vím, že jsme oba zdraví a bez problému. 😊 Každý den držím všem palečky 😊🙏🏽
@magicka89 Taky se snazíme dva roky, a uz po roce jsem v CARU.TAm aspon zjistili ze nemam ovulaci, mam PCOS, přítel je v poradku.
Snazíme se dva roky, mam zasebou dva potraty. Veškeré vyšetření dopadli dobře.
Naše hned přvní IUI vyšlo!! ... ale nedopadlo - byla z toho revize.
Takže určitě vubec nepremýslej a jdete do CARU. Opravdu. Pokud mas ovulaci, možná ze stací "jen trochu pomoci,popoštouchnout" a vyjde to brzy!!!
CAR neznamená hned umělé oplodnění..... a protože jsou někde i čekačky, měsíc, dva.... určitě se objednejte co nejdrív.Nečekejte, ja taky porád na něco čekala.... a k čemu?
@danca2719 moc dekuju,jj bylo to smutny,absolutne necekany no..po jednom bezproblemovym tehu...ale cas fakt leci,uz je.to.mnohem.lepsi,skoro si.na to nevzpomenu..asi taky ze se ted znova snazime tak myslim pozitivne na lepsi zitrky...prvni tehu bylo 3 mesic snazeni,druhe druhy mesic...a uz z toho.mi hrabalo..13 mesicu,ty jo,moc te obdivuju,to je hrozna doba..ted teda druhy mesic po te revizi a prijde mi to jako vecnost,cekat ms,ovu, a hlavne ten sex casovat a proste se musi pro ovu,to.me.uplne zabiji😂😂😂
@jennas Věřím , že se to povede co nejdřív a ty nebudeš muset čekat. No 13 měsíců už čekáme a snažíme se , pořad si říkám nevyšlo to teď vyjde to další měsíc , ale taky jsem z toho už celkem unavená, neustále hlídání ovu a čekání než přijde nečekaná MS, je strašný. Jak jsem psala , jestli ani ne teď tak se na to na nějakou dobu vykaslu , jinak mi z toho začne už i hrabat 😊😂
@vladuska29 za pár dní to bude rok tak snad se nám všem letos zadaří 😊
@elzaquintanova no snad jo 😉 ja mam zrovna pred ovulaci ted zacne zase snazeni

@azby malá taky říkala všude možně, že bude mít sourozence, pak se mě lidé ptali, zda jsem těhotná.. nyní už delší dobu píše všude na papírky, že by chtěla sestru. je to moc smutné ☹