icon

A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?

vladuska29
27. pro 2018

Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?

amona
6. led 2019

@sluckynek ahojky, byla jsem 2xna mobilizaci kostce dle Mojzisove, protahla mě teda kompletně a hned jsem měla ukázkové ovulace, druha se mi dokonce vrátila na prapůvodní 15 den cyklu. Teď ne v pátek čeká třetí a doufám že i poslední a pak už konečně 👶

marcelina14
6. led 2019

@jennas Čekám, čekám 🙂 Ale vidím to bledě...

azby
6. led 2019

Tak ja jsem 2DC.

katule22
7. led 2019

Holky tak my jsme měli víkend plný vášně. Poprvé jsem na nic nemyslela a bylo to boží 🤗❤ třeba se to povede třeba ne 😊😊 přeji všem hodně štěstí ❤❤

jennas
7. led 2019

@marcelina14 ja to taky prave dostala😢😢😢ach jo....prej pohnojeno😢😢😢

marcelina14
7. led 2019

@jennas to mě mrzí 😥 Tak snad příště 🙏🏻🍀

magicka89
7. led 2019

@biedronca Ve středu jdu do CARU na ultrazvuk a pro další injekci a přemýšlím, že se rovnou dohodneme a třeba v pátek IUI...já tomu ale moc nevěřím..teď mě zase kamarádka nahlodala s průchodností vejcovodů, že jí na to její doktorka žene a můj gynekolog o tom vůbec nemluvil...

marketa1218
7. led 2019

@magicka89 Ano zkuste laparoskopii zda máte průchozí vejcovody, já jsem měla jít teď v lednu, ale zdá se, že není třeba. Po dvouletém snažení jsem otěhotněla spontánně. Sama tomu ještě nemohu moc uvěřit, že se nám o vánocích povedlo. Každopádně ta laparoskopie by měla být ještě před samotným CAR, takhle mi to říkal můj lékař. Poptejte se potom, než do sebe cpát hormony a hormony, třeba by to pomohlo. Držím palce!

magicka89
7. led 2019

@marketa1218 akorát se mi nechce absolvovat operaci...prý to jde i ambulantně.K těhotenství gratuluji 🙂

marketa1218
7. led 2019

@magicka89 Děkuju, já jsem úplně na začátku, nějaký 6 tt to vychází, takže snad bude všechno v pořádku. Ano jde, ale nic o tom nevím, měla jsem jít právě na klasiku. Zapátrej na netu, určitě něco objevíš.

lilienelli
7. led 2019

nám to zase nevyšlo v prosinci.. jako už xtý měsíc, že to ani nepočítám, ale už tak nějak cítím, že jsem se trošku uklidnila, pač jsme objednáni příští týden do CAR.

marketa1218
7. led 2019

@lilienelli to mě mrzí, ale ono to jednou vyjde, uvidíš. Já jsem toho fakt důkazem. Už jsem také nevěřila.

lilienelli
7. led 2019

@marketa1218 já vím, četla jsem tvůj příběh . gratuluji.. podařilo se Ti pak na to nemyslet, žes otěhotněla?

marketa1218
7. led 2019

@lilienelli Děkuju moc, jsem z toho ještě taková dost na rozpacích. Potřebuji to mít potvrzené od asi od toho doktora. Já vůbec nevím čím to bylo, ale jak už jsem někde psala, tak se mi o vánocích vracel po několika letech domů brácha z Ameriky, moc jsem se na něho těšila a řešila vlastně jenom jeho. Vypustila jsem všechno kolem miminka, plodné dny a tak. Jediné co jsem v ten měsíc udělala, cvičila jsem Mojžíšovku, ale prostě jenom dvakrát, takže tím to asi nebude, s tím že najedu do ledna na ostro a už jsem byla přichystaná psychicky na laparku. Po novém roce koukám dvě čárky, krásný. Myslím, že fat psychika no.

vladuska29
autor
7. led 2019

@pipi_puncocha ahoj tak jsem dneska zase testovala ovulaci a zase jen dusík na mě asi nepusobej. Zitra jsem v pulce přesně

pipi_puncocha
7. led 2019

@vladuska29 Ještě buď trpělivá, já jsem měla tento měsíc D17 a minulý D18.

vladuska29
autor
7. led 2019

@pipi_puncocha jo tak stejně mi nezbývá než jen čekat. Dneska mám pořád pocit vlhkosti a trošku hlen. A začíná mě pobolivat trochu podbřišek tak uvidime co z toho bude

pipi_puncocha
7. led 2019

@vladuska29 A nebo anovulační cyklus, to je fyziologické jednou za čas u každé ženy. Držím palce.

vladuska29
autor
8. led 2019

@pipi_puncocha no to si právě myslim ze jsem mela minuly měsíc protože jsem nepostrehla zadny příznaky ovulace jako vždycky. Jen mě tyden pred Ms zacali bolet prsa a prestali me bolet az 2 dny po Ms. A ted od ty neděle mám porad pocit mokra od včera mam napnuty prsa a dneska me poboliva podbřišek.

biton
8. led 2019

@vladuska29 dobrý den, tak jsem si dneska zavolala na gyndu, protože jsem to dosud nedostala....a dle sestřičky se to stává, když ještě kojím (jen ráno).

vladuska29
autor
8. led 2019

@biton tak uvidite jak to bude dal

biton
8. led 2019

@vladuska29 jj...snad mi rekne co se mnou je...ale musim rict, ze me uz par dnu boli podbrisek a jedno prso pri kojeni (coz uz se nekolik mesicu nestalo).

vladuska29
autor
8. led 2019

@biton no taky to mate zajimave. Ja jsem teď taky na pochybach co semnou je a co to znamena

biton
8. led 2019

@vladuska29 no jsem zvedava co se mnou je

vladuska29
autor
8. led 2019

@biton určitě to nebude nic vážného uvidíte že to bude v pořádku. Držím palečky aby bylo

biton
8. led 2019

@vladuska29 dekuji...taky v to doufam

vladuska29
autor
8. led 2019

@biton neni za co. Držím palečky

margaret88
8. led 2019

Ahoj. Ráda bych se k Vám přidala. Teď v lednu se začínáme snažit. Zrovna mám ms tak po ní na to hned vlítneme.😁Mám doma už 2,5letou dceru. Snad to půjde dobře. Dcera byla hned na poprvé.🙂Přeji všem hodně štěstí v početí.Určitě to bude plodný rok.😉👶

margaret88
8. led 2019

@hasara33 ahoj. Můžu se zeptat jaké jsou ty doporučené vitamíny na sníženou pohyblivost?Díky

vladuska29
autor
8. led 2019

@margaret88 nám doktor doporučil aby přítel bral zinek a selen 😉😉

Strana