icon

Domácí inseminace

ivonka96
11. kvě 2016

Ahoj, holky mám dotaz.. Jde o mou kamarádku, je lesbička a chtěla by mít mimčo. Ptám se proto za ní, zda si myslíte že je možné otěhotnět tak, že žena pusou uspokojí muže a sperma vyplivne do skleničky a zevede si ho do pochvy stříkačkou. Je to reálné? 😉

andreaandrejka
11. kvě 2016

😀 😀 😀
Ne, to fakt není reálné. Bože...

ivatko0406
11. kvě 2016

Nechci byt nechutna, nicmene se nabizi otazka, proc se s nim nevyspi normalne, kdyz uz je ochotna uspokojit ho oralne? Pak by byly sance mnohem vetsi nez vyse zmineny zpusob. To je hodne sci-fi.

andreaandrejka
11. kvě 2016

Jestli je kamarádka vůbec lesbička, když je schopna orálně uspokojit chlapa 😀

ivonka96
autor
11. kvě 2016

To nevím,takto mi to nadiktovala.. chtěla se zeptat zda je to možné 🙂

andreaandrejka
11. kvě 2016

@ivonka96 Není.

magdalenan
11. kvě 2016

Myslím, že kdo se na tohle potřebuje ptát by asi děti mít neměl 😀

obyvatelka
12. kvě 2016

Nechci videt, kdyby to vyslo, co by pak vykladala tomu diteti :D jakym stylem to dite vzniklo? :D co jsou nektere ochotne udelat, aby mely dite......

ms.neomagic
12. kvě 2016

Ted se mi vybavil jeden for...kdy se dite pta matky jak prislo na svet...a ona povida,nooo to bylo tenkrat...pak se zarazi a rika..vis co,jdi si hrat a bud rad ze nestekas 😀 😀 😀

katty77
12. kvě 2016

existuje tzv stříkačková metoda, jako lezba by to měla znát, je to dost obvyklé, mám kámošky, které to praktikují. Muž se sám uspokojí a nastříká to do nějaké nádoby, ihned se spermie natáhnou do stříkačky a zavedou té, která chce otěhotnět. je to údajně postup, který neoficiálně doporučují i doktoři.🙂

katty77
12. kvě 2016

jinak podle mého je na celé této metodě nejtěžší sehnat nějakého chlapa, který je ochoten darovat sperma a podstoupit rizika s tím spojená. U metody, kterou popisuješ, mi spíše přijde, že o tom ten dotyčný chudák ani nemá vědět a to by tedy byl dost hnus..

prostejina
12. kvě 2016

"sperma vyplivne do skleničky" 😀 přijde mi trochu zvláštní, že ji třeba nenapadlo mu to udělat rukou, nebo ho poprosit, aby si to udělal on sám a sperma ji dal... že hned by chtěla pusou 😀 a nebo chce udělat na chlapa habaďůru a o svým úmyslu mu neříct?

andreaandrejka
12. kvě 2016

@katty77 To jde zase o to, jestli vůbec ten chlap má tušení o co se má jednat 🙂 Mám totiž dojem z příspěvku, že kamarádka to chce udělat tak trochu tajně.

riga
12. kvě 2016

@andreaandrejka proč by nebylo? Možné to samozřejmě je. Takovou habaďuru zpunktovala milenka na Borise Beckerta a vyšlo jí to.

riga
12. kvě 2016

@ivonka96 Nevím proč tak složitě. Jestli s tím ten chlap souhlasí, nechť si to udělá do kalíšku. Jestli s tím nesouhlasí, je to pěkná sviňárna.

andreaandrejka
12. kvě 2016

@riga No co já vím, tak sliny spermie zabíjí.

rory_g
12. kvě 2016

Pardon, ale takovou mrchu bych kopla někam, než jí radit. 😝

katty77
12. kvě 2016

@andreaandrejka přesně, taky jsem chtěl uvést Beckera 😀 jde to, ale máš pravdu, že sliny jsou vůči spermatu nepřátelské, proto se např. u snažilek nedoporučujou sliny jako "lubrikant". Asi jde o čas, aplikovat co nejdříve...

rory_g
12. kvě 2016

A pokud se nepletu, bylo to v nějakým filmu, ne?

tehulka1167
12. kvě 2016

@ms.neomagic 😀 😀 😀 😀 dobrej for

katty77
12. kvě 2016

@andreaandrejka ano, to jsem napsala hned jako druhý příspěvek, že mi přijde, že o tom ten dotyčný nemá vědět... ono těch chlapů, co by takto darovali, je fakt málo...

riga
12. kvě 2016

@riga oprava: Borise Beckera

pincola
12. kvě 2016

Tady je něco divně. Lesbička s kamarádem by použili jinou metodu. Buď stříkačka, nebo se spolu vyspat, kdyby jim to nebylo proti vůli a nebo jí do Caru na inseminaci. Tohle mi přijde, že holka, chce nacpat do otcovství chlapa, který s ní dítě nechce a asi si on dává velmi dobře pozor. On ale má právo dítě s dotyčnou nechtít, tak pokud ona dítě chce, ať si najede jiného, nebo si dá inzerát na dárce. takhle obelstít chlapa už je v podstatě něco jako znásilnění. Možná i horší, znásilněná může jít na potrat, ale chlap ne. Pokud tohle není vtip a dotyčná chce takhle ušít na chlapa dítě, měla by se obrátit na nějakého psychologa, protože tohle silně vybočuje z normy. Chápu, že zoufalý člověk dělá zoufalé činy, ale tohle mi nepřijde už zdravé. Umanout si, že zrovna s tímhle jedním chci dítě a tak mu ukradnu buňky a pak řeknu, že se to stalo při chráněném sexu. Představ si, že jdeš na gyndu na nějaký zákrok, třeba na IVF. A doktorka ti ukradne vajíčka a dá je své kamarádce, která s nich má pak dítě. A ty ze zákona nic nenaděláš, k potratu ji nedonutíš a z zákona ona bude matka. matka je ta co porodila. Můžeš jen zažalovat doktorku a ta to svede na to, že to spletla, CAR ji vyhodí, možná ti vyplatí nějakou kompenzaci, ale k čemu ti to bude?
nebo kdyby chlap, kterého pro život nechceš v době kdy dítě nechceš, ustřihl špičku u kondomu a tys s ním otěhotněla. Najdi si chlapa, co s tebou dítě chce a nebo si to vyřeš s dárcem za peníze a buď teda na dítě sama, pokud si troufáš, ale tohle řešení je hrůza, to je zločin.

blecha94
12. kvě 2016

Já osobně bych jako lesba absolvovala normální soulož. 🙂 Ale mám dva kamarády, gaye, kteří svoje děti splodili tak, že spolu vykonali intimní chvilku a sperma odchytili do stříkačky, kterou posléze odnesli do vedlejší místnosti své kamarádce - náhradní matce - která se stříkačkou oplodnila. Dnes mají z tohoto postupu dvě dcery a jednoho syna. ;)

basko206
Autor odpověď smazal
nikkol94
26. led 2017

Ahoj urcite to nelze. Vzhledem k tomu že ja osobne žiju se slečnou ( jsem lesbička) nechapu jak tohle může nekdo napsat. My osobne se v současné době chystame zkusit strikačkovou metodu. Dle názoru a zkušenosti lesbickych paru z našeho okoli se takto daři 🙂

nikolamlyncekova
7. pro 2020

Ahoj. Mám přítelkyni a chtěla bych miminko. Nemám peníze na umělé oplodnění jako single žena a proto hledám dárce. Nevíte někdo z vás o někom prosím? Do 25 let ?