Domácí inseminace
Ahoj, holky mám dotaz.. Jde o mou kamarádku, je lesbička a chtěla by mít mimčo. Ptám se proto za ní, zda si myslíte že je možné otěhotnět tak, že žena pusou uspokojí muže a sperma vyplivne do skleničky a zevede si ho do pochvy stříkačkou. Je to reálné? 😉
Nechci byt nechutna, nicmene se nabizi otazka, proc se s nim nevyspi normalne, kdyz uz je ochotna uspokojit ho oralne? Pak by byly sance mnohem vetsi nez vyse zmineny zpusob. To je hodne sci-fi.
Jestli je kamarádka vůbec lesbička, když je schopna orálně uspokojit chlapa 😀
To nevím,takto mi to nadiktovala.. chtěla se zeptat zda je to možné 🙂
@ivonka96 Není.
Myslím, že kdo se na tohle potřebuje ptát by asi děti mít neměl 😀
Nechci videt, kdyby to vyslo, co by pak vykladala tomu diteti :D jakym stylem to dite vzniklo? :D co jsou nektere ochotne udelat, aby mely dite......
Ted se mi vybavil jeden for...kdy se dite pta matky jak prislo na svet...a ona povida,nooo to bylo tenkrat...pak se zarazi a rika..vis co,jdi si hrat a bud rad ze nestekas 😀 😀 😀
existuje tzv stříkačková metoda, jako lezba by to měla znát, je to dost obvyklé, mám kámošky, které to praktikují. Muž se sám uspokojí a nastříká to do nějaké nádoby, ihned se spermie natáhnou do stříkačky a zavedou té, která chce otěhotnět. je to údajně postup, který neoficiálně doporučují i doktoři.🙂
jinak podle mého je na celé této metodě nejtěžší sehnat nějakého chlapa, který je ochoten darovat sperma a podstoupit rizika s tím spojená. U metody, kterou popisuješ, mi spíše přijde, že o tom ten dotyčný chudák ani nemá vědět a to by tedy byl dost hnus..
"sperma vyplivne do skleničky" 😀 přijde mi trochu zvláštní, že ji třeba nenapadlo mu to udělat rukou, nebo ho poprosit, aby si to udělal on sám a sperma ji dal... že hned by chtěla pusou 😀 a nebo chce udělat na chlapa habaďůru a o svým úmyslu mu neříct?
@katty77 To jde zase o to, jestli vůbec ten chlap má tušení o co se má jednat 🙂 Mám totiž dojem z příspěvku, že kamarádka to chce udělat tak trochu tajně.
@andreaandrejka proč by nebylo? Možné to samozřejmě je. Takovou habaďuru zpunktovala milenka na Borise Beckerta a vyšlo jí to.
@riga No co já vím, tak sliny spermie zabíjí.
Pardon, ale takovou mrchu bych kopla někam, než jí radit. 😝
@andreaandrejka přesně, taky jsem chtěl uvést Beckera 😀 jde to, ale máš pravdu, že sliny jsou vůči spermatu nepřátelské, proto se např. u snažilek nedoporučujou sliny jako "lubrikant". Asi jde o čas, aplikovat co nejdříve...
A pokud se nepletu, bylo to v nějakým filmu, ne?
@ms.neomagic 😀 😀 😀 😀 dobrej for
@andreaandrejka ano, to jsem napsala hned jako druhý příspěvek, že mi přijde, že o tom ten dotyčný nemá vědět... ono těch chlapů, co by takto darovali, je fakt málo...
Tady je něco divně. Lesbička s kamarádem by použili jinou metodu. Buď stříkačka, nebo se spolu vyspat, kdyby jim to nebylo proti vůli a nebo jí do Caru na inseminaci. Tohle mi přijde, že holka, chce nacpat do otcovství chlapa, který s ní dítě nechce a asi si on dává velmi dobře pozor. On ale má právo dítě s dotyčnou nechtít, tak pokud ona dítě chce, ať si najede jiného, nebo si dá inzerát na dárce. takhle obelstít chlapa už je v podstatě něco jako znásilnění. Možná i horší, znásilněná může jít na potrat, ale chlap ne. Pokud tohle není vtip a dotyčná chce takhle ušít na chlapa dítě, měla by se obrátit na nějakého psychologa, protože tohle silně vybočuje z normy. Chápu, že zoufalý člověk dělá zoufalé činy, ale tohle mi nepřijde už zdravé. Umanout si, že zrovna s tímhle jedním chci dítě a tak mu ukradnu buňky a pak řeknu, že se to stalo při chráněném sexu. Představ si, že jdeš na gyndu na nějaký zákrok, třeba na IVF. A doktorka ti ukradne vajíčka a dá je své kamarádce, která s nich má pak dítě. A ty ze zákona nic nenaděláš, k potratu ji nedonutíš a z zákona ona bude matka. matka je ta co porodila. Můžeš jen zažalovat doktorku a ta to svede na to, že to spletla, CAR ji vyhodí, možná ti vyplatí nějakou kompenzaci, ale k čemu ti to bude?
nebo kdyby chlap, kterého pro život nechceš v době kdy dítě nechceš, ustřihl špičku u kondomu a tys s ním otěhotněla. Najdi si chlapa, co s tebou dítě chce a nebo si to vyřeš s dárcem za peníze a buď teda na dítě sama, pokud si troufáš, ale tohle řešení je hrůza, to je zločin.
Já osobně bych jako lesba absolvovala normální soulož. 🙂 Ale mám dva kamarády, gaye, kteří svoje děti splodili tak, že spolu vykonali intimní chvilku a sperma odchytili do stříkačky, kterou posléze odnesli do vedlejší místnosti své kamarádce - náhradní matce - která se stříkačkou oplodnila. Dnes mají z tohoto postupu dvě dcery a jednoho syna. ;)
Ahoj urcite to nelze. Vzhledem k tomu že ja osobne žiju se slečnou ( jsem lesbička) nechapu jak tohle může nekdo napsat. My osobne se v současné době chystame zkusit strikačkovou metodu. Dle názoru a zkušenosti lesbickych paru z našeho okoli se takto daři 🙂
Ahoj. Mám přítelkyni a chtěla bych miminko. Nemám peníze na umělé oplodnění jako single žena a proto hledám dárce. Nevíte někdo z vás o někom prosím? Do 25 let ?

😀 😀 😀
Ne, to fakt není reálné. Bože...