Jak dlouho se snažíte nebo za jak dlouho jste otěhotněly? 🙂
Ahoj ženy, jelikož se začínáme s manželem poprvé snažit o miminko, zajímalo by mě, jak dlouho se již snažíte nebo jste se snažily vy. Je mi jasné,že je to velmi individuální, jen si ráda popovidam s někým, kdo je na tom stejně a třeba nám to čekání rychleji uteče 🙂
@radkan91 Sance urcite je 🙂 Ovulace pravdepodobne byla 16. nebo 17.8. a sperma je schopne si na vajicko pockat i nekolik dni ;)
@apple_tree také jsem si to tak myslela, jen mám lepší pocit,když mě v tom někdo utvrdi 😀 pokud se tento měsíc nezadari,budeme se muset příště více snažit 😀
Já měla ovu včera, tak snad z toho snažení něco bude 😁😁
@martinka1996 Ja ovu dneska, tak taky zacinam nejdelsi dva tydny cekani kazdy mesic :D
@martinka1996 @apple_tree souhlasím,že je to čekání věčné 😀
@apple_tree
@radkan91 třeba se tento měsíc zadari, zrovna teď mám spoustu práce tak to třeba rychle uteče 😁
@martinka1996 také mám nějaké plany,tak snad nám to rychle uteče a bude to mít zdárný konec 😀
@kikwita určitě to vyjde 😊
@kikwita jee koukam ze jsme na to podobne, ja ji ted taky cekam behem tydne 🙂 tak preji stastne zavrtani 😀
@radkan91 ja myslim ze sance je velka. Ovu by mela probehnout 24-48hod po pozitivnim testu. No a pak uz to zalezi jak jsou vytrvalí 🙂 preji hodne stesti 🙂
Me je 39 a mam ted petitydenni mikinko... otehotnet jsem se snazila rok a pul, brala jsem kdejake vitamy, na folikulometrii jsem byla kazdy mesic a nic... a pak stacila dovolena, kde jsme fakt hodne jezdili na kole, uplne ko, sex jednou jedinkrat a bylo to.... jenze jsem potratila... pak stacily dva cykly, odjet na dovolenou do kanady, kde jsem na to fakt nemela vubec mysl a po navratu se hned zadarilo 🙂 z vitaminu jsem napodruhe brala jen femibion a listovku plus.
Snažíme se od dubnA a nic.
Od prosince 2015, s nekolikamesicni pauzou mezitim..a nic..
My se snažíme od února 2015. S pár měsíci přestávek... A nic. ☹
@kikwita to já bych zásilku měla ale ty testy nechtějí nějak zesílit 😣 doufám že nebudu mít ovu zase 34 dc jako minulý měsíc 😥😥
Holky užívala jste některá drmek a pomohl vám k tehu? Jaký na něj máte názor.??
My se snažíme už 3. rok, loni v listopadu jsem otěhotněla, ale nakonec to bylo mimoděložní, takže operace, pravý vejcovod pryč a od té doby se nám znovu zatím nepovedlo... ☹
1.napoprve
2.napoprve
3.napoprve
A ted bych se téhle schopnosti rychlootěhotnění ráda už zbavila. 😀

U nás je to vždycky hned. I když jsme plánovali jen jedno dítě, máme tři. 😀 Dvě si asi naplánovaly nás. Dcery jsou všechny dospělé, dvě z nich matky a taky to bylo dřív než na nové boty. 😀 Řekly si večer a ráno už byly v tom. 😀