icon

Jak dlouho trvalo otěhotnění po návratu menstruace?

27. čer 2022

Ahoj holky,

je mi jasné, že každá jsme úplně jiná a každé tělo funguje jinak, ale i tak mi to nedá se nezeptat a udělat si takový osobní průzkum 😊. Rok a půl po prvním porodu se konečně dostavila MS, a tak bychom chtěli hned začít pracovat na druhém dítěti 😁. Proto mě zajímá, vy, které jste se začaly snažit také hned s navrácením MS, za jak dlouho se vám zadřilo? O první dítě jsme se snažili rok, teď mám takovou naivní představu, že by to mohlo jít lépe, když začneme hned, jak se tělo nastartovalo. Je mi ale jasné, že realita může být jiná. Děkuju

Strana
z2
journals
27. čer 2022

První rok a půl, druhé skoro 2 roky

janule0123
27. čer 2022

První 9 měsíců … druhé těhotenství přesně rok, ale nedopadlo v 10tt… a třetí doufám brzy 🤩😂to je ve hvězdách .. cyklus naskocila hned po sestinedeli …

andelka
27. čer 2022

Ms mi přišla 11 měsíců po porodu,v dubnu. Červencova už nepřišla. Byl to první měsíc co jsme to zkusili,v červnu jsem přestala kojit.

evelin1251
27. čer 2022

Ms jsem dostala 8 měsíců po porodu, druhé jsme si začali přát když bylo synovi 2 let (ten se povedl po 4 měsících). Takže sjel si naivně myslela, že druhé bude taky hned, a ejhle. Druhé se povedlo přesně po 2 letech, bylo to teda dost psychicky náročný 😅 Ale dočkali jsme se, teda v říjnu se ho dočkáme 👍

petulkadodo
27. čer 2022

O první jsme se snažili 2 roky, druhé teď zkoušíme 9 měsíců a zatím nic. MS mám pravidelně. Poprvé jsme i chodili do CAR a na nic nepřišli.

jaja01k
27. čer 2022

O první jsme se snažili rok. Druhé bylo na první pokus, hned po první ms po porodu.

sorboni30
28. čer 2022

Udelej si očistu tela. Bylinky na vycisteni organu, delohy a pak posileni delohy, tela, imunity..
Pomůže to a budes i v těhotenství lepší 😉
Jinak me se zadarilo az po 7 letech kdy jsem uz mimi nevěřila, ze prijde a vse hodila za hlavu.
Udelala jsem si jarni ocistu, cvicila, dbala na sve telo..a ejhle, v lete jsem otehotnela.
Těhotenství bylo krasne. Zadne bolesti, spineni, nic..
Držím palce 👌🙏

ronyx
28. čer 2022

Teď čekám třetí. Všechny tři na první pokus 😁😄

lucifux
28. čer 2022

2 dítko se zadařilo rok a půl po prvním porodu. No a pak to šlo rychle. 3 dítko druhý cyklus po porodu a 4 dítko také 2 cyklus.

sherryel
28. čer 2022

První nam trvalo dlouho ( prý jsem neplodná a muž má velmi nízké procento) ve 33 se mi narodil syn. Měla jsem asi tři menstruace a když bylo 19m synovi tak jsem otěhotněla. Rovnou dvojčata. Teď má syn 2,5l a dvojčata holky 5m ...

jardicka
28. čer 2022

Mně přišla MS u prvního chvíli po šestinedělí u druhého ještě během něj 😒 Pokud jde o snažení tak druhé dítko nám trvalo cca půl roku od té doby co jsme se začali fakt aktivně snažit. Děti máme od sebe necelé 3 roky

msgracia
28. čer 2022

Syn po 4 měsících od vysazení prášku. Podruhé také po 4 měsících ale skončilo potratem a pak se nám podařilo hned a teď jsem ve 22tt.

lucluclucluc
28. čer 2022

První na první pokus, druhé téměř 5 let

yildiz
28. čer 2022

První se nám zadařilo nějak extra neplánovaně po 5 měs naší znamosti 😅 druhé se zadařilo nečekaně když byl dceři 1rok a třetí zase kdyz bylo té menší dceři rok 😅 mají mezi sebou všichni tři rozdíl 22 měs 😅 / s manželem jsme teda spolu už 11 let/ takže u mě u nás to jde raz dva... Ale 4 děti už nam stačí 😇

luckawm
28. čer 2022

První nám trvala tak dva nebo tři roky. Dokud se manžel nehodil do pohody tím, že změnil práci. Pak to šlo najednou hned. Druhé se nám povedlo asi po 4 měsících co jsme se přestali hlídat a třetí taky tak nějak. Já jsem si teda nikdy nehlidala plodné dny apod. Proste jsme tomu nechávali volný průběh. Neumím si počítat žádné DM nebo jak se tomu nadává 😂😂😂. Žádné měření bazalni teploty, nebo ovulacni testy. A u nás to vždy záleželo hlavně na tom jak byl manžel naladěný. Druhé dítě se nám povedlo opět po změně práce

tisha628
Autor odpověď smazal
ankaa25
28. čer 2022

První byl hnedka 😀😀a druhej no skoro 3 roky

skurinka
28. čer 2022

Syn tenkrat slavil 1narozeniny a to jsme se rozhodli ze chceme druhe dite a zadarilo se hned.
Po nekolika letech pauza a chti jsme jeste jedno no a to tez na prvni pokus bylo mi tenkrat 38let 😜

martinka0209
28. čer 2022

První hned a druhé 5 měsíců

vikysek0987
29. čer 2022

První 5 měsíců, druhé 9 měsíců po porodu (nedopadlo)třetí 3 měsíce po revizi....

Strana
z2