Jak dlouho vám trvalo početí?
Pokud nekdo mel zdravotni problemy a ovlivnilo to delku snazeni prosim do zavorky vedle poctu mesice napsat zdravotni problemy.
Zajimala by me statistika 🙂 dekuji
První dobrá ;)
Ihned po vysazení prášku 🙂
Asi tři soulože 😀
18 let 😉
Jedno "snažení" 😀
Otehotnela jsem hned 1. mesic, rok a pul predtim jsem nebrala HA.
6 měsíců 🙂
U obou hned první měsíc.
Dva a půl měsíce jsem nebrala prášky a bylo to 🙂
U obou první měsíc.
U obou 2 měsíce
žádné zdr.problémy, HA vysazena 2 roky předem, výborná znalost vlastního těla ovulace, tedy první měsíc se zadařilo 🙂
8 mesicu
Poprvé 4 měsíce (skončilo zamlklým potratem), podruhé 6 měsíců (skončilo zamlklým potratem), potřetí to vyšlo hned a v září čekáme narození miminka 🙂
Měsíc...
1. po 9m
2. zatim 5 m a nic:(
Oba zdravi
Dvakrat na prvni pokus a jednou na druhy
První otěhotnění hned o svatební noci na první platný nechráněný pokus...bohužel missed ☹ , druhé těhu hned po dodržené pauze 4 měsíce po kyretáži,opět 1 pokus ,máme syna 😉 a druhý syn neplánovaně nejspíše také na první pokus... 😀 A třetí je v plánu,tak uvidíme 🙂
8 mesíců
První 1 měsíc, druhé 2 týdny 😨 😀
První otěhotnění za 4 měsíce po vysazení HA, druhé otěhotnění za půl roku po vysazení HA a třetí za dva měsíce po vysazení HA
První 2001 zamklé těhotenství 14 tt otěhotněla jsem první měsíc
Druhé 2002 zamklé těhotenství 9 tt opět jsem otěhotněla ihned napoprvé- genetické testy vše ok
Pak se vůbec nedařilo a syn se narodil z IUI v roce 2006
Dcera z IUI v roce 2009
léto 2014 zamklé těhu-8 tt.příčina částečná parciální mola
Listopad 2014 otěhotnění po první menstruaci po revizi,rodíme 9.7. 🙂
18ctý měsíc a nic :/
Početí bylo u nás neplánované,takže ihned 🙂
A to je mi 41 a manželovi 46
Ale ani u předchozích dvou dětí nebyl problém.Řekli jsme si,že chceme miminko a bylo 🙂
Hned první měsíc
prvni mesic
Na poprvé, do teď nemůžu uvěřit.
6 měsíců ale byl z toho zamlklý potrat a teď od revize je to 4 měsíce a zatím nic ☹
mesic po HA brane 15 let. Bylo mi 36 let 🙂

První na první pokus, druhé 18 měsíců "volný průběh" takže bez měření, počítání a podobně, ale ke konci už jsem byla trochu nervózní a uvažovala o nějaké větší snaze 😀.