Jak dlouho vám trvalo početí?
Pokud nekdo mel zdravotni problemy a ovlivnilo to delku snazeni prosim do zavorky vedle poctu mesice napsat zdravotni problemy.
Zajimala by me statistika 🙂 dekuji
5 měsíců 🙂 cca 2 měsíce po správných hodnotách štitné žlázy 🙂 a byla to náhoda pač zrovna ten měsíc jsme spolu spali minimálně 🙂
Obě děti hned první měsíc 🙂
Poprvé: snažení skoro 6 let (exmanžel špatné spermie, já anovulační cykly, cysty na vaječníkách, alergie na sperma) - mezi neúspěšnými UIU a IVF pokusy se povedlo jedno spontánní otěhotnění (psychika dovolila - na dovolené o cílené pauze), ale v 6.tt spontánní potrat (27 let)
Podruhé: s novým partnerem hned (40 let - TP mám letos v listopadu)
Prvni 9 mesicu ale bylo z toho zamlkle ve 13tt a druhe 3 mesice a to uz snad dotahneme do konce (mam 8 dni do terminu 🙂 )
4 měsíce
1 večer 😅 . Oba zdraví.
Na poprvé..
2 měsíce
hned první měsíc
3 měsíce
8 cyklů.
první dítě půl roku druhé měsíc
Zdrav. problemy mam, ale poceti to neovlivnilo. Jinak obe tehotenstvi jsme pocali hned na prvni pokus
Půl roku.
Ahojky. Nám se zadařilo hned první měsíc snažení, ale bylo to mimoděložní :/
Já mám doma pár krásných papíru s diagnozou primární sterilita a u dcery 2 měsíce ( počatá přirozeně ) a ted na první IUI.
dva nechraněné styky za dobu 36 let a dvě děti, manžel už třetí nechce, tak mi zakázal prát trenky \.-)
Zatím 7 let stále čekáme.
Jsme typický příklad idiopatické sterility, tj. bez zjištěných příčin, které by nešly metodami asistované reprodukce obejít.
1. 26 let, jeden měsíc
2. uvidíme, začínáme
22 let, 5 měsíců - počali jsme v době, kdy jsem si řekla, že ještě nakonec počkáme.
Nějak nechápu poslední příspěvky (22 let, 26 let...), ale to neva. Já 9 měsíců s tím, že se vidíme jen o víkendu.
Je mi 27 a mam dost problemy s kostrci, tak jsem se bala, ze to bude problem, ale podarilo se hned 🙂.
Vysadila jsem HA s tím, že už ji nechci brát, ne kvůli snažení, předloni na velikonoce. Tentýž rok jsme se začali snažit o miminko od podzimu, trvalo to půl roku, než se zařadilo.
Prvni tehotenstvi ve 26 letech - miminko bylo velmi chtene, ale nestihli jsme se ani zacit snazit, kdyz se "samo" zadarilo 😀
Druhe v 29 letech - povedlo se druhy cyklus, kratce predtim jsem hodne omezila kojeni (mohlo mit vliv, proc se napoprve nezadarilo)
HA jsem nikdy nebrala.
6 měsíců
4 měsíce 🙂
Tak obě dcery nakonec napoprvé
stačí cca odhad? 5 minut? 😀

17 měsíců po HA asi 13 let, a v těch 17M jsem stihla ještě 1 kyretáž a 2 spontánní potraty.