Jak dlouho vám trvalo početí?
Pokud nekdo mel zdravotni problemy a ovlivnilo to delku snazeni prosim do zavorky vedle poctu mesice napsat zdravotni problemy.
Zajimala by me statistika 🙂 dekuji
napoprvé, takže asi 1 měsíc
Asi 20 minut 😀
Okamžitě, jakmile jsme se začali snažit,takže cca měsíc...
1 mesic
7 let a 2 měsíce... Jsme po 3 IVF a několika IUI a snad se konečně zadařilo, ťuk, ťuk 🙂
(nezjištěná příčina)
Poprvé jsme čekali 12 měsíců (10 cyklů), podruhé se nám to povedlo hned (neplánovaně).
první 2 roky, druhý 4 měsíce
První těhotenství (skončilo jako mimoděložní) se podařilo po 2,5 letech. Druhé úspěšné po necelých 3 rocích. Třetí po roce snažení. Diagnóza: anovulace a po mimoděložním jeden chybějící vejcovod.
Možná by nebylo na škodu uvádět věk kdy jste poprvé otěhotněly 😊 jen pro zajímavost 😊
3. cyklus cílené snahy
7 měsíců (snížená činnost štítné žlázy, nevím ale jestli to mělo vliv, HA jsem vysadila asi 3 roky před, věk 27)
Po vysazení HA (kterou jsem brala po dobu 10 let) , do 2 měsíců 🙂 Věk při otěhotnění: 28 let
1 rok ( anovulace , 1 cyklus clostilbegytu)
První 4měsíce(poté revize v 7tt-samovolný potrat) druhé těhu až po dlouhých 19měsících
První na první pokus (nebrala jsem antikoncepci), druhé 9 měsíců (brala jsem předtím antikoncepci a měla šíleně rozházenej cyklus - jak se to srovnalo, vyšlo to hned). Třetí zatím měsíc nic :oD Ale se dvěma dětma na to vyrábění nejsou moc myšlenky... :oD
první dcera 22měsíců
druhé těhu na poprvé, bohužel samovolný potrat
druhá dcera 14měsíců
třetí 4 měsíce, ale mimoděložní.
zdraví jsme oba dva dle dr 😒
Hned první měsíc snažení. HA jsem vysadila rok předem.
Na 1. pokus 🙂
První i přes antinu a druhý prcek vyšel asi po 2 týdnech...Po tomhle víkendu jdem na třetí 😉
1 mesic (28 let, HA vysazena 3 mesice pred snazenim)
4 mesice (31 let, uplne bez HA, zjistena epi)
Všechna tři těhotenství na první pokus.
První 1 měsíc a to jsme tomu dali jen volný průběh, nic jsem nesledovala. O druhé se snažíme od vánoc a zatím nic 😒 (tj. přes 4 měsíce). O první jsme začali snažit v mých 24 letech teď mi je 27.
hned první měsíc pokusů 😀
Všech 5 těhu tzv.na první pokus😀
první téměř 3 roky (anovulační cykly z důvodu mikroadenomu na hypofýze),druhé 2 měsíce 😀
4 měsíce (ale pokud ti jde o statistiku, měla by ses asi ptát i na další věci - určitě zdravotní stav a věk 🙂
Můj věk - 24 let, antikoncepci jsem vysadila v polovině září 2014 (po 6 letech), vyšlo to po 4 měsících (polovina ledna 2015).. cyklus mi po vysazení antikoncepce vůbec nenaskočil a tak mě doktorka dopovala Clostilbegytem a Utrogestanem - přesto jsem otěhotněla v jiné dny než mi vypočítala.. Dříve jsem se léčila na poruchu funkce štítné žlázy.. Nyní doufám, že vše vydrží v pořádku tak jako doposud..
Koncem února poslední platíčko Ha, a v půli března to bylo 🙂 takže 14 dní-3 týdny

1. 7 měsíců, 2. 5 měsíců (hlava nedovolila, hned po zlepšení stavu starší dcery jsem otěhotněla na poprvé)