Jak dlouho vám trvalo početí?
Pokud nekdo mel zdravotni problemy a ovlivnilo to delku snazeni prosim do zavorky vedle poctu mesice napsat zdravotni problemy.
Zajimala by me statistika 🙂 dekuji
Obě děti 2m přesně 🙂
první 13m (skončilo to potratem v 8tt)
druhé 4m (máme holčičku)
třetí 2m (čekáme každým dnem chlapečka)
oba jsme zdraví, na nic se neléčíme, žádné prášky nebereme
neplánovaně, takže hned
U první dcery po vysazení HA 12 měsíců.U druhé jsem byla do měsíce těhotná.
2 roky
najskor hned, to bolo ale zamkle tehu v 9.tt, potom to 3 mesiace neuspesnych pokusov, a posledny mesiac som zacala pit kontryhelovy caj a hned tehu.. takze spolu 4 mesiace 😉
9 měsíců bez zdravotních problémů, mojí švagrové stejně. Ale předtím jsem brala3 roky HA.
A dcerky jsem cekala po vysazeni antikoncepce 3 roky...nemela jsem ovulaci brala jsem leky
8 měsícu. a vše bez problému
9 měsíců (po vysazení HA diagnostikována PCO - pomoc IVF nasazením léků)
12 m takového ledabylého snažení/nesnažení. Nehrotili jsme, ani nesledovali ovulku. Prostě jsme na 12 m vysadili antikoncepci.
První 3 roky, druhé 3 měsíce 😀
2,5 roků (po vysazení HA - syndrom polycistických ovarií) , nakonec se to povedlo přirozeně.
První 3 měsíce, druhé těhu (dvojčata) dva měsíce po vysazení HA 🙂
První 12 měsíců (žádné zdravotní problémy jsem neměla, myslím si že to bylo psychikou), druhý hned 1. měsíc 🙂
8 a 4 měsíce
2 měsíce ( vysazení HA po 10 letech)
2 mesice po vysazeni HA
my jdeme 30ty mesic 😒
Po vysazení antikoncepce jsem dostala menstruaci po 4 měsících, a pak se nám povedlo druhý měsíc s Clostilbegytem. Celkem 6 měsíců + podpora tabletkami 🙂
4 roky
První dvě neplánovaně, třetí asi 3 měsíce 😉
jeden měsíc po vysazení HA
první dcerka - 10 měsíců (z toho 3 měsíce se upravoval cyklus)
druhá dcerka - 2 měsíce 😉
První - IUI po 1,5 roce snažení (azoospermie partnera), druhé - 2 měsíce po vysazení HA (plánovaně), třetí - 3 měsíce po nástupu MS (neplánovaně)
1. neplanovane, 2. 6 mesicu, 3. 2 mesice
Poprve hned, podruhe za 9 mesicu (PCO, podarilo se 6 mesicu po laparoskopii)
4 roky a pár týdnů. To celé po druhém IVF.

1 měsíc u obou dětí.