Kdy se objevuje duch na těhotenském testu?
Holky, jdeme do pranice 😁
Kdy (kolikátý den cyklu) se vám objevil duch?
Proč tohle vůbec píšu. Někdo má 2 dny před ms dálnice a někdo nemá ducha ani v den zpoždění.
Tak ať nejen já, ale i ostatní vidí, co je možné 😁
(Btw. Momentálně 33dc, v neděli večer negativní TT pepino)
Den cyklu nemá smysl psát, ale slabý náznak jsem našla nejdříve 10dpo. 9dpo byl test ještě negativní...
@evunka27 Ono nejde o to, kolikátý je to den cyklu nebo jestli je to den očekávané menstruace. Záleží na tom, kdy byla ovulace a jak dlouhou dobu od ovulace do menstruace daná žena obvykle má. Někdo to má 10 dní, takže v den očekávané menstuace je 11 DPO, na testu má ducha. Jiná má tuhle dobu 16 dní, takže třeba dva dny před MS je 15 DPO a to už může mít dálnice.
Dobře, tak jinak, kolikátý dpo se vám objevil duch? 😂
Měla bych být 16 dpo.
Minulý měsíc jsem měla týden zpoždění kvůli nemoci, takže si ovulací nejsem přesně jistá. Mohla se taky zpozdit. 2 dny zpět dělán test odpoledne k večeru a bílo.
@evunka27 cyklus 28dnů jako hodinky - i po vysazení HA po 13 letech. Ovulace vždy okolo 14.dne. Obě těhu pozitivní TT - duchové, ale hezky vidět, 5dnů před MS.
Bylo to různě, záleží, kdy je nidace...u prvního byl duch už 9DPO, u druhého až 13DPO, u třetího na testu z tesca 10DPO na mamatestu až 11DPO.
U prvního duch v den MS tedy 28DC
U druhého ten samý duch už 23DC tedy skoro týden před MS
Úplně pidi duch 9.DPO (25.DC), další den už zřetelný, takže jsem si byla jistá, že mě nešálí zrak. 🙂
No tak holt budu muset počkat 😂
@evunka27 první viditelná a i vyfotitelná čárka/duch 10 DPO. 😊 Akorát den cyklu nemá úplně význam, záleží kdy byla ovulace - u mě byla až 27 DC třeba. Čili pro mě pozitivní test 37DC. Každá máme cykly jinak dlouhé, někdo jede sladké dvacetosmičky, jiní čekají déle 😊 ale ideální je vědět kdy byla ta ovulace,cykly se i zpozduji/zkracují, nikdo není robot. Pak si může leckdo myslet ze má zpoždění, ale test má bílý, a přitom ještě nedošlo ani k uhnizdeni a někdo má dálnice před ms.. 😊 Držím palce 🍀
Prvního ducha sem měla 8dpo
Tak ja mela fakt malinky naznak druhe carky, ducha, az 14 dpo. Ovulaci vim presne, byli jsme na iui. 😉 Dalnici jsem nemela ani 21 dpo... 😁
Včera večer bílý TT, tak počkám, jestli ta mrcha přijde nebo ne 🤷🏻♀️😂
@evunka27 test by si měla dělat ráno z první ranní moči a ne večer, ještě k tomu před ms
@teress1215 mám zpoždění už 4 dny, kamarádka mě vyhecovala ať udělám odpoledne, jinak vím že mám dělat ráno.
Jelikož nevím, kdy ovu byla, takže ani nevim kolik dpo jsem 😂🙈
Nezbývá mi nic jiného než čekat.
Nejlepší je na tom to, že břicho mě pne už tak 4 dny a říkám si “jo zítra přijde” a ono nic 😂 tak jsem na to vážně zvědavá.
@evunka27 aha, tak to mi zas něco uniklo 🙄😂 tak to se omlouvám
Každopádně dnes ráno dělán test, čistě bílý.
Včera jsem si uvědomila, že tak týden-10 dní zpět jsem měla dost vlhký výtok, a myslela jsem že už jsem dávno po ovu.
Tak ještě počkám tak týden a pak mě asi nemine návštěva DR.
@evunka27 ovu výtok, by měl spíš vypadat a byt táhlý jako bílek 😊
No to byl, akorát byl vlhkej, tak jako obvykle, jen mě nenapadlo že by to mohla být ovu, když ji mívám dříve.
Hlavně doteď jsem měla ms vcelku přesnou +- 2 dny, no a teď už druhý měsíc týden zpoždění.

32DC, 10DPO tři dny před MS 🙂