Lubrikační gel při snažení. Je možné otěhotnět i pro používání obyčejného gelu?
Ahoj, ted jsem se dočetla ze pokud se snažíme o miminko není doporučováno používat lubrikační gely. Koukala jsem i na gel na podporu početí ale moc se mi za to nechce dávat taková pálka... Myslíte že je možné normálně otěhotnět bez problému i při používání nějakého obyč gelu? Nebo kokosák?
@lenivekotatko Při výběru dát pozor aby nebyl spermicidní.
@lenivekotatko vybornej je convine gel, otěhotněla jsem hned na poprvé.
Bych nepouzila žádný gel
@lenivekotatko pokud je opravdu potreba tak bych zkusila ty na podporu poceti( nam teda nepomhly) a nebo jsou ruzny prirodni ale cenove to bude urcite dost podobne☺️Uplne obyc bych nepouzivala
Buď žádný nebo ten na podporu. Všechny ostatní opravdu nedělají dobrotu. U nás Conceive gel vyšel hned na první pokus, možná náhoda, možná ne..
@lenivekotatko dokud jsme používali obyčejný, tak nic. Hned první cyklus s conceive jsem otěhotněla. Takže se nejspíš investice vyplatila 🙂
Pouzijte kokosovy olej a je 🙂 my nic jineho nevedeme a deti se nam dari napoprvé
@lenivekotatko Otěhotněla jsem normálně a používám gel od swede. Je teda asi taky dražší, ale nic se nestane , když ho sem tam olízneš a udržuje správné ph v pochvě. Plus obsahuje přírodní složky jako aloe vera, heřmánek atd.
No docela jste mne nalomily teda... Premyslim o tom kokosaku, ty obyč gely nebyly nikdy nic moc..😏
My podruhé concieve gel použila jsem jak při prvním a druhém tehu jen jednou.Nedam na něj dopustit

@lenivekotatko nepoužívala bych žádný "obyčejný" - když už, tak jen ten pro podporu početí....