Málo sexu a i tak se povedlo otěhotnět?
Zdravím holky zajímá mě je tu někdo z vás kdo měl málo sexu a povedlo se otěhotnět? 🙂 potrebuju se tak nejak uklidnit. Díky
My se o prvni dceru snazili pul roku... Ale mela jsem silene dlouhe cykly a nechodila mi MS... Myslela jsem, ze ani nemam ovulaci, uz jsem mela doma clostik. Konecne prisla jedna MS bez injekce a Otehotnela jsem 31 DC, myslela jsem, ze zase zadna ovulace nebyla, ovu testy jsem delala asi do 28 dc. Byl to jediny sex v cyklu, ja problem s kvasinkami, manzel kazdy vecer rekonstruoval byt. Ac jsme se snazili, tak to bylo vlastbe velke prekvapko 🙂
@dendasubaristka tak i kdyz budes vedet, ze je to v hlave, tak se to za hlavu tezko hazi jen tak... Ono se to vzdycky vsem lehce rika. Drzim palce, at je vse ok a brzy se zadari!
Nam se ted zadarilo z cyklu, kdy probehl sex dvakrat.. tak bych nehazela flintu do zita 🙂
O many mimco jsme se vylozene snazili pres dva roky. Za celou tu dobu se nezadarilo ani jednou. V listopadu jsem byla povysena a dostala dalsi provoz. Prace az nad hlavu a bum! V prosinci jeden jediny styk a je z toho malinka, ktera se nam za chvili narodi. Takze, ano jde to.
taky se přidávám,abych povzbudila, nejde o to kolikrát, ale hlavně, aby to bylo v tom správném čase🙂
já teda nikdy neměřila teplotu, ani nedělala ovu testy a podobný věci a všechny svoje 4 děti jsem počala "přirozeně"
prostě tak,že jsme si řekli, že budeme mít miminko a milovali se bez ochrany..
syn, moje druhé dítko vznikl, když jsem ještě kojila 9m dceru, exmanžel měl tehdy hodně špatný spermio a styk proběhl v tom měsíci 4x, a vycházelo to tak jednou týdně😀
Když se povedla akce s happyendem ve spravný den, tak napoprvé ...
@dendasubaristka když jsem potřetí otěhotněla, fakt jsem to nečekala - 1x sex po dlouhé době a bylo. moje dr zkonstatovala, že právě proto, že jsem v klidu a o další otěhotnění mi nejde, tak jsem otěhotněla. fakt je to v hlavě, zaměstnej hlavu něčím jiným 😉
Sex ze ktereho mam syna byl jediny v tom mesici- manzel byl pryc. . .
Ženy,jak to tu tak čtu,pořád nám tvrdí,že se Češi milují 3 x týdně. Vždycky jsem tvrdila mužovi,že se v těch statistikách kecá.
@babanci já s přítelem ještě před otěhu se milovala každý den, maximálně obden-dva. teď co jsem v jiném stavu už je frekvence menší, protože jsem měla ze začátku zdrav.komplikace:-(a nevolnosti...statistiky jsou průměr😉jsou páry, co spolu spí často a někteří jen občas🙂
Stačí jedna dobře mirena rana 🙂))
No jde to 😉 my si až na podzim řekli, že bychom mohli zkusit počít druhé dítko. Sex vzhledem k manželově pracovní vytíženosti a také kvůli našemu čertíkovi byl tak max. 2x do měsíce (i když bychom častěji chtěli ;) no a jak říkám, manžel se otřel trenkama a bylo...😎 Žádné snažení, jen radost z toho že spolu máme aspoň nějaký sex😂
My jsme tedy měli sex často, možná až moc a 4 měsíce nic, až 5 měsíc jsme si řekli, že to necháme být a jen jsem manžela upozornila že ovu mám tehdy a tehdy, on si to zapamatoval, týden před ovu nic nebylo, ne že by nechtěl a já naopak fakt chtěla, protože mi to už i vypadlo z hlavy, kdy že to vlastně mám ovu, no a pak přesně v ten den sme byli venku pripili jsme se a z jedné noci budeme mít v srpnu krásnou holčičku. Nevím co ke na tom pravdy, ale manžel říkal, že právě četl, že když alespoň 3 dny před ovu nic není, tak pak je větší pravděpodobnost, proto prý čekal týden.
@normalnimatka Děkujiiii 🙂 no manzel je uzasny 🙂 akorat zrovna s tech min naruzivych no. Ale zas nekdy jsou mesice kdy to mame fakt casto a nekdy zase kdy cely tyden nic. A proto vim ze jsme uz nekolikrat meli sex pred ovu,po ovu atd atd a stejne nic. ja se taky tento mesic celkem drzela a byla v pohode,ale od vcera to na me ty myslenky zase padly a opravdu bych se nedivila kdyby to bylo hlavou protoze vzdy kdyz jsem citila ovu jsem myslela na to ze musi byt sex.
Holky diky vam moc za podporu. Hodne me to uklidnuje. Ted proste mame posledni dva mesice toho sexu min a mam strach ze se proste diky tomu nepovede. Konecne jsem zacala byt v klidu a povedlo se mi celkem na to nemyslet,ale ted je tyden bez sexu a my zacina hrabat. Ale jeste je sance,mam to dostat az pristi ctvrtek 🙂
My máme obě děti na první dobrou, doslova. Vím, kdy mám ovulaci, poznám to na sobě, kolem ní jsme spolu spali dvakrát a bylo. Vždycky mě to překvapilo, ale patříme mezi šťastlivce. Někdy stačí opravdu malo🙂..
@codal to mate fajn. No u nas to tak bohuzel neni ikdyz byl sex kolem ovulace stejne nic,takze bud mame nejaky problem nebo je to ta moje hlava co to blokuje no 🙂
@dendasubaristka hlava dělá hrozně moc! My jsme to vůbec neřešili, nijak jsme na to nespěchali, poprvé spíš naopak, byli jsme spolu půl roku, takže jsme spíš počítali s tím, že to přece bude trvat😀, chteli jsme tomu nechat volný průběh, vůbec nás nenapadlo, že další měsíc už budou dvě čárky a vlastně nás to zaskocilo. Pokud o to už moc stojíte, tak chápu, že na to nejde jen tak nemyslet a člověk pak k tomu sexu asi přistupuje jako "jdeme dělat miminko" a to asi není nejlepší. Ale ono se mi to říká, když to mám " zadarmo", já jsem stresar, takže kdyby to delší domu nešlo, byla bych úplně na nervy,takže tě úplně chápu. Ale věřím, že se vám zadaři, někdy to chvíli trvá,ale ono to klapne ve správný čas, uvidíš!!! O tom, že byste měli nějaký problém teď vůbec nepřemýšlej, ještě je příliš brzo, užívej si milování, miminko přijde!
@codal no my se snazime necele dva roky,takze uz je cas jit k doktorovy. Ja si porad rikala do roka se povede a bude. Ubehl rok a nic. Ale tim ze rok 2017 byl pro nas hodne narocny,tak jsem si rikala jeste nebyl ten spravny cas,necham to tak a uvidim. No a minule dva mesice jsem zacala byt fakt psycho,tento jsem si rekla prdim to nestoji to za to no a konecne jsem vypla,ale opet prisel tyden bez sexu a ja ted stresuju.
@dendasubaristka podle me to nejde na to nemyslet... Jakoze cilene... Okej, nemusis delat ovu testy, merit teplotu atd. Ale stejne vis, kdy mas cca ovu, tak to tezko vytesnis. Vestinou na to zenska prestane myslet, kdyz se treba smri, ze to proste nepujde, nebo se objedna do CAR, nebo si mysli, ze ovulace uz nebude atd. Kazdopadne drzim palce, at se brzy zadari 🙂
@dendasubaristka tak to už je asi čas s tím zkusit něco udělat. Myslela jsem, že se snažíte teprv chvíli. Asi není od věci zjistit, jestli se něco neděje, ono to nemusí být nic závažného a stačí malá pomoc a půjde to. Držím pěsti!!!
u nás dvě děti, taky na první a jedinou dobrou....neboli...dva nechraněné (planované)styky v životě a vysledek dvě děti...muj manžel vubec nevěří, že někdo se musí snažit 🙂
@dendasubaristka my toho sexu mame tak malo 1x za mesic a nekdy vubec. Faktem je ze do10 dc musime byt bez pohlaviho styku, beru clostik, ceka me inseminace. Konecne jsem prestala myslet na to, ze sex bychom si meli odbyt v dobe ovulace. Prvni nam vyslo temer po 3 letech prirozenou cestou, ale byla to nahoda. I kdyz jsem dochazela do CAR, neustale jsem na to myslela, nedokazala jsem stykat s neteri (byla miminko), hodne me to stvalo, vycitala jsem si. Neni pravda prestat na to myslet a ono se to povede.
@aklin kdyz jsme prisli o miminko a dalsi se nam nedarilo tak v te dobe svagrova byla tehotna a porodila a ja jsem ji ani nemohla videt ... Pretrpela jsem to jednou za jeji tehotenstvi a kdyz jsem ji videla jak huli tak jsem mela chut ji dat par facek .... A pak jeste jednou o vanoce protoze aby jsme byli vsici z rodiny a to jsem mela problem na tu malou i kouknout ... 😕 Ale uz je to za nama 😊
Ahoj, prvni mame z jednoho sexu(statnice a zkouskove) na druhe cekame uz 10 mesicu pri bezne frekvenci. Beru to tak, ze cekame na tu nejlepsi genetickou kombinaci, kdyz to prvni je tak uzasny 🙂)
My měli diagnostikovanou neplodnost, manžel přes týden pryč, jen tedy na víkendy, čekání na syna 4 roky zázrakem přirozeně a dcera teď 2 týdny❤ vždycky je snad šance, byť malinká a opravdu je to nejvíc v hlavě. Dvě čárky jsem u syna našla těsně před začátkem adopce, takže tak.
@dixi86 zdravim 🙂 no slysela jsem to hodnekrat,ze lidi to vzdaly ze jdou adoptovat a pak se jim povedlo. Je to silene,ale jak je mozne ze vas oznaci za neplodne a pak otehotnite.

@dendasubaristka my se snazili asi 4 mesice, kdy jsem si hlidala ovulaci, merila teplotu a fakt jsme se kazdy mesic snazili v plodne dny mit sex min dvakrat... Zadarilo se po pul roce a fakt jsme pracovali😀 oproti tomu kamaradka mela sex jednou do tydne, decko jeste nechteli, jednou chlap nenasadil, ovu nesledovala ani nevi, kdy ji ma a otehotnela... 🙂