icon

Nedaří se nám početí - začínám se chovat hrozně

zoufala_l
13. srp 2018

Ahoj, třeba mě pochopíte, třeba ne, doufám v nějaké reakce. Předem se omlouvám za dlouhý text. S přítelem jsme 2,5 roku. Na jaře jsem potratila, byla jsem těhotná poprvé v životě. Přesto, že mě to zasáhlo, tak si myslím, že jsem to ustála dobře. Žádné scény, partner byl také skvělá podpora. Po několika vyšetřeních stojíme na prahu rozhodnutí, zda zkoušet dál přirozeně (jenže je tu můj věk 39 a malinko horší spermiogram), nebo jít do IVF. Ze strany kliniky IVF se cítím docela pod tlakem, mám v plánu nějaké konzultace u jiných doktorů, jdu ke svému gynekologovi, prostě chci mít hodně informací pro a proti. A teď k jádru věci. Doma to moc neřešíme. Partner se zdá, že jakoby to odhání to téma, nepřipouští si to atd. Já jsem čím dál víc ve stresu, propadám takové té neobytné panice, že "co když"... je to poslední šance? nechá to následky? už to později nepůjde vůbec? prostě sakra není to trhání zubu, pár nocí už moc nespím. Jenže místo, abychom drželi při sobě, jsem zkazila dlouho plánovaný víkend nesmyslným výlevem. Podotýkám, že mám pár Ex, které vídám běžně i léta po rozchodu, nic v tom není. Stejně tak jsem nikdy neměla problém, když některý z mých partnerů se vídal s expřítelkyní nebo exmanželkou. Třeba i kvůli dětem, vždy bez problémů. Přítel má EX - dle jeho slov byli spíš kamarádi (něco proběhlo, snad před 5 lety), ona jím ovšem byla tak posedlá, že když se dal dohromady se mnou, tak hrozila sebevraždou. Já jsem o ní zpočátku, několik měsíců vůbec nevěděla, dozvídala jsem se všechno náhodně (třeba, když volala, strkal si mobil zvonící do kapsy - takže jsem se narovinu zeptala, proč to dělá, že to vypadá divně). a tak postupně během měsíců vyplulo na povrch, že holka s ním prakticky kromě sexu a společného bydlení vedla partnerský život, stavěli dům /jeho slovy, ona mu pomáhala, jako každý jiný kamarád-muž/, dodnes (2,5 roku), když jeho parta kamarádů má nějakou akci a má tam být ona, já nejsem zvaná, aby ona z toho neměla psychickou újmu! 2,5 roku jsme spolu!!! naposled před 3 týdny, šlo pár jeho přítel na večeři a pivo a opět šel jen přítel. Já jsem si šla po svých. Zvykla jsem si. Vždy ale když se takto vidí (cca jednou za 2-3 měsíce, nic častého), ona jakoby znvou zahájí aktivitu. Takže teď se viděli v červenci (já nešla, protože ona mu vyloženě na dotaz, že by mě rád vzal, napsala, že ne) a teď v sobotu mu poslala fotku, která mu měla připomenout něco, co spolu zažili na stavbě toho domu (našeho brzy budoucího domova). A ve mě bouchly saze. Výsledek byl ten, že jsem cvok, co má strach z úplně neškodné ex, která je už dávno v pohodě, že příště mi ani raději neřekne, že píše ona, nebo, že jdou na pivo spolu (trvalo mi přes rok, než jsem ho naučila, říkat mi na toto téma pravdu - tímto jsem to úplně zhatila). Jenže já jsem teď hrozně zranitelná, bojím se, že zůstaneme bez dětí, našly se i další zdravotní komplikace, a fakt mi nepřidávají vtipné smsky holky, která prostě dokud se bude vyskytovat v okolí, vždy se bude snažit a doufat, že nám to nevyjde. Vím, důležité je, že on jí nechce! ale třeba jen to, že důsledně dbá, abychom se nepotkaly. My za tu dobu máme společné známé, ale já jsem se s ní nikdy neviděla! Proč neudělá to gesto, proč stále ohledy k ní, proč se jednou konečně před ní ke mě nepřihlásí, když mám být matka jeho dětí a pokud by to vyšlo, tak za pár týdnů už bych měla termín...? on říká, že jen a jen z ohledů k ní, že jí nechce trápit, že není důležitá. Já to mám od začátku ložené jinak. Představila jsem ho všem v mém okolí dávno a pokud by s tím někdo měl problém, je mi to fuk...

karlajasmine
13. srp 2018

Zkus mu rict, ze jestli si neuvedomuje, ze tim, ze te s ni neseznamuje a ze na ni bere ''ohledy'', na ni ve skutecnosti ohledy nebere. On bere ohledy na jeji city k nemu, v podstate ji dava na vedomi, ze do nej muze byt zamilovana jak dlouho chce, tim ji dava nadeji a nedovoluje ji, aby na nej definitivne zapomnela a posunula se dal ve svem zivote. Takze ve finale na ni absolutne ohledy nebere. Predstira, ze bere, ale ohledy bere sam na sebe - jemu vyhovuje situace, ze ma doma fajn zenskou a v hospode sympatickou labilni princeznu, ktera na nej ceka s otevrenou naruci v pripade krize. Tak proc by on neco resil nebo menil? To je ale od nej neskutecne sobecky. Rekni mu, ze pokud se opravdu chce pasovat na toho, ktery bere ohledy na zeny, tak ze by ji mel naopak dat najevo, ze je mezi nimi definitivni konec, a to tak, ze ji seznami se svoji skutecnou pritelkyni. On ji proste brani v tom, aby zila svuj zivot, dela z ni blbku a vsichni ostatni kamaradi taky. Ona si ocividne sama sebe nevazi, kdyz ji od nej staci takhle malinka nadeje, aby na nem stale visela, ale jelikoz on tohle vi, tak o to vic by ji mel dat najevo ze je konec.
Ja te naprosto chapu, ze od nej nechces odejit, kdyz je ti 39 a chces dite, taky bych od nej za teto situace neodesla, kdyz je jinak fajn chlap, ale zkusila bych mu to rict z tohohle pohledu - ze pokud fakt chce byt hodny, tak at ji proboha uz dovoli na nej zapomenout.

netopejr
13. srp 2018

@zoufala_l Ani relativně normální ženská se nestáhne, pokud jí tikaj hodiny a/nebo nemůže najít nikoho lepšího/vhodnějšího/volnějšího, kdo by k ní choval více než sympatie.... Takže setrvává tady a bojuje.... a věk tady taky může hrát dost roli, (ne)schopnost navzaovat nové vztahy nebo ta její divná povaha.

zoufala_l
autor
13. srp 2018

@karlajasmine přesně!!! Toto jsem mu podobně sesumírované řekla mockrát. Že i k ní je to nakonec bezohledné, že jí obírá o nejlepší roky života. On mi na to vždy odpoví, že on žádnou aktivitu k ní nevyvíjí. Takže je to jen a jen její problém, že zůstává do něj stále zamilovaná. Já si ale také myslím, že tento pro všechny strany nepříjemný krok, že mě přivede a otevře ty dvěře, že tomu může ohromně prospět. Navíc pro mě to konečně v jeho podání bude GESTO! které potřebuji vidět

honzulka
13. srp 2018

Já Ti naprosto rozumím...Asi bych to taky nevydržela...Není to normální chování a nejsem si jistá, zda je to u ní zamilovanost.... Já vím, že už bio hodiny bijí na poplach, ale opravdu chceš dítě s někým, kdo se k tobě takto chová? Chce on vůbec s tebou založit rodinu? A pokud ona je tak "přecitlivělá "možná by měla vyhledat odbornou pomoc....Otázka ale je, co z toho má on. Vím, že je to hrozně těžký, ale zkus opravdu zvážit, zda stojí za to, aby jsi s ním to vše absolvovala a pak zůstala třeba s prckem sama. Tahle ženská je buď psychopatka nebo milenka....Nenech se ponižovat, a hlavu vzhůru...On si je možná až moc tebou jistý, tím, že ho jen tak neopustíš. Mám kolem sebe hodně žen a i já si zažila na vlastní kůži, jaký jsou některý ženský mrchy. Drž se

zoufala_l
autor
13. srp 2018

@honzulka díky! No upřímně, ona k psychiatrovi dochází ... Proto ty strachy u těch kamarádů, že své hrozby zrealizuje. Jenže nevím, proč bych měla já mít potíže v jinak fungujícím vztahu, jen proto, že někdo jiný je nešťastný, vydírá, je slabší, třeba duševně nemocný. (to neshazuju, může se stát), ale můj problém to není... a to je to, co přítel nevidí. a vyhovuje mu to vzduchoprázdno. přirovnala bych to, jako když máte nějakou nemoc. Když se stabilizuje, je to sice fajn, ale když je možnost úplného vyléčení, je to přece vždy lepší. Jemu stačí, že to je stabilizované, já sice pindám, a občas udělám dusno, ale vlastně se to dá přežít a ona mu už pár měsíců nepíše srdcervoucí smsky o půlnoci, takže je to vlastně jak má být... Mě to nestačí, já to chci vyléčit!

honzulka
13. srp 2018

@zoufala_l Já Ti rozumím.. Nejistota je ubíjející a ničící A zkusila jsi někdy třeba promluvit s těmi přáteli? Nebo si prosadit svou, že na to setkání jdeš? Já myslím, že většinou ten, kdo sebevraždou vyhrožuje jí nevykoná. Jedná se většinou jen o upoutání pozornosti.. a jí se to daří...Partner je buď slepý nebo mu to vyhovuje...Může mít i strach a pocit zodpovědnosti, strach z výčitek? Ale i kdyby si něco udělala, je to její volba a ona musí respektovat, že vy jste rodina. Ona by měla chodit spíš k nějakému psychologovi, psychiatr jí napíše max. léky.
Každá žena si zaslouží úctu a respekt...nenech si to vzít..😉

zoufala_l
autor
13. srp 2018

@honzulka uvažuju o tom, že s někým z těch jeho kamarádů promluvím. Aby viděli i tu druhou stranu. Oni skutečně asi moc nevnímají, že já tímhle stavem můžu trpět. Berou to tak, že přeci, o co jde...? Co je za problém, že holka jde s nima jednou za pár týdnu na pivo, a proč bych měla mít problém jí ustoupit a zůstat doma. Vždyť jinak je můj přítel se mnou. Ale ani nikdo z nich nikoho takového v trojúhelníku nemá,nic takového neprožívá. Myslím, že všichni ti chlapi by si nedovolili nechat manželku doma, jen proto, že s tím nějaká ex může mít problém. Vůbec v takové situaci nejsou a nejspíš nikdy nebyli

honzulka
13. srp 2018

@zoufala_l Oni mají chlapi trošku jiné myšlení...🙄
Já si pořád říkám, že přeci 2,5 roku je dost dlouhá doba, aby se člověk smířil s tím, že o něj někdo nemá zájem.. Pokud je dotyčný trošku inteligentní...Možná by jí měl dělat psychoterapii tzv. KBT technikou...🙂 Začít před ní o tobě víc mluvit, ukázat fotky z dovolené a nakonec osobní setkání...😉

zoufala_l
autor
13. srp 2018

@honzulka mě to přijde hodně moc dlouhá doba na vzpamatování. Jeden můj ex byl za 2,5 roku už ženatý, druhý měl dítko...

zuzana_ka
13. srp 2018

@zoufala_l už jsi si s tou ženskou promluvila proč pořád takto stalkuje?
Možná tvému příteli se líbí, že o něj má zájem a lichotí mu to, proto to třeba neutnul...

zoufala_l
autor
13. srp 2018

@zuzana_ka já na ní nemám kontakt. Resp. dokázala bych ho najít, ale zatím se mi do toho nechce. Chci, aby se zasnažil přítel a projevil tu vůli...

honzulka
13. srp 2018

@zoufala_l no právě, za tu dobu už mohla být taky vdaná...proto paní buď není úplně zdravá nebo nemá ani pocit, že by bylo něco jinak. Je to hrozně těžký radit, protože stejně uděláš to, co budeš cítit. Určitě se neshazuj tím, že nejsi normální apod. Jedině co není normální je přístup tvého partnera. Jste pár a tak by jste měli i vystupovat. Pokud se dotyčná ozývá pouze jednou za 2 - 3 měsíce, tak jemu na tom asi opravdu nepřijde nic divného a možná by ani nebylo, kdyby ona tak patologicky neodmítala přijmout tebe a setkání s tebou.

fandysek_1
13. srp 2018

@zoufala_l Jo tohle znám moc dobře. Dle mého nyní již manžela zcela neškodná kamarádka. Jeho ex z jeho pubertálních let. Jenže, ona si ho nestydela pozvat na ukázku svého nového bytu a to, už jsme spolu byli 3 roky. On mi říkal, že má problémy se sexem, proto se museli rozejít před těmi x lety, ale ona mi ležela v žaludku stále. No intuice. Pak jsme měli nějaké problémy a shodou okolností i s početním. Rozešli jsme se, pak stastně k sobě vrátili a rozhodli se vzít. Takže jsme nesli kolacky i jí s pozvankou na obřad. A ejhle hned jak jsme odešli sms, že se s ním musí vidět. To, už jsem zakročila a řekla, že takto se nechová kamarádka a že mi to skutečně vadí. No nesešel se s ní a ona ani nepřišla. Pak mi řekl, že s ní mluvil a ona mu řekla, že by ji to bylo líto vidět ho se ženit, že si myslela, že se vyblbne a jednou si vezme jí. To mě teda vytocilo. Teď máme dítě a druhé čekáme a myslím, že on nemá ani chvilku jí řešit.

fandysek_1
13. srp 2018

@zoufala_l Jo a nestydím se manželovi přiznat, že ona mi vyloženě vadí a zarlim na ní, protože takové chování není normální. Řešila jsem to i s jeho kamarádem a i on přiznal, že to už fakt bylo přes čáru. Teď je to více méně minulost, ale když to tak píšu dokáže mě myšlenka na ni i tak vytočit.

michaela_2
13. srp 2018

Btw. název diskuze by se neměl jmenovat ,,začínám se chovat hrozně" ale ,,můj partner se chová hrozně" 😀

rebe
13. srp 2018

Na začátek musím říct, že nejsi divná. Každé z nás by takové chování u partnera štvalo. Ale taky musím dodat, že spousta chlapů nás něčím podobným štve. Chlapi jsou prostě neřešiči, naštěstí ne všichni, ale spousta jo. Hlavně klídek, pohodička, ať se ženské klidně poštěkají, ale mě do toho netahejte, já chci mít svůj klid. My si představujeme ty rytíře ve zbroji, kteří se za nás postaví, budou sdílet zamilované statusy na FB a ladit s námi oblečení, aby všichni věděli, že my jsme jejich jediná a pravá láska. A oni nám jednou za půl roku řeknou, že nás milujou, tak o co jako jde, vždyť už to říkali, tak proč hysterčíme?
No. A ono to tak většinou fakt je. Když to tak čtu, tak mi přijde, že je mu kočka fakt celkem ukradená, ale než aby se s ní dohadoval a riskoval nějaký labilní výlev, tak se raději vykašle na tebe – protože ty jsi jeho klidná síla, jeho zázemí, jeho jistota. Ty jsi ta, na kterou se může spolehnout a která mu to nakonec v klidu odpustí.
Je jasné, že se to nakonec bude muset rozlousknout. Ale taky mi připadá jasné, že on s ní radikální konec neudělá a ty nechceš udělat radikální konec s ním. Což mimochodem taky naprosto chápu. Ono se to snadno říká, že to já bych nikdy..., ale ve skutečnosti je toho ve hře mnohem víc, než se vejde do jednoho statusu, a ty ostatní věci jsou objektivně mnohem důležitější.
V tvé situaci bych asi zkusila být dál ta klidná síla, která chápe a respektuje. A pomaloučku také vystrkovala drápky, protože ta klidná síla je pořád přece jen jeho žena. Sama píšeš, že na ten koncert nakonec nešla, protože jsi šla ty a nejel přes to vlak. Chápu, že třeba nepůjdeš na akci, kterou pořádá ona. Ale když jdou kluci na pivo a ty na něj máš taky chuť, tak muži prostě řekni, že jdeš a přes to nejede vlak, protože jsi dlouho neviděla kamarády a chceš se pobavit. Že ona ať jde klidně taky, ale ty prostě jdeš. Aby tvůj muž věděl, že s tebou se hádat nemusí, že ty nejsi labilní hysterka a nebudeš mu dělat scény, že jsi jeho pohodová, milující ženská. Ale na to pivo jdeš s ním. Mimochodem, sdílet na facebooku veřejně fotky ze společných šťastných chvil a partnera na nich označit, aby ty fotky mohli vidět i jeho přátelé, případně ti, kdo jej sledují, taky není úplně od věci 😀

pikl
13. srp 2018

@zoufala_l určitě by s tou ex měl něco udělat, možná kdyby vás seznámil hned, tak by to pochopila a třeba už by teď měla i jiného přítele. Tou 'ochranou' se jen protahuje její naděje a ty se tím zbytečně trápíš. A z toho, co píšeš, IVF vypadá fakt jako dobrá volba, přítel to možná nechce ještě řešit a doufá, že to půjde přirozeně, ale s těmi problémy těžko říct... Každopádně doufám, že vám vyjde miminko (jakkoliv) a i s ex se to vyřeší ;)

rajecka
13. srp 2018

Myslím, že to není normální a v pořádku. Pokud se vídá jako kamarád s ex, ale nechce jí seznámit se svou současnou přítelkyní, tak ten vztah nemůže být v rovině kamarádství a tím pádem bych ho netolerovala. Holka ho chce evidentně dostat zpátky a řeknu ti jak to bude: Tebe to bude štvát víc a víc, díky stresu a času, který tě už teda pěkně tlačí budeš mít problém otěhotnět. budeš se tím neustále zaobírat, hysterčit, vyčítat, on toho bude mít plné zuby a utěšit se půjde ke své "kamarádce", která jen čeká na příležitost a jestli má za ušima, udělá všechno pro to aby otěhotněla a připoutala si ho k sobě.... Pam pam,zazvonil zvonec.... 🙂 Promiň, já jsem taková černá kronika, ale na tvém místě bych tohle netolerovala. Nevěra není jen sex a kolikrát nějaký náhodný jednorázový úlet může nadělat méně škody než tyhle rádoby nevinné vztahy, v kterých je nějaký cit.

denny27
13. srp 2018

@zoufala_l až se bude zase příště chystat na nějakou akci, tak mu řekni na ferovku, že jdeš taky... že se sama chceš přesvědčit, že ta ženská je na tom psychicky tak špatně, že by nezvládla tvou přítomnost... čemuž teda moc nevěřím.. spíš ji vyhovuje, že svou pozornost soustředí na ní, a ne i na Tebe...A bůhví, jaké plány do budoucna spřádá...I pro Tebe to musí být náročné na psychiku... mě se úplně příčí, že chlap dává přednost psychice bejvalky před psychikou své partnerky (navíc po potratu)...dle mě je to citová vyděračka..a ty její řeči či smsky o zabití.. jestli se chce někdo zabít, tak to jde udělat a né, že to ještě někomu píše do smsky..to jsou ty demonstrativní sebevraždy a stejně to ten člověk ve většině případů ani nemyslí vážně...
Držím palce, ať se někam posunutete👍

ariadna12
13. srp 2018

Jeste mne napadla jedna vec. Chlapi obvykle, navic v parte, se labilni zenske strani a boji se ji jako cert krize. Chteji mit srandu, pohodicku u pivka, klid a nechteji furt resit neci problemy. Tak ksakru proc v tomto pripade tu byvalku tak on a vlastne udajne vsichni podporuji? A proc nikdo tomu tvemu nerekne, ze je to vuci tobe nefer? Co si promluvit s kamarady nebo s jejich partnerkami? Je to nejake divne. Tim, ze te vyrazuje ze spolecnych setkani, te pripravuje o cenny zdroj informaci. Kazdy potrebuje "voraz", vyrazit s kamosi, pobavit se. Ale ty jsi jeho soucasti, jste par, pritom on tak nevystupuje. Nejvic poznas chlapa, jaky je, podle toho, jak se chova v prirozenem prostredi, tedy v rodine a s kamarady/kami. A co driv? Taky te vyrazoval nebo jste chodili normalne v parte s tymiz lidmi ven?

zoufala_l
autor
13. srp 2018

Holky díky, měla jsem odpoledne více práce, takže jsem tolik nereagovala. Ale díky za váš čas a názory!

ariadna12
13. srp 2018

@zoufala_l hodne stesti. Snad se to spravi.

zoufala_l
autor
13. srp 2018

@ariadna12 ona totiž navíc je taková ta "bezva baba do nepohody", když jdou na pivo. Ta hysterie se projevila, vždy, když se jí pokusil setřást. Dokud byl singl, tak se to moc nedařilo, resp. on se asi nijak aktivně nesnažil. Jen říkal, že když začala hodně moc tlačit na pilu, že přerušil na pár týdnů kontakt. Jenže pak bylo něco pracovního a ona už byla hned zase drápkem zaháknutá. Až když jsem přišla já, jako vážný vztah, začla vyhrožovat a vydírat, nakonec polevovat a teď je to v této fázi občasných setkání na pivu, kam chce jít sama. Do té doby podle mě ona nějak věděla, že pořád jsou nějak spojení (minimáně prací a přáteli) a že vždy bude někde nablízku.

papaja90
13. srp 2018

No uz se vidím, jak sedim doma na zadku a přítel jde někam a ja nemuzu, protoze tam bude jeho ex a jí by to vadilo 😃😀to leda ve snu😀

mysek
14. srp 2018

Tak proste priste jdi taky. Hele jsem tvoje partnerka ja a ja jsem dulezitejsi. To neni muj problem, ze ona to nedava. Proste se s nim a s ni nesrat. Jinak drzim palce k miminku, kdyz se vam oplodneni podarilo, tak je to aspon trochu pozitivni. Co zkusit gynex nebo kontryhel? Jinak me se povedlo nakonec tesne pred ovulaci a kdyz jsem to uz moc necekala.

zoufala_l
autor
14. srp 2018

Holky, tak jsme včera o tom v klidu promluvili. O víkendu ve mě vřela žluč a dost jsme si toho navzájem nerozuměli. Představte si, že to její smskové odmítnutí, že si nepřeje mou přítomnost, to nebylo před pár týdny to pivo. To byl ten koncert! A víte, jak to vzniklo. Ona napsala příteli sms (mají v krátké době po sobě narozeniny cca 3 týdny - to my taky mimochodem - mnohem kratší pár dní), že má lístky také na ten plánovaný koncert, co celá parta a že by tam mohli oslavit společně narozeniny jako za starých časů. On jí na to odepsal, že klidně ať přijde na koncert a můžou si i připít a slavit,ale jako za starých časů to nebude, protože já jdu také (to že jdu bylo proto, že to byl koncert Lucie, ne až tak nějaké gesto jí na truc), ona na to napsala, že to by raději jen v tom původním složení party a on jí napsal, že to má smůlu, že já prostě jdu s ním a ona nepřišla! /ty smsky mi ukázal/ Pak jsme jindy dva týdny slavili narozeky společně. Takže přeci jen, aniž bych to věděla, jsou situace, kdy on jí umí dát najevo, kdo je jeho partnerka. Na jednu stranu mě mrzelo, proč to neřekl už tehdy v čase kolem toho koncertu (to prý nechtěl dělat doma vlny, bylo to docela krátce po tom potratu) a hlavně mě potěšilo, že aniž by znal mojí reakci, rovnou jí napsal, že já jdu a ona ať si to pořeší, jak chce. Řekla jsem mu včera, že od teď už žádný ohledy na její útlocitnost neberu, a on řekl, že to ani tak nikdy být nemělo, že pro něj bylo (PRO NĚJ samozřejmě) bylo pohodlnější, když se vyhýbáme obloukem

garalela
14. srp 2018

@zoufala_l ver tomu, ze miminko se zadari, ale to s tou zenskou musis srovnat hned, nebo snad chces dojit do stadia, ze ani tve deti nepujdou v lete s tatou na malinovku, aby to nahodou neranilo nejakou pani? Zajimala bych se o to, co vsechno je pravda a co se ti jen davkuje za bachorky.

honzulka
14. srp 2018

Gratuluji k rozhovoru a teď hlavně vydrž a stůj si za svým...On třeba pochopí, že je to jen její manipulace a s těmito poruchami, jakou má ona je hodně těžké vyjít, jsou schopné dělat různé věci, tak se na to připrav.. Tak hodně štěstí a ať se brzy zadaří.. Psychika je mocná čarodějka...já s klukama nemohla otěhotnět,měla jsem limit a pak naplánovat laparo a vždy když jsem se s tím smířila, že tedy nic, že půjdu holt na laparo tak jsem otěhotněla..A to mi u druhýho dokonce řekl Mudr.,že mám PCO..😅Takže hlavně klid a zaměstnat hlavu něčím hezkým..❤

zoufala_l
autor
14. srp 2018

@honzulka díky! já jsem také poprvé přišla do jiného stavu, když jsem si říkala, že po Novém roce zajdeme na vyšetření, že je čas to začít řešit a tím jsem to pustila z hlavy. A MS už nepřišla. Jen to tedy bohužel nedopadlo.

netopejr
14. srp 2018

Surrealistická vidina.... a nejdivnější mi na tom připadá ta partička... Jako z našich známejch někdo chodit s ex a nebrat novou přítelkyni (na kterou jsou ještě všichni k tomu zvědaví, když ji neznaj), tak to je jako co? To nikdo z těch kámošů nešťouchá, ať dovalí ukázat tu novou a proč se furt ukazuje s ex... To není normální, zdravý. Na ty kámoše bych si dala dost pozor, páč těm na základě popisu zde nevěřím ani nos mezi očima.

Strana