Plánování pohlaví dítěte. Jakou máte zkušenost?
Ahoj dámy.. chcem sa spýtať na skúsenosti tých čo chceli mať dievca..a podarilo sa im..ci robili niečo špeciálne..napr podľa ovulácie strava a pod .
Nič také neexistuje.
Jo, pomohlo mi smířit se s tím, že budu mít jen syny. Pak jsme si pořídili třetí s jistotou, že to bude kluk, nenechali si ani říct pohlaví, neměli ani holčičí jméno a na porodním sále bylo překvapení🙂 Tohle je věc, která opravdu ovlivnit nejde...
Já chtěla holčičku, a máme ji 🥳 Ale podle mě je to náhoda...
Já chtěla holčičku, a máme ji 🥳 Ale podle mě je to náhoda...
@klokanka31 aj si nejako sledovala cyklus?
Já holčičku nechtěla a mám ji 😁
Ja som obzvlast netuzila po dcere a budem mat coskoro tri 🤣 Radu mam len ze, dieta si treba spravit ked ho chces nech to bude akekolvek pohlavie 🤷🏼♀️
Tvrdí se, že holčičí spermie jsou odolnější a na holčičku se zadělává před ovulací a klučičí jsou rychlejší, takže na kluka v době ovulace. Tak já mám 2 dcery, na které bylo zaděláno přesně v době ovulace a náš chlapeček si vydržel na vajíčko počkat 5 dní. Takže asi tolik k těm babským radám. 😂
Ne, protože já neměla víceméně ms, takže jsem vůbec netušila v jaké časti cyklu jsem.
V mém okolí se holčičky rodí až jako třetí a další dítě, aj já to tak mám. Takže to možná chce víc dětí. víc pokusů a ono to jednou vyjde.😅
V mém okolí se holčičky rodí až jako třetí a další dítě, aj já to tak mám. Takže to možná chce víc dětí. víc pokusů a ono to jednou vyjde.😅
@alianan no aj ja mam 2 synov..tak možno to ešte vyjde😀
Ne, protože já neměla víceméně ms, takže jsem vůbec netušila v jaké časti cyklu jsem.
@klokanka31 hej..nemala..teda aj tak sa zadarilo
Ja som obzvlast netuzila po dcere a budem mat coskoro tri 🤣 Radu mam len ze, dieta si treba spravit ked ho chces nech to bude akekolvek pohlavie 🤷🏼♀️
@lauriak jej..jednu by som si zobrala veru..
Porozhlédni se i v rodině manžela ( z mojí strany má každý holku i kluka ), za více než 150 let se z jeho strany nenarodila holka. Jsou to prý dědičné silné chromozomy XY a ty zkrátka neošálíš ( říká lékař ).
Jj, já jsem měla ms tak 3-4x do roka,někdy ani to ne. A stejně se zadařilo 3x během 1 roku, první bylo mimoděložní, druhé potrat, a ze třetího mám skoro 5letou holčičku 😊
Jj, já jsem měla ms tak 3-4x do roka,někdy ani to ne. A stejně se zadařilo 3x během 1 roku, první bylo mimoděložní, druhé potrat, a ze třetího mám skoro 5letou holčičku 😊
@klokanka31 takže ovulaciu si mavala ..zaujímavé..ale tak hlavne ze to dobre dopadlo
Teď mi je 36 a chceme ještě jedno mimi, ale docela se bojím že se už nezadaří...🥺 Ale zase bysme chtěli holčičku 😃
Teď mi je 36 a chceme ještě jedno mimi, ale docela se bojím že se už nezadaří...🥺 Ale zase bysme chtěli holčičku 😃
@klokanka31 to si ešte mladá.. ja mám už 39..a tiež by som ešte chcela..mam 2 chlapcov
Já jsem holčičku nechtěla a máme dvě.
Nám se první dcera povedla jako čtvrté dítě. Pokud chceš další dítě, tak jedině že počítáš že to může být i chlapeček. Nespolehat na žádné babské rady a výpočty. 🤷A je možné, že někdo mít holky nemůže... Měla jsem jednu známou a ty mohli mít jen chlapecky . Asi nějaký geneticky problém či co.
Nám se první dcera povedla jako čtvrté dítě. Pokud chceš další dítě, tak jedině že počítáš že to může být i chlapeček. Nespolehat na žádné babské rady a výpočty. 🤷A je možné, že někdo mít holky nemůže... Měla jsem jednu známou a ty mohli mít jen chlapecky . Asi nějaký geneticky problém či co.
@ladyjigsaw myslím ze gen problém nemám.. aj si mala nejakú zmenu v snažení keď sa podarilo dievcatko?
Stejný dotaz tu byl před 14 dny, přečti si odpovědi, rady a je na to prý i Fb skupinka. Dle mne je to hloupost, vždy je to o náhodě. Pohlaví udává muž, tak nač ti bude speciální strava. Až na to někdo přijde, dostane nobelovku, nemyslíš?
@1pomnenka Je to určitě i ta samá uživatelka. Taky myslím Slovenka s 2 syny.
Ano, co asi jiného... Žádná jiná možnost už není 😄😄
Porozhlédni se i v rodině manžela ( z mojí strany má každý holku i kluka ), za více než 150 let se z jeho strany nenarodila holka. Jsou to prý dědičné silné chromozomy XY a ty zkrátka neošálíš ( říká lékař ).
@1pomnenka já zas nedávno četla,že podle nejnovějších studií to ve výsledku určuje žena, tedy její vajíčko, které spermie k sobe "pusti"
@1pomnenka já zas nedávno četla,že podle nejnovějších studií to ve výsledku určuje žena, tedy její vajíčko, které spermie k sobe "pusti"
@fifinka2020 No a pak se v tom vyznej. Já četla, že za pohlaví může muž, dvojčata jsou vždy vina ženy. Ve výsledku je to jedno, neznám nikoho, kdo se snažil ovlivnit pohlaví a vyšlo mu to. Známá prvního syna a druhá dvojvaječná dvojčata a oba kluci. Všichni teď mají dcery, tak mají samé vnučky. Příroda ví, co dělá.
Já praktikovala ovulaci - dál od ovulace holka, blíž kluk a vyšlo to, nicméně jaký to na výledku mělo podíl, je otázka. Kdybych to chtěla zkusit ovlivnit, tak bych si vygooglila, co se pro to dá udělat a zkusila to aplikovat - a pak si držela palce.

Stejný dotaz tu byl před 14 dny, přečti si odpovědi, rady a je na to prý i Fb skupinka. Dle mne je to hloupost, vždy je to o náhodě. Pohlaví udává muž, tak nač ti bude speciální strava. Až na to někdo přijde, dostane nobelovku, nemyslíš?