icon

Poraďte holky.. Měla jste to některá podobně? Negativní test, ale příznaky ano?

alen23
21. led 2021

Ahojky, snažíme se s přítelem o mimi. Dnes je to 11DPO curat chodim co hodinku a půl a to ani nic nevypiju.. ze zvědavosti jsem si udělala test a negativní ale se zvláštním duchem. Je asi brzy. Jediné co tak před MS jsem většinou prave skoro necurala, spis sem se zavodnovala. Hlava mě bolí a prsa jsou na prasknutí. Ale to mám vždy před MS. V břiše to ale pracuje až bublá. Píchá mě dost pravý vaječníky. Občas zácpa občas normální. Což je ale taky běžné před MS. Jak jste to mely vy holky? Poznala jste to některá fakt takhle z řeči těla bez testu? Předem díky za odpovědi. 🙂

Strana
z4
pampeliska1313
26. led 2021

Ahoj, já měla taky píchání v podbřišku, ale mně teda spíš bolí před ms záda. Tak teď záda nic, ale podbřišek mě zlobil, jak kdybych měla ovulaci. Tak jsem si říkala, že to by asi teda mohlo být ono. A test jsem měla pozitivní až 16 DPO.🙂 takže uvidíš.🙂

alen23
autor
26. led 2021

@pampeliska1313 hezky! 😊vydrzim a už na ty testy prdim!😁

pampeliska1313
26. led 2021

@alen23 ono je tohle vážně naprd. Člověk se těší, tak to svádí. Já už byla z testů demotivovaná, několik let to nešlo, takže když se mi objevilo plusko na digitálním, koukala jsem do návodu, jestli tak není chyba a není jen test zrovna vadnej.:D ale pocitově jsem to už tušila.. tělo se prostě chovalo jinak. Třeba jsem čekala, jak mě budou bolet prsa, protože to taky mívám před ms a nic. Tělo úplně otočilo. A třeba ten digital mi vyšel trochu dřív než klasickej test.. tam se mi ukazovala slabounká čárka, kterou jsem musela hledat a digitální mi rovnou ukázal tyden nebo dva těhotenství.🙂

alen23
autor
26. led 2021

@pampeliska1313 prave já měla úplně klasicky příznaky MS ale nepřišla.. Tobě moc gratuluju! A závidím😁!! My jsme to zkusili teprve první měsíc tak bych celkem koukala kdyby se podařilo. 🙈

kacenka69
26. led 2021

@alen23 chápu naprosto 🤗🍀

kacenka69
26. led 2021

@pampeliska1313 tak já to mám taky naopak vše. Před MS mě pouze bolí břicho, ale opravdu fest až se kolikrát svijim bolesti na zemi opravdu velké bolesti, ale jen bricha. Teď před týdnem mě začalo břicho jako na MS a zada zároveň do toho ten den co mě to začalo tak sem měla večer šílenou zimnici- Něco šíleného, ale jiného. No a pak už jen pretrvavalo to břicho různé intenzity, potom se přidala prsa no a do dnes cítím prsa a břicho různě. Jednou bolí hodně jako včera ráno až sem myslela že jsem to dostala a ono nic a pak zase takové dloubani na obou stranách v podbrisku a pak uprostřed . No a dnes se cítím že všech dnů nejlíp 😂😁 břicho cítím minimálně a prsa cítím trochu.

alen23
autor
26. led 2021

@kacenka69 jako bych to napsala já!😆

kacenka69
26. led 2021

@alen23 no tak tě jdu pobavit 😂 samozřejmě, že mi to nedalo a opět sem si udělala test. Zašla jsem si do lékárny s tím, že si koupím test na další dny, abych měla doma 😂 takže test opět negativní 😩😡

alen23
autor
26. led 2021

@kacenka69 Haha😁 já to zítra nechám byt a zkusim zase pozítří.. ale kdo ví s čím se vzbudim abych zase nebezela curat do sklenicky 😂
Už si připadám jak idiot v lékárně, dokonce jsem zajela i do vedlejšího města abych nebyla tak trapná 😂😂

kacenka69
26. led 2021

@alen23 original jako ja😂to jsi mě teď pobavila. Tak nejsem jedinny magor😂😂😂😂😂😂😂

alen23
autor
27. led 2021

@kacenka69 já furt doufám ze jsou i větší magori 😁😁rozhodla sem se ze to dnes fakt vydrzim 😆

kacenka69
27. led 2021

@alen23 tak to držím palečky ✊ ať to vydržíš 😁 mě bolí od rána břicho šíleně, že to vypadá na MS, ale i kdyby alespoň by měla hlavička konečně klid 😁😩

alen23
autor
27. led 2021

@kacenka69 Jo tak moje hlava už klid má.. před chvílí mrcha prisla 😁😩

alen23
autor
27. led 2021

@kacenka69 a taky od rána hrozná bolest a výtok nikde.. tak sem to trosku tusila. Zase si říkám lepší než cysta 🥵

veronicka89
27. led 2021

Negativní test, ale příznaky ano?
😂 Ano mela asi 2 roky mesic co měsíc
...

alen23
autor
27. led 2021

@veronicka89 😂😂😂tak dobrý, vypadá to ze jsem na podobný cestě 😂😂

kacenka69
Autor odpověď smazal
kacenka69
28. led 2021

@alen23 takže ti přísla včera MS? Já pořád nic a včera už sem opravdu myslela, že MS a ta bolest se mi přesunula do celeho bricha a bylo z toho šílené nafouknuti a mám ho do dnes. A vajecnik mě bolí jako blázen 🤦‍♀️🤷‍♀️ i ho ocitim na pohmat. No řeknu ti, trpím jak zvíře.

alen23
autor
28. led 2021

@kacenka69 Joo to jsem měla taky🙈úplně nafouklé břicho. Pak přijela kamarádka s dětma, jedno jsem zvedla do náručí a bylo vymalováno😁test nic? Já mám teď hodně silnou MS velký bolesti.. tak po - zajdu k doktorovi na kontrolu. Tusim ze sem ho pěkný dva roky nevidela. 😁

kacenka69
Autor odpověď smazal
kacenka69
29. led 2021

@alen23 tak je to asi opravdu tam. 🤗Dnes z ranní moči vyšla druhá sice lehounká čárka, ale je tam. Stejně jako u dcery, akorát teda sem musela mít ovulaci později 🤦‍♀️ proto dřív testy nevychazely. Pořád mě bolí břicho a brni bradavky a jsem nafouklá. Věděla jsem, že je prostě něco jinak. Tak snad bude čárka silit. Pat dní počkám a udělám digitální.

alen23
autor
29. led 2021

@kacenka69 Jee tak super 😘👏to mám radost i za tebe!!😍

kacenka69
29. led 2021

@alen23 děkuji 😍

alen23
autor
29. led 2021

@kacenka69 já doufám ze se taky brzy podaří 😊zatím se aspoň hodim do klidu 😇

kacenka69
29. led 2021

@alen23 moc ti děkuji a tobě držím moc palečky, aby ti to vyšlo co nejdříve 😍🍀👍

kacenka69
3. únor 2021

@alen23 Ahoj,tak to bohužel u mě nedopadlo 😔právě prodělávám biochemické těhotenství. Začala jsem trochu krvácet, tak sem musela na gyndu a bohužel potvrdil, že potrácím 😔 tak se hold jde dál.

alen23
autor
3. únor 2021

@kacenka69 🙈Jejda tak to mě moc mrzi..
ale hlavu vzhuru!! zase se podaří 😘 hlavně se nestresovat, asi nebyl správný čas🙌 Dej si sklenku vína 🥂já si ji večer taky dam a jednu i za tebe 😊!
já se chystam na kontrolu zítra.. jen preventivní, nebyla jsem tam dva před dva roky 🙈

kacenka69
3. únor 2021

@alen23 moc děkuji 🍀😘

alen23
autor
9. únor 2021

@kacenka69 tak jak se drzis? 😘

kacenka69
9. únor 2021

@alen23 děkuji dobře. 🤗 Hodila jsem to za hlavu, už mi skončila MS a jsem ok. Nic mě nebolí, jsem zas normální 😁 takže se bude pokračovat normálně dál 🙂 jak se daří tobě? 🍀😘

Strana
z4