Snažení o první miminko v roce 2013
Ahojky holky, plánujeme miminko v roce 2013, původní plán byl až v létě, ale obávám se, že do léta to asi už nevydržím 😉Kdo chce, přidejte se do diskuze, probereme vše, víc hlav. víc ví . - )) Těším se na Vás . - )
@kikika87 taky mi jsou mi nesympatičtí a když jsme komentovala jedné paní člínek, tak se tam na mě nějaká slečna vrhla, proč tak někoho kritizuju, ale jsem ráda, že je nás víc, co je moc nemusí.
@mayarengie Já myslím, že budu ráda, když si na něj vzpomenu jednou denně, ale dám si ho do pořádnýho bucláku😀
A holky, právě jsem si objednala ty ovulační testy (sadu 15 ks plus 3 těhutesty)- tento měsíc do toho půjdeme s plným nasazením😀
@michaelarackova no to fakt neee, u holčičky mám já jasno a i jemu se to líbí, ale do té doby se to může změnit.
@olege
@janina_sun ano terezka je moc pěkné jméno ammě se taky líbilo, ale jak píšete, teďka je těch Terezek nějak moc, stejně jako se mi líbila Natálka, a těch je taky moc. Kryštůfek se před vánocema narodil kamarádce 🙂
@novaalenka Ani mi nemluv...Vůbec si nedokážu představit, že se to napoprtvé nepovede...Pořád si myslím, i přesto, že tu neustále čtu o 6-12-18 měsích snažení, že první ovu se budeme snažit a ms už nedostanu! 🙂 Takže se hrozně bojim, že budu zklamaná...☹
@martakl Super, štěstí přeje připraveným!!! 🙂 Držim palce, co to jde!!!
@zuzikakuki
@krejci1510 taky se mi líbí Matýsek a taky Matyáš, ale od manžela bývalé se narosil Tobiáš, takže to jsem zavrhla, pač nemíním, aby nás někdo obviňoval, že opakujeme a ona toho schopná teda je. Takže u mě vede Matýsek a Šimonek . - ))
@zuzikakuki tak Eliška vede i u mě, strašně jsme nenáviděla, když mi někdo řekl Veruno, nebo Veroniko, takže jsem vždycky chtěla nějaké jméno, ať se jí řekne jakkoliv, vždycky to bude hezké a Eliška je . - ))
@martakl 😀 jo taky to tak dělám, do velkého hrnku a mám hned lepší pocit 😀
@vroninka22 To máš pravdu Eliška zní vždy hezky 🙂 schvaluju ti ji 😅 ja sveho manzela zacnu presvedcovat na tu Amálii prostě jsem se do toho jména zamilovala a výměnou on může vybrat klučičí 😀
@fwllo tak to jsme na tom stejně 🙂 Já doufám, že si jiné jméno vybojuju, ale taky to vidím bledě, ale snad mu to rozmluvím 😀
@zuzikakuki no nám se oboum líbí, takže to asi projde, ale stím klučičím to bude boj. Kolegyně má Alžbětku a říkajíjí Bětuška, ´to je taky moc pěkné, ale Alžběta se mi zase tak moc nelíbí a Amálka je taky moc pěkná 🙂
@vroninka22 Metěj je také náš favorit!!! 🙂
@zuzikakuki
@vroninka22 Holky, pozor pozor, zdání klame! 😀 když mě Eliška naštve ve škole, říkám jí Elo! 😀 Nebo Elino! 😀
@zuzikakuki Já chci taky Amálku 🙂 nebo Sáru...
@cucito Amálka je hezké, ale Amálie už se mi moc nelíbí...Až budou všude na vítání, u doktora říkat malému miminku Amálie....(Nováková).
@michaelarackova Já budu mít podobně "neobvyklé" příjmení - Svobodová, takže k tomu musíme volit tak, aby to šlo..Chtěla bych i nějakou exotiku, ale vzhledem k tomu příjmení to jaksi nejde...Hm, myslím si, že častěji budou oslovovat jménem třeba spolužáci, rodina, pak kolegové v práci, takže v poměru Amálie vs. Amálka by jasně vyhrála Amálka 🙂 Záleží pak na tom jedinci, jak svému okolí řekne, aby jej oslovovalo. Já jsem Zuzana (docela tvrdé jméno), ale mé okolí ví, že slyším jen na zdrobněliny, na Zuzanu ne 😀
@cucito Já také na Michalu nereaguju! 😀
@michaelarackova No a stejně tak pak Amálka nebude reagovat na Amálii a ono to tomu okolí dojde 😀 Já už od malička, i učitelům ve škole, říkala, že nejsem Zuzana 🙂
@michaelarackova Domácké podoby jména jsou Amálka a Málinka, dříve též Mali, Málka - no není to krása? 🙂 Navíc jméno se vykládá jako "milá, milovaná", takže dokonalost sama 🙂
@fwllo tak to moc gratuluju, že je vše v pořádku a hlavně jen tak dál !! a ty 3 měsíce...to Tě asi mrzí, viď? 🙂 ale zase...ono to uteče a zase jestli to přinese ovoce, tak to za to stojí 😵
@janina_sun moc děkuji 🙂 no, je to lepší než jsem čekala.. Takže asi ani nemrzí, budu teď i měnit práci v rámci organizace, na méně psychicky náročnou, takže doufám, že opadne stres a půjde to pak samo od sebe 🙂 A máš úplnou pravdu, stojí to za to.. Je pravda, že se snažíme jen od července, takže jen o chvilku déle než vy, ale já pořád nemám srovnaný cyklus, tak proto ty léky..
@cucito Teda ty jsi Zuzka ja jsem Zuzka a obě chceme Amálii to je hezký 🙂 jsem ráda že je tu někdo další kdo toto jméno chce 🙂
@vroninka22 Šimonek je taky moc krásný jméno !! 🙂
@fwllo tak přeji hodně štěstí, aby to teď už nic nekazilo a miminko přišlo brzy!! 🙂
@janina_sun ještě jednou děkuji a přeji to samé.. Mimochodem, tvoje album s háčkováním je nádherné.. Jsi moc šikovná..
@zuzikakuki Mně se zalíbilo, když jsem si kupovala bio syrovátkový nápoj se stejným názvem 😀 Jestli budeme mít holčičku, tak se pak bude určitě smát, až jí budu vyprávět o inspiraci ohledně jejího jména 😀 Ale taky v tom má trochu prsty Amélie z Montmartru, když jsem se v Paříži byla podívat, kde se film natáčel 😉
@janina_sun Toho má teď sousedka, já mám jednoho žáka Šimona a je pravda, že je to takové vznešené, na druhou stranu má i docela hodně variant..I když já mám jiného favorita 🙂
@vroninka22 Přesně jak píšeš s tím oslovením "Veroniko". Mně se strašně nelíbí, když mi někdo řekne "Soňo".. Přitom stačí říct "Soni" a je to mnohem lepší..

@martakl kontryhel se pije 2x denně od prvního dne cyklu do ovulace, když nevíš, kdy ji máš tak prvních 14 dní 🙂 je dobrý na ženské orgány a pro růst sliznice. Já ho piji taky, ale jsem lajdák ☹ 2x denně to občas nezvládám a celých 14 dní taky ne ☹