icon

Snažení září 2019.

julinecka24
11. zář 2019

Ahoj holky otevírám novou diskuzi snažení o miminko v září ja jsem dnes 5dc začala jsem brát druhý cyklus clostik tak uvidíme už bych byla ráda kdyby to konečně vyslo

julinecka24
autor
8. říj 2019

@teplaka1 gratuluji vitej mezi tehulkama

nina004
8. říj 2019

@teplaka1 Super, tak to ti blahozelam a silno drzim prsty 🙂

doctusovka
8. říj 2019

Tak za 14 dní jdu na první kontrolu, měla bych být 7+4,tak uvidíme😊

teplaka1
8. říj 2019

@julinecka24
@nina004 děkuju vám moc moc 🌸

ebak
8. říj 2019

To se to zde krásně hemží tehulkama🙂

julinecka24
autor
9. říj 2019

ahojky holky vcera jsem byla na kontrole a doktor mi rekl ze vidi tehotenstvi ale ze mam prijit 31.10.2019 vzal mi krev aby jsme videli ze krasne bije srdicko a abych dostala fotecku takze budu cekat strasne dlouha doba

leilinkaa
9. říj 2019

@julinecka24 to uz urcite bude neco videt, u prvni dcerky se srdicko objevilo kolem 6/7 t. Jinak gratuluji! Vim, jak dlouho jste cekali .

ladunka111
9. říj 2019

@julinecka24 to dáš! Avsak chápu.. Pro me i týden je dlouhá doba..

ladunka111
9. říj 2019

Ahoj holky,tak mimi je tam kde ma.. Je vidět jak malinko vykukuje z levé části dutinky😊další ultrazvuk az 31.10. No bude to dlouhy, ale uz jsem konečně v klidu..

julinecka24
autor
9. říj 2019

@leilinkaa rok a půl jsem šťastná že se to povedlo brala jsem clostilbegyt takže díky tomu

mimisef
9. říj 2019

@ladunka111 v jakém si týdnu?

ladunka111
9. říj 2019

@mimisef 5+3

zizibou
9. říj 2019

@ladunka111 krásné 🤗
Já jdu na kontrolu za necelé dva týdny a jsem z toho celkem nervozni, aby bylo všechno v pořádku..
Tak moc gratuluji 🌷

ladunka111
9. říj 2019

@zizibou děkuji moc ani jsem necekala ze takhle brzo bude videt.. Příště budu uz kolem 9 týdne to uz bude jiná podívaná.. Tesim se jako malé dítě na Vanoce.. A ty de neboj! Vse dobře dopadne!

basko206
9. říj 2019

Já vám holky tak závidím, unas se září nezadarilo, ale snad příště. Věřte, že tahle je to něj období, vím to. 😊 Na početí je to super 😊 doufala jsem že to vyjde stejně jako u první, ale nastaly komplikace, které nikdo nečekal. Držím vám palce a doufám, že brzy se ukážu v nějaké té skupince kde už se čeká, zatím unas šance 10% 😪 spíš min než víc 😪

hanka858
10. říj 2019

Ahoj holky 🙂
Všem tehulkam gratuluji 💐
Já jsem měla dostat ms včera, ale nikde nic..
Vcera jsem i zkoušela test a negativní.. Tak nevím.. Bolí mě záda, v krizi.. Nepamatuji si, že by mě někdy takhle moc záda trápili.. Podbrisek je klidnej,obcas mě malinko zabolí... Budu ještě čekat do konce týdne a uvidíme 🙂

doctusovka
10. říj 2019

@hanka858 J8 v den MS, i den po neměla na testu skoro nic vidět, tak třeba 🙂...

Holky, dnes bych měla být 5+5, zeptám se trápí Vás některou nevolnosti, protože já krom občasné bolesti prsou nepociťuju vůbec nic.

hanka858
10. říj 2019

@doctusovka
Test chci zkusit ještě v sobotu ráno, možná zítra ráno :D pokud Teda ms nepřijde.. Jsem nervózní..

mimisef
13. říj 2019

@doctusovka jsem teď v 7 týdnu a začíná být teda echt blbě ... dneska jsem totálně mimo provoz

kudelkabudouci
13. říj 2019

Ahoj holky, tak u nás se to nepovedlo. Dneska jsem teda 1dc a začínáme znovu. 😊

leilinkaa
13. říj 2019

@kudelkabudouci to je mi lito, no alespon v tom nejsem sama 😃 snad se zadari v dalsim cyklu. No uz mame 4neuspechy za sebou....

doctusovka
13. říj 2019

@mimisef já jsem dnes 6+1,nevolnostu vůbec nemám, jedině co, tak mě bolí prsa, ale nevím jestli jsem si to nevsugerovala😁

terezatomesova
13. říj 2019

Tak týden do "neočekávané" MS , už teď jsem naplá jak kšandy 😀

mimisef
13. říj 2019

@doctusovka mě taky nic nebylo a začíná to být horší a horší,prsa mě taky bolí ale ty nevolnosti mě ničí dnes celý den ležím a spím 😧

julinecka24
autor
15. říj 2019

Ahojky holky jsem 5tt+4 myslite ze doktor uz neco uvidi na ultrazvuku 4tt+4 mi bral krev presne pred tydnem rikal mi ze je zvetsena sliznice testy mam vsechny pozitivni mohl by uz neco videt mam 14 dni vynechanou menses.

ladunka111
15. říj 2019

@julinecka24 ja byla přesně v 5+4 taky a byla dutinka a malá smouha.. Někdy není vidět ještě nic, je brzo.. Ale každá jsme jina..

zizibou
15. říj 2019

@julinecka24 když jsem byla v minulém těhu brzy na utz, přibližně stejně, jak píšeš, byl vidět gestační váček a ten žloutkový vak. Teď nevím, zda to říkám správně 🙈😅. Už je to nějaký ten pátek 😁. Ale prostě vidět tam toho bylo celkem dost 😉

michelle_01
15. říj 2019

Ahoj holky, přidávám se k vám. Včera jsem byla na kontrole a vykouklo na mě mimčo i se srdíčkem. Jsem 6+6. Měla jsem fakt velký strach, že nebude v děloze, ale ve vejcovodu. Poslední 2 dny mě ukrutně bolelo na pravé straně, kde mám dost zjizvený vejcovod po srůstech ze slepáku. Příznaky se mi jinak vyhýbají krom toho, že ráno je mi hlady tak blbě, že mám problém dolézt do kuchyně nasnídat se 😀

eliskaamichal
15. říj 2019

@julinecka24 ahoj ja měla vidět že se vajíčko dobře usadilo.. Pak jsem sla za 14 dni a byla fazolka přeji hodně štěstí

zizibou
15. říj 2019

@michelle_01 super, moc gratuluji 🤗 taky si přeji vidět za týden ❤️, ale počítám se vším..

Strana