"Snaženíčko", říjen 2011 a dál
Ahoj holky,
s manželem jsme si řekli, že bych mohla vysadit antikoncepci a začali bychom se "snažit" o miminko. Pojďte se přidat a popovídat si, ať nám ten čas rychleji utíká.. 🙂.
@pajav, @barbulinka1 Diky moc 😵 a Ja vlastne tiez moc gratulujem 😉 Mam prijemny mierny sok 😵
ahojky berušky moc Vás zdravím🙂 koukám na Vaše bříška🙂 jsou krásný🙂 svoje ani nebudu fotit - ty moje špeky🙂)) zatím netestuju, zatím jím jen listovku a těším se na Vánoce, kupujeme dárečky o stošest🙂 dneska jsem si vyzdobila ambulanci umělým sněhem (to zítra bude Dr. koukat 😀 ) a tak🙂 moc všem gratuluju, odpočívejte. jo a ty výtoky jsou normoš
ahoj holky 🙂 Tak u nás zatím nic novýho 🙂 asi tento týden zkusím ty ovu testíky 🙂) Tak jsem zvědavá 🙂 Jinááč už mě 3 den pobolívá vaječník tak jsem z toho trochu nervníí ☹
Bára mě nakazila :D Já si taky šla ještě koupit TT 😀 A s radostí jsem na ten test koukala,testovací čárka tam byla v první vteřině a je tmavší tež ta druhá co tam je vždy 😀 To už bylo jen tak ze srandy ten test 😵 Dnes 25DPO 🙂
@twistinka123 ahoj 🙂 já už taky pomalu nakupuji výzdobu do bytu 🙂)) A nevím, jak mám letos nazdobit stromeček,v jakých barvách :-///
A dárečky ještě nemáme...páč nás nic nenapadá 😀
Ahoj holky jak dlouho po ovulaci ma cenu delat si tehotesky test? Delala jsem si ovu test minule pondeli a byl pozitivni..... ted je jeste asi brzy testovat ze?
@barbulinka1 muzu se zeptat kolik ten digi test stoji?
Ahoj holky můžu se přidat?V Březnu jsem vysadila HA,ale zatím jsme se nijak výrazně nesoustředili na ovulaci a hupsli na to podle nálady :D Před měsícem jsme si řekla,že už to budu trošku hlídat at je to snažení k něčemu. Před 2 dny jsme měla dostat menses a zatím nic. tak jsem si ze zvědavosti udělala mamatest a objevila se tam i ta druhá čárka.Celekm výrazná,ale asi tak po 5min možná dýl.Šla jsme mezitím zatopit :D a jak jsem došla koukám na to. Ale nevím no. Zítra skočím por nový test.

Ahoj holky, moc Vás zdravím.. nejde nám teď doma net, tak v rychlosti dočítám jen v práci 🙂.. Všem MOOOC gratuluju, teď aby se to přesunulo ještě na nás "netěhotný" 🙂. Já jsem dnes 27 DC, minulá MS byla po 28 dnech, tak čekám, kdy to přijde.. Přeju pěkný den (u nás šílená inverze).. pa pa