icon

Snažilky srpen/září 2011. Přidá se některá?

baibies
29. črc 2011

Přidá se někdo???

alisi001
13. zář 2011

tak dneska se prej bude opět hvězdičkovat naznal manža když koukl na test 😎

alisi001
13. zář 2011

že bych mu příští měsíc ukazovala testík každej den 😀 😀

kcvrcekz
13. zář 2011

@alisi001 No teeeda to závidím...🙂

mochenkaa
13. zář 2011

@alisi001 ale furt ten // 😀 ten slabý by manžel nemusel uznat 😉 😀

anabella_lee
13. zář 2011

Holky tak se tady mějte krásně, já se tady objevím až příští týden v pondělí, no služební cesta a pak s manžou a známými do Břeclavi na prodloužený víkend🙂
Doufám že jak tady v pondělí otevřu budou nové těhulky 🙂
A to že nebudu stíhat dočítat je mi úplně jasné 😀

anabella_lee
13. zář 2011

@alisi001 líbí se mi jeho reakce, to já bych doma slyšela: co už zase 😀 😀 😀 😀 😀

ili08
13. zář 2011

Tak jsem byla v lékarně a fakt rtuťový se už asi nevyrábí bo měli jen digitální tak jsem koupila ten.A četla jsem tam že pro měření BT se má doba po pípnutí prodloužit o 3 minuty,tak uvidíme 🙂 No zítra to zkusím 😉

ili08
13. zář 2011

@kd23 no doufám že já podobné reakce mít nebudu 😒

alisi001
13. zář 2011

no popravdě holky už mě to ani moc nebaví 😀 dala bych si tak na 3 dny pauzu ale to asi neklapne 😖

mihaji
13. zář 2011

@mochenkaa Přijde mi to jako smysluplná práce a mám ráda cestování a všechno kolem, takže mi to přijde i zajímavé. Bohužel jsem na štíru s jazykem, tak to u mě nehrozí. Na FCB mrknu.

alisi001
13. zář 2011

prostě on se chce snažit na 100% tak co s tím mám dělat jen doufám že to snaženíčko bude mít taky 100% uspěch a klapne nám to 😉

mihaji
13. zář 2011

@anabella_lee Tak si to tam pěkně užij 😉

anabella_lee
13. zář 2011

@alisi001 vám to klapnout musí, to ani jinak nejde, vždyt dle grafů máte nádherné souhvězdí 😀 to opravdu nejde než jen myslet pozitivně 🙂

alisi001
13. zář 2011

@ili08 já jsem minulej měsíc kupovala našim rtuťovej a normálně ho měli v lékárně

anabella_lee
13. zář 2011

@mihaji moc děkuji🙂 snad výjde počasí a vše co má 😉 pak písnu jak bylo🙂

kcvrcekz
13. zář 2011

@anabella_lee Hlavně sluníčko, ještě má pár dní být...

kcvrcekz
13. zář 2011

@alisi001 No tady taky pořád máme i rtuťové...No jde o to kde to asi je..A třeba to teď už konečně výjde..🙂

mochenkaa
13. zář 2011

@mihaji smysluplné to je, pokud ti klient nevynadá že měl špatné počasí 😀 a jazyky taky moc moc. Ale na pobočce je ani nepotřebuju 😎
@alisi001 tak to já bych hvězdila, ale asi sama 😀 Ne, vážně, nějak není příležitost (celý víkend mi bylo zle, včera M utahanej z práce tak že usnul brzo, Dnes M na noční a zítra taky... 😠 )
@ili08 tak to je vychytaný teploměr že zrovna upozorňuje jak měřit BT.

mihaji
13. zář 2011

@mochenkaa Tak to chápu, že né vždycky není posvícení, ale věřím, že na mě v práci křičí častěji 😉

mochenkaa
13. zář 2011

@mihaji a co děláš, že jsi okřikována?

mihaji
13. zář 2011

@mochenkaa Já ti to písnu do IP, jo? Nechci to tady veřejně prezentovat.

mochenkaa
13. zář 2011

@mihaji tak to se nedivím že ti nadávají 🙂 ale spíš můžou sobě, ne? 😀

mihaji
13. zář 2011

@mochenkaa No asi tak nějak.

danda81
13. zář 2011

@ili08 O 3 minuty? Tak já četla na netu o 1 minutu, tím líp 🙂

mochenkaa
13. zář 2011

@mihaji lidi jsou různí, ale včera byly asi nějaké erupce na slunci, protože co člověk to perla 😠

mihaji
13. zář 2011

@mochenkaa Jo, když se daří, tak se daří, takové dny znám.

leni84
13. zář 2011

Hezký den, holky
@miky Moc na vás myslím..Určitě to bude všechno v pořádku! Držím palce..

ili08
13. zář 2011

@mochenkaa
@danda81 jj,bylo to napsané v příbalové informaci 🙂

kd23
13. zář 2011

Tak jsem si dala včera poslední sklenku vínka a končím. Maximálně někde mini stříček... a před chvílí jsem se dozvěděla, že naši pozvali na víkend moji ségru s rodinou a strejdu s rodinou... i na večer (jsme picí rodinka....) Achjo, máte nějakou kloudnou výmluvu, proč nepiju? Já si jako něco vymyslím, jen nesnáším ty řeči... Ahááááá, jo tákhleeee. Hm.... a stejně si budou myslet bůhví co.... Nejideálnější by byla výmluva, která by je odrovnala a připadali by si trapně, že se vůbec zeptali... S nápady sem, holky 🙂 Díky!

mochenkaa
13. zář 2011

@kd23 asi neporadím. Nás se ptají spíš jen ze slušnosti jestli chceme alko a kdyby jsme řekli že jo tak asi budou pěkně v šoku 😀

Strana