Snažilky srpen/září 2011. Přidá se některá?
Přidá se někdo???
Zdravím holky a přidávám aktuální informace o počasí-zatím svítí a na teploměru 29,ale už se ženou mráčky..pokud to vydrží tak chci jet odpo koupat pséka do lomu tak snad nezaprší 😉
@alisi001 držím palečky ať MS nepříjde,ty grafy jsou vážně zvláštní 😖
@miky tak to mě mrzí že přišla ale tak třeba se nám to povede v tom září 🙂 měsíc je to víc jak sympatický tak to by bylo!
holky nevíte, jestli při začátku těhu můžou padat vlasy? jako hodně padat, protože jestli jo, tak se povedlo a čekám nejspíš mocterčata 😀
@mochenkaa ha ha, to mám tiež 🙂
@hankamamka tak uvidíme 🙂
jen doufám že za chvilku nezaložíme tema plešaté maminky 😀 😀
Já jsem třeba v těhu neměla příznaky vůůůůbec žádné..Kromě zpoždění ms..🙂 Tak i proto jsem pak na ty dvě čárky koukala jako puk..🙂
@hankamamka má se pít od začátku MS po ovulaci, má prý pomáhat vytvářet plodný hlen v době ovu, aby se spermijky mohly snáze pohybovat
@miky to sú mi veci! ďakujeeem!
Aspoň jedna z nás to tento měsíc musí prubnout..🙂 To by v tom byl čert, aby to aspoň jedné nevyšlo.. 😠
někdo to určitě prolomí, jen mám pocit že já to nebudu 🙂 i když bych chtěla 😵
Ne něco, ale někdo, pardon.

@anabella_lee 😀 že? ale je fakt, že před týdnem jsem měla příznaků asi milion, včetně toho snu a teď jen pár ato spíš na ms, takže jsem se uklidnila, že tak teda příští měsíc. i když naděje ještě pořád je 🙂