icon

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?

carolineg1
14. čer 2022

Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
renat23
24. čer 2022

@janulejean uz s ni asi fakt nepočítám, ikdyz porad tam je strach

carolineg1
autor
Autor odpověď smazal
janulejean
24. čer 2022

@renat23 Jo to je...ráno jsem měla pocity jak kdybych to měla dostat, tak jsem měla strach. Ale pak už dobrý 🙂

eve93
24. čer 2022

Ahoj tak já se přidám k Vám,dneska 9DPO a na testu ani duch tak asi ani tenhle měsíc nic.Všem co mají krásné // to moc přeju.

renat23
24. čer 2022

@eve93 ja mela až 10 DPO 9 nic tak vydrž. Hodně štěstí

carolineg1
autor
24. čer 2022

@eve93 já tam dnes viděla.drobny stín ale jsem 8 DPO a dělala jsem odpoeldne takže ještě do žita flintu nehazim

renat23
24. čer 2022

@janulejean me boli bricho uz min ale občas to taky stojí za to ta bolest. Chodím pak porad na záchod kontrolovat

eve93
24. čer 2022

@carolineg1 tak snažím se myslet pozitivně,uvidíme MS by měla přijít/nepřijit ve středu.

niki_28
Autor odpověď smazal
spygy
24. čer 2022

@niki_28 to ja dnes 2 DPO a cely den bolí podbřišek

malaelfie
24. čer 2022

Ahoj holky, přidávám se k Vám, protože už nemám moc s kým to rozebírat.. Moc gratuluji všem, co se tenhle měsíc zadarilo, my už to zkoušíme přes rok a půl.. První syn se podařil po 4 měsících a po 11 letech brani HA, tak teď jsem z toho už trošku zdrblá.. Pěkně jsem si to planovala, jak navazu další mateřskou na skonceny rodičák, a prd :D Na podzim musím někam do práce a moc bych si přála, aby to do té doby vyšlo už..

renat23
24. čer 2022

@malaelfie ahoj. A jak si na tom s ovulaci nebo už máš po a čekáš na MS? Jinak přeji hodně štěstí, určitě se zadari zatím máme tento měsíc krásné skóre asi je začarovaný a všem to vychází ❤️

malaelfie
24. čer 2022

@renat23 Já jsem podle appky měla ovu v neděli, ale podle bolesti tak o dva dny dřív, takže teď nevím přesně, tak 8 DPO.. dneska jsem testila, protože jsem potřebovala brufen, a na testu ani památky. Navíc od porodu trpim na šílený PMS, strašně mě bolí prsa, picha v břiše, atd atd, tenhle měsíc je to zase klasika, takže nečekám zázrak 🙂 Na vyšetření se mi vůbec nechce, ani posílat muže na spermio, zatím teda...

renat23
24. čer 2022

@malaelfie 8 DPO je ještě brzy me se ukázal uplne minimálni stín 9 DPO a 10 DPO uz byl dusík nebo spis slabounka čárka. Takze ještě vydrž.

malaelfie
24. čer 2022

To ja vydržím, jen jsem do sebe potřebovala hodit pár brufenů, tak jsem to zkusila 🙂 Ale říkám, nedělám si iluze, nevím proč nám to nejde... je úžasný, jak se to tady všem povedlo 🙂

malaelfie
24. čer 2022

@renat23 A jak dlouho vy jste se snažili? 🙂

renat23
24. čer 2022

@malaelfie my to zkoušeli ted 2 měsíc, minuli měsíc jsem mela biochemko. Mame 1,5 syna takze jsem původně chtěla až mu budou 2 roky ale přítel řekl že kdyby byli líný spermie tak to můžeme uz zkoušet a povedlo se. Určitě se zadárí i vam

malaelfie
24. čer 2022

@renat23 Děkuji za podporu .)

salmina
25. čer 2022

@carolineg1 ahoj můžu se k vám přidat taky se snažím od června🙂

renat23
25. čer 2022

@salmina ahoj, a kolikátý den jsi? Přeji hodně štěstí ❤️🍀

salmina
25. čer 2022

@renat23 moc děkuji dnes jsem 26 DC..menstruaci mívám 30-33 ve čtvrtek jsem měla docela hezky pozitiv test a včera negat.a dnes taky negat...ale jsem po vysazeni antikoncepce kterou jsem brala 11let.... tak nejsem překvapená...ze to hned neklapne😊 tady je můj čtvrteční test..

salmina
25. čer 2022

@renat23 a moc děkuji I to be hodně štěstí 🍀❤️😊

renat23
25. čer 2022

@salmina tak to mohlo být i biochemko a normálně dostaneš MS. Tím se říká že je pohnojeno a povede se příští měsíc. Ja teda od porodu anti nebrala zkousime druhý mesic a povedlo se, první měsíc taky biochemko. Takze to chce čas. Při prvních detech po anti jsem otěhotněla po 3 m, 6m a 6m. Každé tělo je jiné a někdo otehotni hned a někdo i prez anti. Takze to chce čas a hlavně si to snažení užívat ❤️

salmina
25. čer 2022

@renat23
Jee tak to jsi mě hodně potěšila děkuji moc a gratuluji😊❤️🍀

renat23
25. čer 2022

@salmina moc děkuji. Ja bych to měla dneska dostat ale test napovídá že nedostanu. Tak už se jen modlit aby to bylo vše jak má až do porodu. Takze hodně štěstí do dalšího měsíce ✊️🍀❤️

janulejean
25. čer 2022

@renat23 ahojky, tak dnes už nádherná dálnice. MS zatím nikde 🙂. Ještě uvidím zítra, neměla jsem teď úplně pravidelnou MS než jsem ji srovnala. Ale myslím si že pokud nedojde zítra tak to klaplo ❤️.

janulejean
25. čer 2022

@renat23 máme pěkně stejné testy 😅

renat23
25. čer 2022

@janulejean no to je nádhera, gratuluji ❤️ takže teď vydržet až do porodu na který máme stejný termín 😊 ja uz nevěřím že by přišla, testy sílí takze v pondělí objednat k doktorovi a čekat na ❤️

janulejean
25. čer 2022

@renat23 též gratuluji, je to nádhera ❤️! Já se nakonec možná objednám v úterý, ještě uvidím. Jedeme totiž dneska do kempu až do pondělí. Už teď jsem nervózní zda bude pak ❤️. Pamatuji si jak jsem byla naposledy na liskanec jak jsem byla nervózní než jsem šla k dr. 😅. Ale to je ještě daleko.

renat23
25. čer 2022

@janulejean ja se chci objednat na 11.7 to bych měla být 6+2tt a to uz snad srdíčko bude, myslim ze jsem tak byla i u syna. No snad to uteče, příští týden ma pritel ranní a pak další týden ma dovcu takze to uteče určitě ale nervy to budou, zase nebudu spát už to úplně vidím. Tak si užijte víkend 🌞❤️

Strana