Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@renat23 Jo to je...ráno jsem měla pocity jak kdybych to měla dostat, tak jsem měla strach. Ale pak už dobrý 🙂
Ahoj tak já se přidám k Vám,dneska 9DPO a na testu ani duch tak asi ani tenhle měsíc nic.Všem co mají krásné // to moc přeju.
@eve93 já tam dnes viděla.drobny stín ale jsem 8 DPO a dělala jsem odpoeldne takže ještě do žita flintu nehazim
@janulejean me boli bricho uz min ale občas to taky stojí za to ta bolest. Chodím pak porad na záchod kontrolovat
@carolineg1 tak snažím se myslet pozitivně,uvidíme MS by měla přijít/nepřijit ve středu.
Ahoj holky, přidávám se k Vám, protože už nemám moc s kým to rozebírat.. Moc gratuluji všem, co se tenhle měsíc zadarilo, my už to zkoušíme přes rok a půl.. První syn se podařil po 4 měsících a po 11 letech brani HA, tak teď jsem z toho už trošku zdrblá.. Pěkně jsem si to planovala, jak navazu další mateřskou na skonceny rodičák, a prd :D Na podzim musím někam do práce a moc bych si přála, aby to do té doby vyšlo už..
@renat23 Já jsem podle appky měla ovu v neděli, ale podle bolesti tak o dva dny dřív, takže teď nevím přesně, tak 8 DPO.. dneska jsem testila, protože jsem potřebovala brufen, a na testu ani památky. Navíc od porodu trpim na šílený PMS, strašně mě bolí prsa, picha v břiše, atd atd, tenhle měsíc je to zase klasika, takže nečekám zázrak 🙂 Na vyšetření se mi vůbec nechce, ani posílat muže na spermio, zatím teda...
To ja vydržím, jen jsem do sebe potřebovala hodit pár brufenů, tak jsem to zkusila 🙂 Ale říkám, nedělám si iluze, nevím proč nám to nejde... je úžasný, jak se to tady všem povedlo 🙂
@carolineg1 ahoj můžu se k vám přidat taky se snažím od června🙂
@salmina tak to mohlo být i biochemko a normálně dostaneš MS. Tím se říká že je pohnojeno a povede se příští měsíc. Ja teda od porodu anti nebrala zkousime druhý mesic a povedlo se, první měsíc taky biochemko. Takze to chce čas. Při prvních detech po anti jsem otěhotněla po 3 m, 6m a 6m. Každé tělo je jiné a někdo otehotni hned a někdo i prez anti. Takze to chce čas a hlavně si to snažení užívat ❤️
@renat23 ahojky, tak dnes už nádherná dálnice. MS zatím nikde 🙂. Ještě uvidím zítra, neměla jsem teď úplně pravidelnou MS než jsem ji srovnala. Ale myslím si že pokud nedojde zítra tak to klaplo ❤️.
@renat23 máme pěkně stejné testy 😅
@janulejean no to je nádhera, gratuluji ❤️ takže teď vydržet až do porodu na který máme stejný termín 😊 ja uz nevěřím že by přišla, testy sílí takze v pondělí objednat k doktorovi a čekat na ❤️
@renat23 též gratuluji, je to nádhera ❤️! Já se nakonec možná objednám v úterý, ještě uvidím. Jedeme totiž dneska do kempu až do pondělí. Už teď jsem nervózní zda bude pak ❤️. Pamatuji si jak jsem byla naposledy na liskanec jak jsem byla nervózní než jsem šla k dr. 😅. Ale to je ještě daleko.
@janulejean ja se chci objednat na 11.7 to bych měla být 6+2tt a to uz snad srdíčko bude, myslim ze jsem tak byla i u syna. No snad to uteče, příští týden ma pritel ranní a pak další týden ma dovcu takze to uteče určitě ale nervy to budou, zase nebudu spát už to úplně vidím. Tak si užijte víkend 🌞❤️

@janulejean uz s ni asi fakt nepočítám, ikdyz porad tam je strach