icon

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?

carolineg1
14. čer 2022

Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
renat23
28. čer 2022

@janulejean co já vsude čtu i tady na koniku tak tady jezdi všichni, jen doktoři reknou at jsou víc opatrní. Pokud by se .elo něco stát tak se to stane i tady a nic s tím neuděláš. Nekazila bych si dovolenou

janulejean
28. čer 2022

@renat23 Pročetla jsem všechno možný a většinou jedou. Ale našla jsem i dost těch opačných názorů. On mě bere asi jako rizikovou si myslím po tom potratu a zamlknutém. Já byla rozhodnuta že jedu, ale teď co je horší. Celou dovolenou se děsit že a jsi něco neudělala špatně a nebo se smířit s tím že tam nebudu. Já to moře nepotřebuji osobně, ale trhá mi srdce nebýt tam s dcerkou a vidět jak si to užívá. Na druhou stranu kdyby se zase něco stalo tak si to budu vyčítat. Achjo... Už kašlu na rodinný dovolený, příště jedeme sami.

renat23
28. čer 2022

@janulejean to me fakt mrzí. A nemůžete jet fakt jen s manželem a dcerou sami dyl? Tohle je na prd kdyz jste vázaný i na další lidi. Snad to nějak vyřešíte

janulejean
28. čer 2022

@renat23 ubytování je zaplacené a všichni mají jet s náma jedním autem. Máme 8 místného transportéra. Takže se to tím zkomplikovalo. Manžel už hledal za nás náhradu, ale to neklapne. Musím to vstřebat tuto podpásovku. Ale musím říct že já od začátku chtěla jet v červnu jenom sami. Ale manža chtěl furt rodinnou dovču. Moje intuice věděla no.

janulejean
28. čer 2022

@renat23 jinak tady u té šipky je ta dutinka 😅.

renat23
28. čer 2022

@janulejean to me fakt mrzí že to tak vyšlo ale asi důležitější bude zdraví toho drobecka co máš v bříšku a urcite si to pak vynahradite. Ja bych ale přeci jen konzultovala to vše třeba v porodnici s nějakým doktorem. Ted v začátku ti nikdo nezaručí zda bude vše ok at si doma nebo u moře.

janulejean
28. čer 2022

@renat23 To nezaručí nikdo, začátek je hold buď a nebo. Popřemýšlím zda má smysl to někde konzultovat. Dr. Se nelíbila ta dlouhá cesta a co když začnu třeba krvácet, co tam jako budu dělat. A že ta jsou vedra... Prostě nic vhodného dle něj.

renat23
29. čer 2022

@janulejean no konečné rozhodnutí je hlavně na tobě . Takže se rozhodneš určo správně. Dovolených bude ještě hodně 😉

janulejean
29. čer 2022

@renat23 jo to bude 🙂. Nakonec necháme asi i dcerku doma. Nemá ještě ani 3 roky a asi je to ještě brzo na to být takhle daleko týden bez mámi. No ještě máme týden na rozhodnutí.

renat23
29. čer 2022

@janulejean to je asi rozumný s malou, aspon by si nebyla sama doma a preci jen je to fakt dalka a co pak bez mamky to nejde jen tak se otocit a jet domu. A co tatka na to? Nebude mu veliký smutno bez vás?

niki_28
29. čer 2022

Tak u mě menstruace došla přesně na termín, nový měsíc naděje je tu, holky, ještě jednou všem gratuluji k // a přeji hodně štěstí až do zdárného konce. ☺ @carolineg1 a jak to vypadá u tebe tedy? 🙂

carolineg1
autor
29. čer 2022

@niki_28 ms mám mít za dva dny tak počkám

janulejean
29. čer 2022

@renat23 Včera jsme se o tom bavili a je mu divný jet bez nás že. No uvidíme, to už bude na něm. Třeba nepojede ani on a my pak spolu pojedeme všichni třeba v září.

renat23
29. čer 2022

@janulejean přesně tak bych to udělala. Zbytek rodiny to zvládne bez vás ne?

renat23
29. čer 2022

@janulejean máš nějaký příznaky? Mě už ani nepicha a bricho uz me snad ani taky neboli. Tak jen doufám že bude vše v pořádku

markiiska
29. čer 2022

@janulejean já bych se řídila asi nějakou vnitřní intuici. Jako i tady Česku je vedro sluníčko, zase takový rozdíl proti Chorvarsku to nebude. Když už tak ta cesta. Ale zase proste sedíš v autě. Pokud by to nemělo dopadnout,tak myslím že je jedno jestli jsi v Chorvatsku a nebo sedíš v obýváku. Ale to je můj názor. 🙂

janulejean
29. čer 2022

@renat23 Špatně mi ještě není a nějaký píchnutí jsem asi cítila dnes v podbřišku. Spíš mě včera bolely bedra, ale to mi přišlo že bylo dost tou nervozitou. Jinak už taky nic necítím. Však ono to má pár mm, tak je ještě čas 🙂. A u dcery si jsem dlouho vůbec nic necítila, ani to píchání na začátku. Takže bych nestrachovala že něco není v nepořádku 🙂.

janulejean
29. čer 2022

@markiiska Děkuji. Já od začátku měla strach tam jet. Ale všichni mě přesvědčovali že kdyby se to náhodou povedlo tak je normální jet, že těhu není nemoc. Tak jsem si teda řekla že jo. Ale doktor mě včera tak rozložil, že budu fakt klidnější doma. Ono jde asi hlavně o to že nás má jet hodně jedním autem a já bych si nemohla furt diktovat že teď potřebuji na apartmán ze slunka pryč. Takový na prd...

spygy
30. čer 2022

Tak dnes 8 DPO pociťuji zvláštní pocit v břichu, určité polohy mi vadí, když si třeba mačkám břicho, od včera zvýšená plynatost. Testovat chci zkusit asi v sobotu. Kdo bude taky testovat?

renat23
30. čer 2022

@spygy držím ✊️🍀✊️

markiiska
30. čer 2022

@spygy ja jsem na tom stejně. Tak asi zkusím taky v sobotu.dame si vedet😀

renat23
30. čer 2022

@markiiska taky držím ✊️🍀✊️

markiiska
30. čer 2022

@renat23 dekuju 🙂😊

carolineg1
autor
30. čer 2022

Tak já dnes 1 DC ....holky mám sto chutí už na to kašlat....

spygy
30. čer 2022

@carolineg1 chápu tvé zklamání, když se člověk snaží, ale prostě to nejde, ono to jednou vyjde nám všem, ať už s pomocí nebo to přijde samo.
Jsi krásná mladá maminka 2 krásných holčiček. Brzy to určitě vyjde, chce to odreagovat, snažit se na to nemyslet i kdyzono se tk lehce říká....
Mrzí mě to, ale bude zase dobře

salmina
30. čer 2022

@carolineg1 přiznám se že jsem nepročítala tady vše...jen se zeptám a zkoušela si už femigard ??

carolineg1
autor
30. čer 2022

@spygy trochu začínám být alergická na věty typu jednou to vyjde a nebo přijde to jak to přijít má 😂😂😂😂

janulejean
30. čer 2022

@carolineg1 A já věřila že to vyjde! Budu ti držet palce dál.

spygy
1. črc 2022

Tak jsem nevydržela a samozřejmě TT negativní, dnes 9 DPO, OT se pořád drží takto tmavě jen mě zaráží, že nesvětlá

markiiska
1. črc 2022

@spygy to je vážně brzy. Ja se dívala zpetne na fotky,když jsem čekala první. Mela jsem ještě 11. den negativni test. A až 12. Byl slabý duch skoro neviditelný. Takže ka udelam test zitra 10.den ale nepočítám s tím ještě. Ms má dojít 6.7.

Strana