icon

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?

carolineg1
14. čer 2022

Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
renat23
7. črc 2022

@markiiska je to prý běžné ale ja nekrvacela ani nespinila, nemysli hned na nejhorší. Pokud nekrvacis hodně jako pri MS tak bude vše v pořádku

salmina
7. črc 2022

@janulejean jo ahaa tak to slyším poprvé...děkuji za odpověď. 😊

carolineg1
autor
7. črc 2022

@salmina
@renat23 holky mě ukončila má v pondělí a pořád mě šíleně bolí vaječníky pořád stejné jak před ms tak ke Dr postrašil mimoděložním 😭protože jsem říkala že sem měla před ms něco málo vidět na testu...tak snad to není držte palce

hester92
Autor odpověď smazal
carolineg1
autor
7. črc 2022

@hester92 tady bych zkusila další test přijde mi to taky takové spíš šedé než růžové ale zas na rysku výrazné...zkus zítra

renat23
7. črc 2022

@hester92 ahoj. Myslím že tohle na Rusku je dost výrazná carka. On kdyz test zaschne tak je carka slabší užší to me taky dělá. Každopádně zkus klasicky papírový test nejlépe mamatest a uvidíš. Bude držet ✊️🍀✊️

markiiska
7. črc 2022

@hester92 ahoj🙂 ja si teda myslim,ze to je pozitivní test. Ja bych to tak rozhodně brala a pak samozřejmě zkusila další den znovu testovat. Takže paráda,že se zdařilo. Ta psychika dela asi hodně. Musím říct,že si neumím představit X měsíců snazeni. Asi mám opravdu štěstí protože se synem jsem otěhotněla první měsíc snažení a ted to vyšlo také napoprvé. 🙏 přála bych to všem.

hester92
7. črc 2022

@markiiska @23 holky dekuju moc! Vnukly jste mi malinko nadeje! A zitra asi nevydrzim a pujdu pro dalsi test tak jsem opravdu zvedava. To cekani je opravdu sileny

renat23
7. črc 2022

@hester92 tak budeme čekat na dobré zprávy a fotecku ❤️🍀

salmina
8. črc 2022

@carolineg1 třeba jsi se jen nastydla ...to nemusí prece byt mimodeložni držím palce ať jsi brzy fit na další snažení ☺️🍀

salmina
8. črc 2022

@renat23 ja dnes pozitivní ovulacni test jsem 13DC...akorát že přítel měl včera lokální anestezii a trhali mu zub myslíte že se to může nějak negativně zobrazit do spermií??

renat23
8. črc 2022

@salmina krásně ti vyskočil. Myslím že to mít vliv nebude. Od pozitivního testu je ovulace 24-48 hodin. Takze se neboj a ted každý den to pojistete

salmina
8. črc 2022

@renat23 dekuju moc... hned mám lepší náladu jj každý den se teď na to zaměříme 😊

carolineg1
autor
8. črc 2022

@salmina nemyslím že to ovlivní

salmina
8. črc 2022

@carolineg1 taky dekuju moc😊docela jsem měla strach...

markiiska
8. črc 2022

Holky a tam mě zajímají zkušenosti s naladama v těhotenství a pak po porodu. Z toho mám hrozny strach.
Při prvním jsem nezaznamenal v těhotenství zadny zalady,plactivost,podrážděnost. A dneska teda od rána se držím,abych nezačala fňukat. Vubec se nepoznavam.
A po porodu jsem teda mela hrozny výkyvy,pláč, nechutenství...🙄 co vy?

salmina
8. črc 2022

@markiiska ja nic kromě hladu u všech třech kluků 🙂

janulejean
8. črc 2022

@markiiska no u dcery jsem měla jen velikou únavu a nechuť k jídlu. Po porodu naopak návaly euforie. Naposledy se mi k nechutenství přidala podrážděná nálada, přijde mi že celou dobu jsem byla taková nesvá. A teď zatím nic, první dny mě spíš přepadl hrozný strach.

renat23
8. črc 2022

@spygy jak jsi na tom?

spygy
9. črc 2022

@renat23 včera se MS rozjela ve velkém, opravdu hodně silné krvácení, až mi z toho bylo zle, dnes už ok, myslím, že krasne ustupuje a zítra budu mít po MS

renat23
9. črc 2022

@spygy takže nový měsíc začíná a hurá do toho. Držím ✊️ at to vyjde tento měsíc ❤️

hester92
Autor odpověď smazal
renat23
9. črc 2022

@hester92 ta už je krásná, úžasný jen tak dál ❤️

markiiska
9. črc 2022

@hester92 no super,vypadá to dobre🙂

renat23
10. črc 2022

Holky 🙏 zítra na nás v 9:20 myslete, mám už teď nervy a bojím se aby bylo vše v pořádku a už bylo vidět i ❤️. Díky moc a dám vědět 😊

janulejean
10. črc 2022

@renat23 myslím na tebe a hned piš! Úplně se vidím jak jsem nervní🙈😁.

salmina
11. črc 2022

@renat23 taky držím moc palečky ať se ukáže srdíčko ..😊🍀 a kolikátý jsi týden??😊

renat23
11. črc 2022

@janulejean
@salmina holky je to tam, vse v pořádku, ❤️ bylo vidět jak krásně bliká. Odpovídá 6+2tt . Mame velikou radost 🥰

markiiska
11. črc 2022

@renat23 myslela jsem na tebe😊😍no krasny. Gratuluju. Mám radost fakt🙂

Ja si zrovna volala k dr. A jdu příští středu. Mela bych být taky 6+2.tak doufám ze uz tam bude ❤

renat23
11. črc 2022

@markiiska moc děkuji ❤️ tak držím palečky at je taky vše v pořádku 🍀

Strana