icon

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?

carolineg1
14. čer 2022

Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
salmina
19. črc 2022

@carolineg1 tyjooo tak ted si to čtu že to má hodně holek takhle ...tak to jsem vůbec netušila..protože já to dělala po půlnoci ten první....však uvidím

carolineg1
autor
19. črc 2022

@salmina zkus ještě jeden....

salmina
19. črc 2022

Akorát mě se moc nechtělo čůrat a nevšimla jsem si test držím sešikma ale přijde ta čárka na první pohled výraznější než včera🙈😄...neskutečně moc ti dekuji a preji taky stesticko s // jsi zlatá 🤗❤️

carolineg1
autor
19. črc 2022

@salmina hele já vážně fungují jako někdo kdo ty děti přivolává, domlouvali jsem se ještě ráno s tou tvoji dusickou, už je teda v bezpečí u tebe ❤️

carolineg1
autor
19. črc 2022

@salmina pomalu bych si na to asi měla udělat živnost 😂😂

salmina
19. črc 2022

@carolineg1 ja mam úplně slzy v očích jak jsi me potěšila ❤️😍🥰jooooo udělej si živnost seš v tom opravdu dobrá 👍🤣🤣🤣

carolineg1
autor
19. črc 2022

@salmina a když mrknes na ten raní tak tam taky něco vyskočilo si myslím

salmina
19. črc 2022

@carolineg1 to jsem chtěla ja ho hodila zpátky do krabičky a vůbec nevím kam jsem ho vyhodila protože mě to strašně rozhodilo... 🙂akorát mnohem líp mě přišel ten dnešní viditelnejsi než ten včera...

carolineg1
autor
19. črc 2022

@salmina ale přece jen bych prubla ještě jeden jelikož ta čárka mi tam nepřijde celá ....ale myslím že už tam bude. Jen bych potřebovala podobnout privolavatelku i já sebe...

salmina
19. črc 2022

@carolineg1 není tam celá protoze jak jsrm psala měla jse málo moče a naklonil jsem ji a než jsem si to uvědomila že test držím šejdrem tak na 3 sekundy ji otočit rovně nepomohlo....ale skutečně jsem test držela křivé...nechtěla jsem překračovat limit 🙂udělám až zítra anmby mě testy vydly až do neděle kdy má přijít menses 😃 budu se za tebe modlit jsem věřící a už jsem za tebe prosila a jeste poprosím ❤️🤗

carolineg1
autor
19. črc 2022

@salmina děkuji já ve víře nevyrůstal ale cítím teď nějaké spojení takže v něco určitě věřím. Posílám lásku ať se tomu maličkému u tebe líbí

carolineg1
autor
19. črc 2022

@salmina ono to přijde i mě, vím to

salmina
19. črc 2022

@carolineg1 Moc ti děkuji a snad vše bude v pořádku....a tobě posilam světlo a určitě se ti brzy zadaří❤️🤗

zelenaesmolda
19. črc 2022

@carolineg1
tak vzhledem k tomu,ze uz je cervenec ztraci tahle diskuze smysl ne?

janulejean
19. črc 2022

@zelenaesmolda Nechápu tvůj komentář... Když ti vadí naše diskuze, tak sem nechoď.

carolineg1
autor
19. črc 2022

@zelenaesmolda aby ses nepo....😂😂😂

salmina
19. črc 2022

@carolineg1 přesně tak 👍🤣

spygy
19. črc 2022

@janulejean krásné zprávičky, moc moc gratuluji 😊

spygy
19. črc 2022

@carolineg1 nebudeš sama, taky ještě nejsem těhotná a nějaký hlen jsem pocitiladbes dopoledne

carolineg1
autor
19. črc 2022

@salmina
@spygy já mám ovulační test včera a dnes takto ale nemyslím že by měla dojít ovulace...dnes 23 DC to už je pozdě na pozitivni ovu test myslím. Ani mi nepřijde silnější dnes....většinou po takové čárce mívám na druhý den už pozitivní
A nebo hodně rychle klesal, zatím si drží nějaký standart

carolineg1
autor
19. črc 2022

@spygy já zatím TT nedělá čekám jestli nedojde ovulace teď ale přikláněla bych se k tomu 12 dc

spygy
19. črc 2022

Tak se k vám holky vracím po týdenní dovolené s přítelem v Bulharsku, tam byl sexík každý den, ale jsem teprve 13 DC , tento měsíc nechávám náhodě, žádné OT a sexik nejlépe každý dennebo obden.

carolineg1
autor
19. črc 2022

@spygy já ho taky nedělala myslím že jsem už ovulaci měla 12 DC ale včera mě začalo šíleně bolet břicho a bylo mi zle, tak jsem udělala ovu test včera a dnes, podle hlenu který nemám si ale nemyslím že ovulace bude my taky sexujem dle nálady ...

carolineg1
autor
19. črc 2022

@spygy jak já bych jela na dovolenou...

carolineg1
autor
19. črc 2022

@salmina teď jsem si dělala Pepino a je tam duch zkusím vyfotit

salmina
19. črc 2022

@carolineg1 supeeer vyfoooť 😍🤗

spygy
19. črc 2022

@carolineg1 tak tento víkend už snad vyjde, je krásné počasí, dovolená, snažím se na to moc nemyslet, je to hodně o hlavě, ale je zase těžký na to nemyslet

spygy
19. črc 2022

@carolineg1 opravdu člověk na chvíli vypnul od všeho, od domova, práce

carolineg1
autor
19. črc 2022

@salmina na fotku to nejde tak snad bude sílít ale prý Pepino falešné dělá

renat23
19. črc 2022

@carolineg1 ja pepino mela jeden den slabou čárku druhy den negativní a pak nějaké duchy na mamatestu a bylo z toho biochemko. Každopádně ne všichni na pepino nadávají a někdo si i chválí. Uvidíš další dny. Držím ✊️✊️✊️

Strana