Úspěšné početí v červnu: Nasazení conceive gelu pomůže?
Já dnes 21 DC a ovuntesty takto, nasadíme ten conceive gel a snad se už zadaři ale je lepší když nás je víc 🤗

@carolineg1 my se snažili rok a půl. Pak jsem šla na gyndu, tam mi řekl, ze kvůli věku není na co čekat a máme navštívit IVF centrum. Milion IUI a nic, pak operace, zjistili, ze mám na nic vejcovody. Pak už jsme šli do stimulace, 5 zamrazenych, jedno vloženo, nechytlo se. Takže genetika atd. Zjistili mi hematologickou poruchu a Ket byl za rok od prvního pokusu. 3 dny po vložení jsem vedela, ze se chytl. Má rok a půl. A teď jdeme pro druhého…tak uvidíme. Ale nervy mám na pochodu…
@berushe14 já mám dvě přirozeně s bývalým a teď nám to s manželem taky trvá....uvidíme nechávám tomu do konce roku pak asi taky nějaké ivf nebo tak
@carolineg1 stačí když zkusis vyšetření. Procitala jsme diskuzi a podle me budeš mít problém s hormonem LH, proste anovulacni cykly
Ach jo, když tady čtu některé, jak dlouho se nedaří, tak mě to tak mrzí 🥺
Někdo se jen otře a je to a někdo čeká takovou dobu.
Já u dcery snažení půl roku, teď s přítelem druhý měsíc, MS má přijít začátkem srpna, tak ještě čas a snad nedojde pokud ano, tak jedeme dál.
Jen bych to přála tady všem, aby už se konečně zadařilo co nejdříve
Kdysi
@berushe14 já ovulaci mám a hormonální profil ok
@berushe14 víme kde je problém ve špatném spermiu ....
@carolineg1 tak bych zkusila IUI, nic to nestojí. A vyberou ty nejlepší…
@berushe14 řekla jsem do konce roku pak se uvidi
@berushe14 hele já se minulý týden cítila už divně, že si říkám, že musím být těhotná a ona mrška přišla, sice jen jeden den, ale teda hodně, potom jen špinění jeden den a teď, nafoukla že nedopnu kalhoty, nějaký citlivých m, dnes po ránu mi je blbě a průjem, tak to mohe tělo se asi zbláznil
@carolineg1 ahoj že by jsi měla uhnizďovani.???já dostala v sobotu menses po28 dnech o den dříve testy čisté už v sobotu takže asi biochemko...tak aspoň cyklus po vysazeni funguje..už jsrm s tím smiřena...a příští týden by měla přijít dalsi ovulace....ale teď budu testovat asi až po vynechani MS...
Achjo holky, byli jsme na víkend na chatě z kamarády a já si odvezla střevní. Od včera odpoledne do dnešního rána průjem a zvracení. Achjo že já někam jezdila. Teď mám strach o mimi. Naštěstí už celkem můžu pít, tak snad nejsem extrémně dehydratovaná. Dokonce i dcera teď vzracela. Jako střevní jsem neměla přes 10 let a já ji musím chytnout na začátku těhu... Fuj
@janulejean to bude dobrý. To je záležitost dvou dnů. Snad
Takže holky, já jdu ve čtvrtek na transfer v 11:30. Ten den začnu pichat fraxi a snad do pěti dnů od vložení bude test pozitivní. Držte mi palce…
@janulejean ono to Mimi neovlivňuje myslí pozitivně a odpočívej ❤️
@salmina ty jo já uvidím jak s testama jestli vůbec testnu nebo počkám na menzes...
@carolineg1 no však tak to myslm i ja od teď budu testovat až po vynechání...tak jak jsem to dělala i v minulých těhotenství....
@janulejean tak ať se brzy uzdravis a opatruj se ty tekutiny jsou nejdulezitejsi....
Ahoj holky, tak ja mam konecne po silene MS po biochemku, jsem nejaky 8DC tak jedeme nanovo a uvidime. Musim rict ze uz z toho zacinam byt pomalu zdeptana😒😒 Kazdopadne manzel bude v dobe plodnych dnu zrovna pryc, takze tenhle mesic to zase spis nevidim. A co vy ostatni, jak jste na tom? Kolik DC/DPO jste aktualne?
@hester92 já nevím možná 15 možná 5 a možná už bylo zahnízdění 😂😂😂 test zkusím asi zítra a nebo počkám na ms je sranda když to nehlidam
@carolineg1 a kolik mas do MS? Takze mas jeste nadeji ze to vyslo? Tak to moc drzim palce!✊✊ Ja to tu nejak nestihla vsechno procist a nevim proc jsem si myslela, ze uz jedes dalsi cyklus🙈
@hester92 já nevím záleží někdy.mam cykly 30 někdy 36 dní dnes jsem 28 dc
@carolineg1 muže to být nidace…
@berushe14 to je jak hnědej sopel fuj 😵

@berushe14 juu ty máš sněhuláky paráda....my je taky zvažovali předat se lékařům ale ještě jsme tomu dali nadeji