Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@lussinka88 Aha, to jsem nevedela. No ja mam prijit pak na utz jestli se něco deje nebo ne a kdyby jo tak se ho chci se zeptat na ten Pregnyl jeste...a proc si chodila i po ovu? A na kolikaty den ti s Clostikem vychazi ovu? Ja mam ted cysklus 25/26 dni....
@jitule007 ja mela ovu skoro vzdy 16DC a ted s clostikem mi to vyslo na 14DC. Ale je to asi ruzny. Na UTZ jdu pristi ctvrtek - na zmereni foliku a naplanovat pregnyl. Ja chodila po OVU na odbery hormonu - na ten rozsireny hormonalni profil. Takze ty tam jdes na odber homonalniho profilu a pak 21DC jestli se tam neco nedeje? Nebo jdes i na folikulometrii?
@rejni
@jitule007
@lussinka88 AHoj holky, chci se s váma podělit o svůj včerejší zážitek...Včera sem byla 5DC krvácení už úplně ustalo a brala sem poslední den Clostik (beru jej 3-5DC)...Nikdy sem na sobě nepozorovala žádné nežádoucí účinky, možná sem se trošku více potila, ale jinak OK. Včera jsem si šla v 22h lehnout a pak to začlo, šíkené bolesti vaječníků, ale to sem nezažila snad ani u MS takove bolesti, měla sem úplně nafouklý podbřišek a šílený tlak, oba dva vaječníky sem měla strašně citlivé.....stalo se vám tp někomu také??? dneska ráno pohoda klídek, jako by se nic nedělo....
@lussinka88 Ja jdu 3DC a 21 DC na odbery na ten hormonalni profil. A pristi tyden jdu taky na zmereni foliku, ale v patek a chtěla bych si i domluvit ten pregnyl pokud narostou 🙂
@maslicko ja jsem byla u dr 12dc a mela jsem strasny bolesti na vajecnikacg a rikal mi ze to jak rostou... A ze probiha drazdeni. Druhy den to bylo uplne v pohode. Ale ten 12dwn jsem myslela ze mi vejce prasknou. 🙂 ale kdyby se to opakovalo zasla bych byt tebou k dr
@jitule007 jooo uz to chapu 🙂 ja prave bych sla taky v patek ale musela bych si vzit volno z prace, pac maj jen ranni. Tak jdu ve ctvrtek odpo. Jsem zvedava jestli tam nejakej bude...
@rejni tak cooo? Jak jsi dopadla? Koukli na tebe? Zkousela jsi test?
@lussinka88 Ráno jsem na test úplně zapomněla a krev mi vzala, u Dr jsem nebyla a mám volat dnes odpoledne tak ještě chvíli počkám 🙂
@rejni tak pak hned napis 🙂
Ahojky holky, já se k Vám přidávám. 😀
Tento cyklus poprvé Clostilbegyt 5-9DC. Včera jsem byla na folikulometrii 10DC a měla jsem jen jeden 15,3mm a zítra jdu zase k doktorovi na měření. Snad mi povyroste 🙂
Bude mi 29 a snažíme se něco přes půl roku. Vím, že je to ještě málo. Ale začátek byl hodně krušný. Doktor mě postrašil PCO, ale naštěstí dle vyšetření a hormonálního profilu PCO nemám.
Držím všem pěsti 🙂
@makkkynka tak to je dobry na 10DC 🙂 snad se ti hned zadari!! 🙂
@lussinka88 doufám, ale bojím bojím, že mi zmizí ☹ Minulý cyklus mi taky dorostl ve 12DC na 15mm, ale 15DC ani památky, ale to jsem byla bez podpory. Jinak teď mám už normální cykly, ale jak jsem vysadila HA po 11 letech tak cykly cca 50 dní. Hrůůůza.
Tak nic holky.. Negativní ☹ já to věděla..
@rejni vyjde nam to pristi cyklus a bez nejakych komplikaci ☺
@rejni to nic. Neni to konec 🙂 pojedem dalsi cyklus. Kup si vino (za mesic uz treba nebudes moct 🙂 a navic treba cerveny je prej dobry na sliznici 🙂)) a udelej si hezkej vecer 🙂 rikali ti jak poznas kolikaty DC jsi? Nebo mas pockat na ms?
Tak u nás taky průser. Víc napíšu až se z toho vzpamatuju,každopádně IUI určitě nebude.
@janule1987jk Kéž bys měla pravdu.. Ale mě už to nějak nejde tomu věřit i když bych měla mít pozitivní myšlení.. Připravuji se psychicky na laparku 😀 kdybych mohla tak jdu hned zítra fakt, to čekání je nejhorší..jenze v práci zkušebka nemůžu jít na nemocenskou..
Výsledek dnešní návštěvy CAR. Jsem pozitivní na chlamydie. Jsme z toho úplně hotová protože podle dr. na 99% neprůchodné vejcovody, ATB mám na měsíc, v létě určitě laparka ale naději na jiné početí než přes IVF nám nedávají. Navíc jsem totálně v háji, protožejsem si jistá, že já nejsem ten, kdo to "do rodiny přitáhl".... jsem totálně na lopatkách vůbec nevím, co teď dál.
@lussinka88 Díky za podporu 🙂 dal jo ale s jakým výsledkem.. Keeez by to vyšlo ale po 3 cyklech s clostíkem teď i pregnyl to nevypadá moc růžově.. Zítra si dám vinecko po práci 🙂 Já si teda myslím že to moje 4 denní špinění byla MS a jsem dnes už 8 DC.. Objednám se 12-14 na utz.. Ale hlavně abych mluvila s doktorem co teda dál..
@nita1984 😢 to mě mrzí. A to ty chlamydie mají souvislost s tou neprůchodnosti? Nebo se to sešlo to i neprůchodnost? A jak to může Dr vědět s takovou přesností bez laparky? Jinač můj názor..ja bych si vejcovody odstranit nedala po přečtení tolika příběhu kdy řekli nepruchodne a za čas byla ženská těhotná přirozeně.. Ale chápu, teď je ta situace těžká.. Ale uvidíš, bude mít řešení.. A nemůžou být chlamydie v těle hodně dlouho? Myslíš, že až někdy teď si se nakazila? Od chlapa? 🙈 Drž se..
@nita1984 ty chlamydie se dají léčit, me taky nejake našli před rokem. A mužů te uklidnit nemusel ty chlamydie nikdo přitáhnout, nejčastěji se tim lidé nakazí v posilovně. Dr. Me to říkal i jsem o tom četla. Takže jestli chodíte do posilky, bazény, sauny tak je to jasný. Známa to svinstvo taky chytla na bazene. Neboj ATB zaberou a das se zase dohromady a miminko taky jednou bude! !
@nita1984 pracuju v laborce a tam jsme taky vyšetřovali chlamydie. Můžou být opravdu odkudkoliv - hlavně vlhké prostředí (!bacha i na ručníky ikdyž šance, že to z něho dostaneš je malá, ale je tam) :-/ má je docela dost lidí aniž by o tom věděli - takže se vyhýbej bazenům apod. navic chlamydii je vice druhů jsou třeba i plicní 🙂 bývají i v oku apod.... Navíc už je můžeš mít dlouho proto bych radši nikoho nepodezřívala - ono by to stejně nemělo žádnej efekt, jen bys z toho byla špatná a špatnej by byl i partner.. Prostě je máte a to je fakt... Setkala jsem si i s doktorama, co je neléčili vůbec. Jestli ti můžu něco doporučit, tak vem všechny ručníky a vyper na 90st, kalhotky prejizdej zehlickou, na intimni hygienu soforelle, a po antibiotikach gynocaps.... já sice chlamydie neměla (hodně mých kamarádek ano), ale několik let jsem trpěla na ureaplasma a mycoplasma a jen takhle jsem je vymytila. Nemohla jsem se toho svinstva zbavit asi a ted uz rok a půl jsem nemela žádný zánět.
@nita1984 to by mě taky zajimalo jak přišli na to že je máš neprůchodný. Dělali ti průchodnost pod UTZ? já bych neházela flintu do žita 🙂 jsou i horší věci. opatruj se a nezapomen, že nic z toho není neřešitelný! mesic utece jako voda 🙂
@blauen co test - sílí? Kdy jdeš na kontrolu? 🙂
@rejni já bych to nevzdavala! třeba se to tělo potřebovalo vzpamatovat a ted uz to půjde jak po másle 🙂 takže nakonec půjdeš na UTZ dřív než já 🙂) mimochodem co děláš za práci? Mě na začátku dubna naštěstí skončila zkušebka 🙂 ufff..... svým způsobem jsem věřila že otěhotním ve zkušebce 😀 ....
Holky přidám svoji sbírku testíků od uterka do dnešního večera. Tři testy od spoda jsou z dnešního dne. Je to muj první cyklus s clostikem, prednisonem a naše první IUI. Tim chci jen říct holky ať neztratíte naději, kazde z nás se tady jednou poštěstí. Jo a teploměr se mi asi zbláznil 37,7 🙂 omlouvám se za kvalitu ale jsem na pracovni cestě a nic lepšího tady nemám, co by fotilo
@lussinka88 Kéž bys měla pravdu.. I když já mám pocit že od té doby co to řeším s Dr se ty cykly zbláznily.. Na utz no.. já ani nedoufam že by tam nějaký velký folik byl ale hlavně chci mluvit s Dr.. Co udělat!? Laparo? CAR? Zkoušet dal?

@jitule007 aha on to dela kazdej dr jinak. Ja byla 2DC, pak chodila na utz a od ovu kazdy 3dny... Ale nekdo chodi jen 2dc...