Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
Tak já asi nic děvčata. Tři dny mě bolí bradavky a mám tlaky v podbřišku jako by měla přijít mrcha. Tak snad další cyklus ☹(((
Holky mam dotaz, rekl Vam nekdy gynekolog, ze po Pregnylu je sice ovulace do 36 hodin, ale trva jen 6 hodin? To je silene 😃😃
@janule1987jk Jenom po pregnylu nebo obecne? 🙂
@jitule007 jenom po pregnylu, jinak je tech 12-24 hod
@janule1987jk Faaakt 😲 to mi Dr neřekl ani jsem nikdy nic takového nečetla.. Že by po tom pregnylu žil folik jen 6 hodin? A čím to? Tak jestli jsme se trefili tak to bude zázrak 😩
@rejni taky mi to prislo malo 😡tak se zkuste holky taky zeptat, at mame vice nazoru.
@janule1987jk Nechce se mi tomu věřit.. Já teď se svým Dr asi mluvit nebudu, příští týden jdu k jinému Dr..tak uvidím jak moc bude on mluvený, prý moc není 😀
Ahoj holky poslušně hlásím, že jsem na nemocenské.... Se zánětem průdušek 😀 jsem týden po pregnylu, příznaky žádný ani prsa mě nebolí. takže asi nic... Asi z toho čekání začnu vyšívat 🙂
@lussinka88 já sem říkala, že háčkovat 😀
@lussinka88 😀.. Tak ať jsi brzo fit.. Aspoň si odpočineš doma 🙂
@makkkynka tak jak? 🙂
Ahojte holky, tak jak? Nake novinky? Kdy budete testovat? 🙂
@rejni To nevadi, ze neni zadny priznak...i tak to muze klapnout 🙂 Ja jsem 5 - 6 DPO. Me teda picha v podbrisku a tak celkove mi pne bricho, a mam i takovy bílý vytok....ale je mi jasny, ze to nejsou zadny tehu priznaky....spis to pricitam vse Clostilu, ze jsem ho brala prvne. Ale vis co? Moje mala jorksirka se semnou extremne zacla mazlit a pusinkovat 🙂 Mazliva byla vzdycky, ale ted je to extrem 🙂 ale na druhou stranu semnou uz dva dny nespi v posteli, ale spi v pelisku, coz se nikdy nestalo....tak kdyz nevyjde mimi, tak mam aspon vic mazlive chlupate miminko 🙂
@jitule007 Zatím nemám myšlenky na umělé.. Ale ten Dr už tam může zjistit průchodnost a taky zda najde v děloze spermie na druhý den po styku.. No zase to půjde dál 🙂 jen nevím kdy mrchu čekat..teď poslední měsíce s clostíkem 36DC,45 a minule 24.. Jestli má mrcha přijít doufám, že až po strede.. 🙂 Takže čekáš s testováním na ten 12-13dpo jj?

@rejni dekuji 🙂 nakonec jsem ještě během dne citila trosku tlaky ale jen trochu, tak snad byla v noci 🙂 Ja taky moooc drzim palecky 🙂