Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@lussinka88 děkuji snad jo,minulý cyklus mě bolelo břicho jak blázen,a 11dc uz mel 15mm a ted nic tak uvidim zitra,zazadam si o spermiogram a hormonalni profil kompletni vysetreni
@janule1987jk já už jsem připravená na všechno abyxch pravdu řekla....
@lussinka88 jejda, taková cysta 😕🙈 mě známá poradila bezový čaj, prý je na cysty..cysta se mi zmenšila už před tou MS..jestli díky čaji, no nevím ale pila jsem ho 😊 neboj, to zase uteče cysta zmizí a půjde to zase dál..tak se rozhodněte na to IVF, čekání je fakt ubijejici proč do toho nejít! Uvidíš jak vyjde hormonální profil..
@jitule007
@lussinka88 tak mrcha je tu, jj..achjoo😕 já už jí mám za sebou holky..dnes 6DC.
Dobre rano... tak carka u ovu testu mam slabsi jak vcera... s manzou jsmeto vcera radeji pojistili.. tak uvidime.. porovnavaci foto pridam az prijdu z prace..
Hezky den
@zrofka zkus jeste odpoledne. Ovu testy by se mely delat z odpoledni moci oproti tehu testum
@kajunka01 napis jak jsi dopadla, drzim palecky
@monichka Zalezi co je chvilka 🙂 me ho nasadil po 7 mesicich, pac sem mu rekla ze u nas není na co cekat...byla jsem u nej v době kdy jsem myslela ze mam ovu a nic nevidel, tak mi dal Clostil a delal hormonalni profil a pritele poslal na spermio...ale většinou se dava tak po roce...
@blauen Ahojky, tak jak se cítíš? 🙂 vše v pořádku? Chtěla jsem se tě zeptat, kdy jsi po IUI poprvé testovala a byl pozitivní nebo s douškem. Chci testovat, ale ne moc brzo, abych nebyla zklamaná, což stejně asi budu 😀
@janule1987jk Ahoj, děkuji za optání, musím zaklepat, že je mi az moc dobře, že kdyby mi dr. nepotvrdil těhotenství tak tomu ani neverim, zadne tehu příznaky krom únavy a trošku bolest prsou 😉 Já testovala 11DPO, ale myslím že to bylo zbytecne brzo. Dusika slaboulinkeho jsem mela. Říká se že nejlépe testovat z ranní moči, ale u me testy ráno slabe duchy a večer silnější, zbytecne jsem se pak týden nervovala. Já bych priste testovala az tak 13-14 DPO. Držím moc palečky!
@blauen dekuji... je super, ze se citis fajn 🙂 a to IUI ti delali, kdyz uz si mela ovu nebo pred? Kolik mely foliky mm asi uz nevis ze 🙂
@janule1987jk Já mela IUI dva dny za sebou 14DC ráno před ovulaci v noci byla ovulace a ráno znovu IUI po ovulaci. Kolikátý den jsi od IUI?
@janule1987jk ten jeden folik měl něco kolem 20mm a ten druhý 18mm
@blauen dnes 12 den, mela jsem folik 19,4mm. Pak byl vikend, takze jsme to pojistili jeste doma. Meli jsme ale min spermii, prej 15 mil. a 63% pohyblivych, ale rikal, ze by to na IUI melo stacit. Vy jste na tom byli jak?
@janule1987jk my jsme jeden den měli 2mil. a druhý 3 mil. jsme na tom o hodně hůř, ani nám moc šancí nedávali na iui. To jste měli krásný počet. A kdy se chystáš testovat? Moc ti to přeji ať se zadari!
@blauen asi to necham az na pondeli, to by mela dojit ms, mam 30ti denni cykly. Asi bych mela zajit na pruchodnost vajecniku, tys byla ze 🙂
@janule1987jk dělal mi hysteroskopii před iui a imunologii a genetiku. Taky jsem mela cykly 28-30.
Ahoj. Tak se mi to včerejší špinění rozjelo v docela silnější krvácení, břicho bolí jako při MS, ovu test negativní, tak jsem teď zmatená, čím to asi je. Že by mi ta první várka Clostíku nadělala takový chaos v těle? Jinak manžel jde na vyšetření spermiogramu v pátek, tak aspoň budeme mít jistotu, jestli je problém jen u mě, nebo i u něj. Jsem už od puberty zvyklá, že jsem měla vždy problémy s hladinou hormonů a MS, tak doufám, že manžel bude OK.
Holky uz dva doktori mi doporucil nejaky specialni caj - "VZ caj", tak jsem si ho dneska sla koupit 🙂 jsem zvedava jestli pomuze 🙂
@lussinka88 Ahoj tak 11dc a folikul pro zmenu na pravem vajecniku 21mm a je jich tam vic ale mensich,tenhle byl nejvetsi,jdu jeste v pátek,prej mi hormonalni profil udela moje doktorka sama a uz mam i zadanku na spermio a zitra tam volam a objedname se,ale test ovulacni slaba carka od vcerejska nesili tak nevim
holky a na utz se chodí obvykle 10dc? mě se to zdá nějak brzy 😒
@lussinka88 Ahojky...a na co ma byt dobry ten cajik? 🙂
@zrofka já byla i 9DC a měla jsem folikul 23mm 🙂)
@kajunka01 tak vidíš, to je dobrý!!!! 🙂 gratuluju! oni praskaj každýmu jinak, takže buď v klidu ovu test ještě pozitivní bude. já třeba ovu testy nikdy neměla moc pozitivní a přece jen ovu proběhla. Ono jde o to testovat ve vhodnou dobu. Koukni do příbaláku - myslím, že tam psali, že máš testovat kolem 18-20hodiny a 2-3 hodiny pred tim moc nepít aby sis moc nenaredila.... 🙂 ale důležitý je že tam je folík kterej brzy praskne!! 🙂
@jitule007 http://herbata.webgarden.cz/rubriky/sortiment-o...
prej je dobrej k otehotneni, stimuluje správně hormony do rovnováhy. před nějakým časem mi ho doporučovala doktorka, co mi rovná pánev (to mi hodne pomohlo ke srovnani cyklu) a ted mi hod doporucil gynekolog, prej je to lepsi jak kontryhel, tak jsem zvedava.
VZ čaj
Gynekologický čaj, k podpoře otěhotnění,
při myomech,cystách, vracejících se zánětech,
kvasinkách, nepravidelném cyklu.
složení : dobromysl nať, truskavec nať, řebříček nať,
šípek plod, mateřídouška nať, čekanka nať, hluchavka květ,
jitrocel list, heřmánek květ
@lussinka88 super...uz sem na nej koukala včera...skoda ze to není eshop..ale pani tam pise ze je ochotna to poslat...tak ji zkusim zavolat 🙂 koupila sis toho pul kila? 🙂

@monichka a navíc- menstruace nemusí znamenat; ze nejste těhotná 🙂