icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

rejni
14. čer 2016

@lussinka88 a není to braní od 3DC? 2DC Joo? Víš co, nic tím nezkazis..působí stejně jen bude ovu asi dřív. Já brala clostik úplně stejně první cyklus jak druhý, v druhém jsem nic k němu nepila, neužívala a už 16DC 30mm.. Čím to že najednou tak rychle..a třetí cyklus zase s clostíkem úplně v pohodě folik narostl akorát.. Tak bych se asi tak nebála, věř, že teď to bude dobrí 🙂 jen jestli to mohlo být fakt kontryhelem tak ho teď radši nepit..no ale po pregnylu by prasknout snad měl určitě.
Já jsem teď 27DC a teprve 4 DPO.. 🙂 teda pokud fakt ten folik prasknul přes pátek..ráno v pátek byl 24,5mm.. A jdu teď zase v pátek na ten odběr na žluté tělísko.. Jak MS dorazí se pak půjdu domluvit na tu hysteroskopii 🙂
No to teda jsou problémy 😀 až budem těhu budou zase jiné a když bude mimi..jooo to teprv budou 😀 🙈

lussinka88
14. čer 2016

@rejni ja budu brat od 3DC do 7DC jak jsem byla zvyskla. Protoze jdu na kontrolu az 10DC minule byl folik 23mm uz 9DC tak aby nebyl 10DC moc velkej. On ten clostik taky neni zadna vyhra. Treba uz MS nebude 🙂)

nita1984
14. čer 2016

Tak první clostík v sobě, jdu se objednat na UTZ a tenle měsíc snad konečně IUI.....

kastanek87
14. čer 2016

@lussinka88 no on mi chtěl napsat ten jinej co se bere s clostilem, teď nevím jak se jmenuje, ale pak říká ajo, vy máte to... (nevím co tím myslel 😀 asi tu sliznici, nebo nízkej estradiol a napsal mi norethisteron. Už jsem ho dobrala. No já mívám dlouhé cykly, prodlužují se mi cca o týden...jednou se mi prodloužil i na 40DC. ale vždycky to dostanu, na vyvolání MS chodit naštěstí nemusím. Doufám, že mi v tom CARu aspoň udělají ten hormonální profil, ať vím víc. Mám strach z toho clostilu, když jsem chtěla jít na darování vajíček, po testech mi řekli, že na to nesmím jít, že bych skončila v nemocnici a ten clostil je na stejný princip, ne? No všechno jim řeknu, ať vím než ho začnu brát.

kastanek87
14. čer 2016

@nita1984 držím pěstičky!!!!

nita1984
14. čer 2016

@kastanek87 díky. V pondělí UTZ a uvidíme, jak to bude vypadat.

zrofka
14. čer 2016

@nita1984 já ho beru ted prvně a beru ho třetí den 🙂 taky se modlím za úrodu,aby bylo IUI

lussinka88
14. čer 2016

@kastanek87 no na to darování vajíček se davají daleko vyšší dávky hormonů. Clostík je jen slabej odvar... Segra na tom byla odebrali 20vajíček a já měla s clostikem 1 max. 2.... Ale težko říct, kvůli čemu ti to nechtěli dělat... ono se těch testů před darováním dělá celá řada...

No tak to ti dal asi na srovnání cyklu.. měla jsem to podobně (i 57dní 🙂 ale brala jsem ho jen 10dní v cyklu myslím... Stačili 3 měsíce a cyklus se mi srovnal a od tý doby drží, takže už jsem to úplně zapomněla. Ale v tu dobu jsem chodila na folikulometrii celý 3 měsíce a ovulace probíhala. alespon co si pamatuju. Zeptej se v CARu, tam to určitě přehodnotí dle stávajícího stavu a třeba ti daj něco jinýho. Kam chodíš do CARu?

lussinka88
14. čer 2016

@zrofka musíš mi pak napsat jak IUI v ISCARu proběhlo.... já tam byla ted po třetí a musím říct, že je to tam skvělý. jsem maximálně spokojená. Naposled jsem měla úžasnou doktorku, která mi vše vysvětlila, přečetla si všechny zprávy od dotkroů a konečně mi řekla kvůli čemu se nedaří, řekla mi strategii a co se bude dít následující měsíce... Nakonec si mě vzala do péče - předtím to bylo tak, že si mě vzal ten kdo měl zrovna volno. jsem zvědavá jak budeš spokojená ty. A jinak bych zapomněla pochválit skvělý sestřičky snad nikde mi nebylo příjemněji - hezký prostředí, usměvavej personál a občas prohodí nějakej vtip.... škoda, že to takhle nefunguje všude....

zrofka
15. čer 2016

@lussinka88 určitě ti dám vědět, jak budu spokojená..🙂 teda jestli to bude na IUI... uvidíme🙂 ale těším se tam.. najdu to snadno v Praze?? nejsem pražská :D

kastanek87
15. čer 2016

@lussinka88 no asi to bylo na to srovnání cyklu. Já MS dostávám jakože pravidelně, jen se mi většinou posunuje o týden, takže mám cca cykly 33 dní. Když jsem pila kontryhel a MACU, tak jsem to měla 28dní, ale jelikož se mi s tím i posunula ovulace na cca 13den oproti 20dni jak jsem ji mívala, tak si myslím, že tím nedorůstala dost ta sliznice. Ale to je zas jen moje úvaha 😀 dneska jdu do CARu poprvé do Repromedy v Brně.

lussinka88
15. čer 2016

@zrofka jooo 🙂 takova vysoka prosklena budova u Vltavy 😉 tramvajova zastavka maniny. Koukni na mapku 🙂

zrofka
15. čer 2016

@lussinka88 jj určitě mrknu,aby to nebylo nějak schované..já jsem děsnej zmatkář.. :D :D už tak přemýšlíme, zda pojedeme do Prahy autem nebo raději busem :-/

lussinka88
15. čer 2016

@zrofka zaparkovat se tam da ale plati se tama zlezi v kolik pojedete. Ono jd to asi jedno cim pojedete. Ja bych nechala nekde auto na okraji a dojela to mhd.

zrofka
15. čer 2016

@lussinka88 uvidíme🙂 ještě předbíhat nebudu..uvidím jak dopadnu na utz..pak budu řešit jak se tam dostanu 🙂

kajunka01
15. čer 2016

Ahoj holky tak dnes jsem byla na krev u dr a mam si volat v patek na vysledky hcg,test tehu zesilil ale porad neni carka uplna :/ je normalni ze me boli podbrisek?? v praci se dost nachodim a tak mez toho picha na levem vajecniku pri chuzi a podbrisek chvilkama pobolívá i v klidu,jakoby na ms nebo jinak a takove kruceni v brise ikdyz pojim a za hodku treba. ovulka byla 30.5 a posledni ms 15.5 takze jsem v 5tt a dr me objednala na stredu na ultrazvuk tak jsem zvedava,bojim se o toho drobecka 🙂 test slaby je pred dvouma dnama a ten dole je dnesni

lussinka88
15. čer 2016

@kajunka01 bolesti jsou normalni. Vsechno bude dobry!! 😉 drzim palecky a gratuluju

kajunka01
15. čer 2016

@lussinka88 děkuji moc mám z toho radost a nechci nic zakřiknout 🙂 ;)

jitule007
15. čer 2016

@kajunka01 super....moc gratuluji 🙂

kajunka01
16. čer 2016

@jitule007 moc děkuju 🙂 prsa mě bolí už od ovulace a od pondělka chodím spát v 8 večer a spím až do rána :D

rejni
17. čer 2016

Ahoj holky. Co hlásite 🙂 Já byla dnes na ty odběry na žluté tělísko..výsledek toho a taky stěrů jestli nemám třeba nějaký zánět budu vědět až to dostanu a půjdu se 2-3DC domluvit na tu hystero..A nebo to taky nedostanu říkala sestřička..😀 noo 7DPO a niiiic..Žádné změny.. Já snad nebudu těhotná nikdy 🙈

luska__
17. čer 2016

@rejni ja měla brát od zítřka clostilbegyt a nakonec musím čekat na výsledky hormonálního profilu a pritelovyho spermiogramu.. Mám ho doma v supliku a tak bych si ho vzala a za 14 dni bych skotacila,az bych brecela..

rejni
17. čer 2016

@luska__ a folikulometrii ti Dr nedělal? Já měla hormonální profil ok ale stejně zjištěný anovulační cyklus.. Takže nasadil clostík někdy prý pomáhá i v případě, že ovulace je.. A až po druhém cyklu s ním jsme byli na spermiu.. Tak ať je vše v pořádku 🙂 A já bych až brečela jak už toho plánovaného skotačení mám dost 😀

lussinka88
17. čer 2016

@rejni mě už to taky nebaaaa.... 😃 7DPO je brzo, vsak to vis 🙂 ja jdu v utery na mereni 🙂

luska__
18. čer 2016

@rejni to je měření vaječníku? Ze? To mi měřil a 20dc byl 6mm - takže zase Provera.
A ted jste na tom jak??? Jste zdravý? A jen mate to zkoušet ? Mám strach z vysledku

rejni
18. čer 2016

@lussinka88 jaaa vííím, že brzo 😀 🙈 dnes mi chlap říká, udělej si ten test..Říkám, brzo! Nestačí, že s tím bojuji já on mi ještě přidává 😀 takže clostik už máš za sebou? Tak snad folici hezky rostou 🙂

rejni
18. čer 2016

@luska__ jojo..měření vajíček ve vaječnicich jestli rostou.. Takže moc ne že? A nezkoušela jsi nějaké bylinky? Gynex, femigrad nebo i kontryhel? Ale pokud ti dá clostik tak ten většinou pomůže 🙂 U nás chlap spermio ok, já asi dřív ovulace sem tam nebo vůbec, možná mám PCO ale není to jisté. 3 cykly s clostíkem a od třetího teď do 5 cyklu už i pregnyl a zatím nic.. Čeká mě hysteroskopii jak to vypadá uvnitř 🙂 Neboj ve velké většině to chce jen nastartovat ovulaci 🙂 držím palce

luska__
18. čer 2016

@rejni říkal pravé,ze nedostatečné. Gynex i kontryhel jsem měla. Ted od jsem na tinkture kontryhelu. Musím říct, ze me díky tomu poprvé nebolela menstruace. Ale jestli díky gynexu Nb čaje z kontryhelu nevim. Beru kyselinu listovou,femibion a nové jsem si koupila echinaceu forte.. Doufám, ze to bude jen na clostik a nebudu mit syndrom polycystickych ovarii , které zatím tomu nasvědčují 🙄

kastanek87
18. čer 2016

Holky tak mám za sebou druhý den braní clostilu,můžu říct,že mi teda moc dobře nedělá. Naštěstí je to vždy jen okolo dopoledne,prášek si vemu okolo 10 a kolem 12 mám pocit že se totálně zbliju nebo omdlim 😀 tento stav trvá asi půl hodky a pak už je to dobrý 🙂 v pondělí budu volat a gyndu kdy mám dojit,jelikož 12DC vychází na neděli. Jsem zvědavá a modlím se každý den,ať už to tentokrát vyjde 😀

lussinka88
19. čer 2016

@kastanek87 ja to mam taky tak... Ale druhy cyklus uz mi to nedelalo nic. Pak jswm cyklus nebrala a ted mi je zase spatne. Ale sestricka mi rikala at si koupim kolu a fakt pomohla. A na utz bych sla spis uz v patek. Ja chodila 10DC a uz mi pichali pregnyl a normalne jsem mivala ovu 16DC.

Strana