icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

kastanek87
19. čer 2016

No zavolam a zeptam se. Asi bych taky raději šla v pátek. Colu jo? Tu úplně nesnáším 😀,ale asi zkusím,protože ta půl hodinka kdy mi je zle je fakt hrozná.

pitris77
20. čer 2016

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala do diskuze 🙂 Snažíme se s manželem o mimi už skoro dva roky :( Zatím podle všech vyšetření co nám dělali (teda většinu mně) jsem já i manžel v pořádku, ale stejně pořád nic :( Tak už jsem z toho docela zoufalá. Teď jsem 28 DC a cítím, že MS přichází :(
Mě zve doktor vždy zhruba před ovulací, to mi řekne, jestli a kdy zhruba nastane, předepsal mi clostilbegyt a gynprodyl, ale krom toho nic víc zatím nezkoumal. Dělá Vám gynekolog i jiné vyšetření??
Předem děkuji za info 🙂

nita1984
20. čer 2016

Holky, tak po clostíku máme jeden dominantní folikul, na druhé straně cystu jako prase... dneska večer si mám píchnout Ovitrelle do břicha a ve středu IUI..... jen manžel neví, jestli dostane volno, snad ano...

rejni
20. čer 2016

@pitris77 Tak u mě hormonální profil, folikulometrii, clostik, pregnyl..po 10ti měsících snažení..teď už je to rok a půl skoro a zatím nic..už jsme v CAR a tam Dr postupuje zase stejně nový hormonální profil, ovu, pregnyl..no a teď se chystám na hysteroskopii kdy se podívá dovnitř a zjistí i průchodnost vejcovodů..jj taky udělal test po styku na druhý den jestli tam mršky najde..známe nenašel a poslal je na imunologii..

lussinka88
20. čer 2016

@rejni ahoj Ženo, zkousela jsi testík? 🙂 jsem napnuta 🙂), vypadlo to tak nadejne 🙂

lussinka88
20. čer 2016

@nita1984 jak velkou mas cystu? Ja ji mela po clostiku taky. :-/ ale tak hlavne ze i tak ti folikuly rostou, ja nemela ani jeden. Drzim palce 🙂 a vyrid manzelovi ze jestli nebude moct, tak si hold budes muset najit nahradu 🙂)

zrofka
20. čer 2016

ahojky holky.... tak jsem dneska 13dc a mam jeden folík 15mm a sliznici 8mm....iui prý bude nejspíš v pátek🙂

nita1984
20. čer 2016

@lussinka88 cysta 3cm, folikul sice jen jeden, atam je tam

broucziyk
20. čer 2016

@zrofka tak držím pěsti...mě bylo řečeno žek IUI se přistupuje pouze když jsou folikuly dva

nita1984
20. čer 2016

@broucziyk ja mam take jen jeden a na IUI jdu ve středu

kastanek87
20. čer 2016

Tak já si volala na gyndu a jelikož 12DC mi vychází na neděli tak mám dojit v pátek a prej kdyztak pak i v pondělí,podle pátku. To budou mít že mě v práci radost. Co holky říkáte když chodite častěji na tu gyndu?

nita1984
20. čer 2016

@kastanek87 ja jsem OSVČ takže nemusim nikomu nic vysvětlovat. Jedna z mála výhod.

lussinka88
20. čer 2016

@zrofka zitra jdu do ISCARe na kontrolu a jestli bude folik na spravny strane, tak se tam mozna potkame. 😉
@broucziyk jde to i s jednim.. Teda v ISCARE to tak maji. Nespletla sis to - IUI ti neudelaj kdyz jsou vic jak 2... Ale treba to ma kazde centrum jinak.
@kastanek87 co kola? Pomohla? Ja nerikam nic, proste jen ze jdu k doktorovi... 🙂)

rejni
20. čer 2016

@lussinka88 Dělala jsem dnes test 😀 BÍLO 🙈 10DPO.. Já vím já vím BRZO ale při volnu jsem zkusila.. A ty zítra na utz jo? Držím moc moc palce 🙂

zrofka
20. čer 2016

@broucziyk já jsem se dr zeptala, zda jeden stačí a ona jen kolik bych jich chtěla?! že jeden stačí hlavně,aby byl prý dostatečně velikej a do toho dobrá sliznice.. 😉 tak uvidíme..🙂 na to,že tam pátek nebyl ani jeden :D jsem ráda

luska__
20. čer 2016

@pitris77 me hned po měsíci, kdy jsem neměla ovulaci udělal hormonální profil a poslal přítele na spermiogram , na jehož základě mužu zacit brát clostik. Koupila jsem si echinaceu forte,kyselinu listovou, kontryhelovou tinkturu a femibion. Ted uz proste budeme jen čekat 🙂 jak to bude.. Držím palce,ať MS nepřijde

lussinka88
20. čer 2016

@rejni no je jeste brzo. Kdy jdes na kontrolu do CARu? A co zluty telisko - to ti odebrali progesteron nebo co?? diky, ja uz to nejak neresim.... Uz me to totiz nebavi 🙂)

rejni
20. čer 2016

@lussinka88 Měla bych tam jít až přijde mrcha domluvit se na tu hysteroskopii..MS dorazí asi v sobotu jestli to bude jak minulý cyklus.. Jj to žluté tělísko je progesteron.. Ale nevím zda se zvedl budu vědět až tam přijdu.. Taky si to teď neberu když pak bude ta hystero..Ta mrcha příjde.. Začínám mít chuť na sladké 😀

kastanek87
21. čer 2016

@lussinka88 colu jsem nezkusila, protože včera to bylo celkem v pohodě, dneska už beru poslední, tak uvidím. Asi si tělo potřebovalo zvyknout na takovou dardu hormonů, raději se moc nepídím po tom, co to všechno obsahuje, hlavně ať to pomůže 😀 no já taky říkám že jdu k lékaři, ale jelikož dělám v soukr.maličkaté firmě, kde jsem zaměstnanec jen já 😀 😀 😀 tak šéf se samozřejmě ptá, jelikož je pan zvědavej 🙄

rejni
21. čer 2016

Tradaaaaaaá 1DC 😂😂😂 🙈

lussinka88
21. čer 2016

@rejni tak uz jsi se objednala? Prej v sobotu 🙂) ja ted sedim v cekarne v CARu. Zase se citim jak pred zkouskou 😀 pritom o nic nejde

lussinka88
21. čer 2016

Ahoj holky, takze dnesni kontrola.... Uff byla jsem tam hodinu 🙂 mam 3foliky - 2 krasny 12-13mm na strane kde nemam vejcovod a jeden 11mm na ty spravny (ktery je tak nejak na hrane, ale mozna doroste pozdeji). Takze kontrola v patek. Jestli doroste ten spravnej tak inseminace v sobotu.

Jsme ted domluveny na to ze zkusime IUI i v cervenci, jestli naroste folik vpravo tak IUI jeste v cervenci. Srpen pauza a zari IVF. Dostala jsem stimulacni protokol, zadanku na genetiku a predoperacni. Bude nas to stat 16200.

rejni
21. čer 2016

@lussinka88 Ještě neobjednala, musím tam osobně a den předem se objednat, tak v pátek tam pojedu, doufám, že by mohla vyjít ta hystero na úterý středu.. Njn nečekala jsem jí už 11dpo..minulý cyklus přišla až 15dpo..
Tak u tebe to vypadá dobře 🙂 tfuj tfuj tfuj ať ten folik na správné straně hezky roste 🙂
Já se myšlence na IUI bráním ale jak tě čtu..tak mě to čekání fakt už nebaví.. No uvidíme co zjistí na hystero..zase mám myšky, jestli nebudu muset stejně i na tu laparo..pokud mám fakt PCO, tam ti musí ty vaječníky někdy propíchat 🙈
Tak to je docela pěkná částka za IVF 16tis, co 🙂

kastanek87
21. čer 2016

@lussinka88 tak ti budu moc držet palce,ať doroste a vyjde to!!! Holky, stalo se vám některé,že jste po clostilu spinily? Jsem 7DC takže dnes ráno jsem si vzala poslední clostil a už od rána mám takovej hustsi výtok,ale ruzovo-hnedej, nic hroznyho,ale musím mít intimku.(pardon za podrobnosti 🙂 ) jen jestli s tím máte některá zkušenost?

pitris77
21. čer 2016

@rejni díky moc za info 🙂 Já jsem musela změnit gynekoložku, protože ta se mnou nedělala vůbec nic a už jsem jí měla doslova plné zuby :( A to si myslím, že jsem člověk, který dost vydrží :D Mně už taky doktor říkal, že by mě poslal na hysteroskopii. Nejprve jsem se tomu bránila, ale teď už jsem se s tím smířila a půjdu, ať už to mám za sebou a vím na čem jsem 🙂
Přeji, ať Tobě hysteroskopie dopadne dobře!!!! Ať nemusíš na laparo!!!!

pitris77
21. čer 2016

@luska__ děkuji 🙂 Mě zatím pokaždé na kontrole ovu potvrdil a můj hormonální profil dobrý a spermio muže taky. Takže kde může být zakopaný pes, to by mě teda zajímalo 😎 Zobu taky kde co a lékárně jak mě vidí, tak už mi to snad i chystaj :D Zatím to ještě beru myslím "sportovně", akorát mě vždycky rozhodí něčí narážky, že jako už bych mohla... Mohla no... 😠

pitris77
21. čer 2016

@kastanek87 já brala clostil dva cykly a nestalo se mi to... Ale každý je jiný a reaguje jinak ;)

lussinka88
21. čer 2016

@rejni Tak alespon ze dosla driv nez pozdejc... 🙂 musís mi pak dat vedet jak to dopadlo.

jak já tě chápu. Já už nějak nemám sílu to řešit. je to pořád dokola MS-OVU-čekání-MS - OVU - čekání..... MS..... fakt peklo.... 😀 Ale je fakt, ze od ty doby co mam tuhle doktorku, tak jsem nejak v klidu a netrapi me to🙂 vim, ze kdyz to nevyjde ted tak v zari urcite..... musim si akorat jeste precist ty papiry, dat podepsat souhlasy a obehat doktory. Ale to uz je to nejmensi.

Pořád mi není jasný jak přišly na to že máš PCO.... To by přece na to přišli daleko dřív ne??? To bude dobrý, uvidíš.... hlavně ikdyby jsi měla PCO, tak s tím se dá otěhotnět.

lussinka88
21. čer 2016

@kastanek87 díky 🙂 mě se to nestalo, ale není z toho jak ti rostou folici? kdy jdes na kontrolu?

rejni
22. čer 2016

@pitris77 A já zase byla se svým Dr spokojená ale už mě radši poslal do CAR..ale asi jsem o něco klidnější, více se toho děje 🙂 Tak teď ta hysteroskopie 🙈 snad to nic nebude, na chvíli si zdřímnu 🙂 Děkuji moc 🙂 A kdy asi půjdeš ty?

Strana