icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

pitris77
22. čer 2016

@rejni Taky se uklidňuji, že si jenom na chvíli zdřímnu a pak aspon budu vědět na čem jsem 🙂 Mě posledně říkal doktor, že pokud nic, tak by mě poslal v září, ať mi nekazí léto, ale já bych skoro byla pro to, jít klidně v létě, no uvidíme... Pořád tajně doufám, že bych třeba nemusela jít vůbec 😎

kastanek87
22. čer 2016

@lussinka88 v pátek jdu na utz, budu 10DC, dneska to vypadá že už to ustalo, tak uvidíme. Podbříšek bolí, zkoušela jsem včera ovu test, čárka silná, ale pozitivní nebyl, ale do víkendu si myslím že určitě přijde. Tak mi držte holky palce 😀

pitris77
22. čer 2016

@kastanek87 držím palce!!! 😉

kastanek87
22. čer 2016

@pitris77 Děkuji moc 🙂 první měsíc s clostilem, ale dávám do něj veškerou svoji naději 😀 takže to prostě musí už vyjít.... v pátek Vám dám vědět, jak jsem dopadla.

rejni
22. čer 2016

@lussinka88 To máš pravdu, radši dřív než později, má-li přijít.. Však to mám za chvíli za sebou.. V pátek budu moudřejší kdy a co a jak..
No nový Dr tak usoudil podle té zásoby foliků že jich mám hodně, že to může nasvedcovat PCO.. Ale na utz nic vidět nejde, vaječníky vypadají ok.. MS vždy dorazila sama..u PCO chybí ovu a často i MS.. No uvidíme 🙂
Tobě držím moc palečky 🙂 není možné jednou to musí vyjít 😀

zrofka
22. čer 2016

ahojky holky, tak já dneska musím překonat sebe...:-/ musím si píchnout injekci..☹ :-/ ale v pátek nás čeká IUI 😀 tak snad to dám...

lussinka88
22. čer 2016

@zrofka urcite 🙂) do bricha to vubec neboli.... A kdyby bylo nejhur tak na pohotovosti ti to pichnou 🙂) jen bacha at se nerizmes o ty lahvicky, to uz se nam taky povedlo.

lussinka88
22. čer 2016

@kastanek87 taky drzim palce 🙂 tak kdyz mas silny ovu test tak tam folik bude 😉

zrofka
22. čer 2016

@lussinka88 já mam Ovitrelle a to už mam rovnou namíchané ve stříkačce..takže vytlačím z toho jen bublinu a píchnu..jen nevím,co pak s tou stříkačkou??? do koše se mi to házet moc nechce

nita1984
22. čer 2016

@zrofka bacha u Ovitrelle se bublina nevytlačuje. Píchala jsem si jí v pondělí.

zrofka
22. čer 2016

@nita1984 teda ne bublina ale ten vzduch..mě to dr řekla,že to mam vytlačit... 😒

nita1984
22. čer 2016

@zrofka nevytlačuje se nic. Ten vzduch je tam právě pro lepší svtřebávání. Zajímavé, že každému říká dr. něco jiného..... nicméně já nevytlačovala a žádný problém 😀 IUI mám dneska za sebou

zrofka
22. čer 2016

@nita1984 kam chodíš do CARU?

lussinka88
22. čer 2016

@nita1984
@zrofka holky ono je to jedno... hlavne at si nevystriknes kousek ty davky. Ten vzduch se vstreba, ale ze by zvysoval ucinost se mi nezda...

nita1984
22. čer 2016

@zrofka Pronatal Praha

@lussinka88 říkala,ze je tam kvůli lepšímu vhaneni....

kastanek87
22. čer 2016

@lussinka88 dekuji 🙂 no já mívala i 100% pozitivní před clostilem i bazální teplota vždy stoupla :( a přesto mi řekl že mám tzv.falešnou ovulaci. Takže ještě nejasam a čekám do pátku co mi řekne.

zrofka
22. čer 2016

holky, kolik jste doplácely za ovitrelle?? budu to muset v pátek doplatit,tak abych byla připravená :D

lussinka88
22. čer 2016

@zrofka za to se neco doplaci? já ovitrelle neměla, ale za pregnyl jsem neplatila nic... jooo vidis, mozna se tam v patek potkame... v kolik tam jdes? a uz vis ke komu?

zrofka
22. čer 2016

@lussinka88 já nevím.. dr mi řekla,že to musím doplatit v lékarně v Iscare.. 😒

zrofka
22. čer 2016

@lussinka88 ke komu netuším...:D moje dr mi řekla jen že tam mame dorazit...a oni se nas ujmou a vše nam řeknou :D jsem z toho nervozní..:D takže víc napíši v pátek po zakroku :D

nita1984
22. čer 2016

@zrofka 214kc

lussinka88
22. čer 2016

@zrofka to jsem zvedava... ja jsem objednana na 15:30 🙂

zrofka
22. čer 2016

@lussinka88 to už tam nebudeme..no, doufám,že to najdeme...mnanžel už špekuloval..:D a má nervy..:D a asi budeme mít s sebou syna..:-/ nevím kdy bysme se vrátili..a nemá nam ho kdo vyzvednout ze školky 😒

nita1984
22. čer 2016

@zrofka není z čeho být nervozní. Manžel odevzdá vzorek a za cca hodinu až dvě ti to vstříknou. Celé to trvá asi 20 vteřin 🙂

zrofka
22. čer 2016

@nita1984 a pak zacne dlouhych 14 dnu.. beres po iui utrogestan???

nita1984
22. čer 2016

@zrofka pro mě už začalo.. testovat mám 5.7. na moje narozky.. jj, utroš jsem dostala, od zítra ráno jednu, večer jednu

kastanek87
22. čer 2016

Holky,držím vám moc pěsti,ať vám to vyjde!!!!!

pitris77
23. čer 2016

Holky, tak Vám moc držím pěsti!!!!!
Já na MS stále čekám, teda nečekám :D Jsem 6 dní ve skluzu ale TT stále sněhobílý 🙄

zrofka
23. čer 2016

@nita1984 ja prave dostala na nej recept.. chvilku jsem premyslela kdy ho zacit brat

zrofka
23. čer 2016

Jinak vcera jsem se pichla na prvni pokus.. vubec to nebolelo... az jsem byla nejista zda jsem si tam pichla vse...

Strana