Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@zrofka ja chodim v kalhotech... Vzdycky jdu naha z kabinky 😀 teda jako v tricku... Ale ono jim je to jedno
@lussinka88 takhle to mam i na gynde 🙂)))) no pro jistotu si vemu s sebou sukni
Ja zacala v pondeli brat medrol (na potlaceni imunity) a rozjizdi se mi angina ☹ do haje.... Uz abych byla v tom 🙂))
Zdravím holky,možná to sem nepatří ale potřebují radu 🙂
9.6 jsem dostala po tydnu opozdeni něco jako menstruaci mela jsem ji jen dva dny a dalsi dva dny spinila. Vcera jsem byla u doktorky a ta mi rekla ze je tam gestacni vacek ale zdeformovany a ze neni v deloze ale v deloznim hrdle. Tak prave nevim,co znamena ze je zdeformovany?
@klara39 promiň, tak to vůbec netuším. Nezkoušela jsi se třeba mrknout, jestli už někdy na toto téma neprobíhala diskuze? Někdy mě doktoři štvou, že neřeknou co teda to co zjistili znamená a spoléhají snad na to, že to vím. Na každé návštěvě si říkám, že se budu ptát, ale pak na mě vychrlí hromadu informací a já nestíhám pobírat a zeptám se jen na část z toho čemu jsem nerozuměla a zpětně si uvědomuji, co všechno řekl a na co jsem se nezeptala :(
Pitris77: Přesně tak stejné jako u mě. Ale zkusím najít tu diskusi. Jinak též jsem brala teď clostilbegyt. Tak třeba zabere teď má přijít ovulka tak snad se zadari 🙂
@klara39 ty jo tak to vůbec netusim,ale zkus zapatrat, pan google ví všechno 😀 každopádně dej vědět jak jsi dopadla dál. Držím pěsti ať to brzo vyjde!
No právě hledám na google a nemůžu to najít. Bylo mi řečeno ze jsem měla přijít o týden dříve k doktorce. Ale koho by to napadlo že? Když přijde první dva dny klasická menstruace prý se to možná dalo zachránit. Tak se v těch doktorce už nevyznam. Právě jsem to měla jen dva dny a pak jsem spinila tak se asi zadarilo před nasazením clostiku. Tak uvidíme. 🙂
Má doktorka má ode dneška bohužel dovolenou mám jít zítra do laboratoře na krev a kdyby tam ten hormon byl tak prý do nemocnice na hlídání tak už tomu nerozumím vůbec :(
Pitris77:To se mnou udělala doktorka také. Prý když to nedostanete tak přijďte tak tam jdu a ona mi říká ,no já vám nic takového neříkala :/ tak pro příště jsem věděla že, budu čekat týden pokud MS nepřijde ale teď to nešlo při zpoždění testy slabě pozitivní a po tý údajný menstruaci také tak krev je jistější 🙂
Pitris77: No pak mi bylo divné,že ten gestacni vacek je v deloznim hrdle :O tak mě radši poslala na tu krev ještě .Tak snad budu moudřejší 🙂
Holky co se chystate na IUI drzim mooc palce;)
@lussinka88 achjo, škoda..ale to uteče, zrelaxujete na dovolené a půjde to raz dva 🙂
Tak u nás.. Dneska komedie 😂🙈 hysteroskopii ve čtvrtek, vysvětlil co tam bude, přečetla jsem průběh rizika a tak..v pohodě..skoro na to nemyslím, protože nastal ještě jiný problém 😨🙈 na stěrech mi našli jednu bakterií..nevím přesně úplně název..je to podobné chlamidiím, ale nejsou to chlamydie..tak máme antibiotika na 20dní! Přitom nemám já ani chlap žáden příznak.. Pro mě ok, budu brát..ale pro chlapa strašný problém 😤🙈 prý 20dní! A on antibiotika nebere, vždycky se jim vyhnul když se z něčeho léčil..a hlavně..Bude muset omezit pivo! Prvně..že to brát nebude a že jak může Dr vědět že to má taky (přitom je to přenosné pohlavně že, s velkou pravděpodobností to má) a že ho chci zničit teď při létě (bez piva 😀 ) 3 týdny!!! A že přesně nevím co to mám, prostě nějaký název bakterie, Dr sám řek to vám nic neřekne.. Tak já pod tlakem ještě volala Dr, že co to je a že chlap má s tím problém 😀 jenže jak jsme byli rozhádaní, já byla jinde.. Po mě chlap zavolal taky 😀 to už sestřička nevydýchala a cosi mu řekla..tak to zas bylo něco na mého chlapa..ale Dr byl prý v pohodě.. Jeeeejda 😀 trapas! Tak jsme si tam udělali jméno 😀
@rejni jeeeezis jako u nas 🙂)) nejsou to mycoplasmata nebo ureaplasma? To jsem mela ja, taky bez priznaku trpela jsem na to nekolik let ☹( porad se mi to vracelo. strasne spatne se to leci, ale da se to 🙂 muj chlap reagoval uplne stejne tak mu to nedalo a zasel k jinymu doktorovi ze to neni mozny a ze si nebude nicit telo antibiotikama.... Ten jeho doktor mu udelal ster z mocovy trubice a od ty doby pekne basti co je treba 😀 prej uz tam v zivote nevleze 😀 kazdopadne vas lituju, ale zase na druhou stranu ted budete vedet, ze jste uplne zdravy 🙂
Pichla mi i tak pregnyl 5000 aby byla ovulace, ale pry IUI by bylo jen trapeni a sance skoro nula. Jsem zvedava co semnou udela ten clostik 2x denne ☹ mam z toho strach, ze budu mit cystu ☹( doktorka rikala ze jediny co se stane je ze budu mit vic folikulu... Ale i tak... A zvedla mi i utrogestan.
Tak holky jsem po utz, 10DC napravo folik 22mm a nalevo 15mm. Doktor se mě zeptal,zda chci píchnout pregnyl a já samozřejmě že jo. No a můžu vám říct,že nic hroznejsiho jsem nezažila. Potom co mi ho sestra pichla se mi začalo dělat strašně zle,mžitky před očima a prostě jsem sebou regulérně sekla a byla mimo. Probudila jsem se až na zemi,byl u mě doktor a sestra,no bylo to hrozný. Pak se mi ještě začalo navalovat. A to se mě ještě sestra ptala jestli si chci lehnout u toho píchání a já že ne,ze to zvládnu v pohodě ve stoje. Takže celej víkend se budu modlit,aby to vyšlo,protože další dávku pregnylu už nikdy nechci :(
@kastanek87 no to je síla!!! Tak za takovéto trápení to nemůže dopadnout jinak než skvěle ;)
@pitris77 no já v to doufám 😀

Víte co mi došlo? na to iui máte normálně sukni??jako když jdete k dr ???