Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@lussinka88 Joo a chlap taky říkal..půjdu na urologii ať mi zjistí jestli to fakt mám ať nejím atb zbytečně..a pak se zamyslel..a to mi budou dělat asi stěr z močové trubice co? 😨 nooo tak to radši ty atb 😀
Jo myslela jsem, jestli to může být tou bakterií, že nám to nejde.. Četla jsem, že to mužům snižuje plodnost..ale spermiogram měl ok..
Tak ty jsi i tak dostala pregnyl? Neboj..ja jeden měsíc měla stejně 1-0-1 clostíku a cysta a druhý taky tak a urostl už v pohodě folik.. 🙂
Ahoj holky, tak už jsem taky v klubu, dneska první sezobnutá pilulka Clostiku...
@rejni mycoplasmata ma kazdej druhej, jen o tom nevi pac je to docela drahy vysetreni a spoustu doktoru ho ani nedela, pac pochybujou o jejich skozeni. Nikomu to nedela nic a nekomu ucpou vejcovod. Kazdopadne je dobry se toho zbavit 🙂
@lussinka88 Četla jsem v diskusi, že po dlouhé době co se snažili a přišli jim na to se po přeléčení zadařilo 🙂 Tak snad jsme blízko, ještě uvidíme co ta hysteroskopie 🙂 a vy se chystáte na dovolenou?
@rejni tak uvidis... Ale trvej na kontrolnim testu. Jsou to mrchy odolny ☹
Holky? V pátek jsem dostala ten pregnyl,když pominu že jsem ztoho zkolabovala,vcera jsem už byla ok a dneska je mi od odpoledne strašně zle od žaludku. Myslela jsem že je to z hladu,tak jsem se najedla,ale furt se mi zveda žaludek. Měla jste to některá taky tak? Nebude mi doufám tak zlé dokud ten pregnyl nevyprcha?
@kastanek87 ja to poprve mela taky tak. Po injekci jsem mela nizkej tlak, omdlela jsem a pak nekolik dni mi bYlo spatne. Sestricka mi doporucila kolu a fakt zabrala 🙂 vyzkousej to taky 🙂 od ty doby jsem mela 4pregnyly a uz mi spatne nebylo. 🙂
@lussinka88 fakt? Jdu si nalít Colu,naštěstí ji mám doma. Ten kolapsovej stav byl hroznej. A ty jsi i přesto šla do pregnylu znovu? To smekam,já už to nikdy nechci zažít.
@lussinka88 děkuji mockrát tobě také 🙂
Holky je normální ze me přestaly bolet prsa?? Jsem 6+1 TT ☹ mám trochu obavy
@klara39
@kastanek87
@lussinka88
@kajunka01 ty jo od mého prvního těhotenství uběhlo už 5let, takže si to moc nepamatuju. Ale kamarádka co je teď těhule mi říkala, že vypozorovala, že prsa ji začínají bolet vždy až od určité hodiny během dne, že to není pořád. Mám dojem že vždy navečer... byla bych v klidu, pokud nemáš nějaké bolesti, nekrvácíš... bude to v pořádku, uvidíš. Kdy jdeš k doktorovi?
Az 13.7 dnes musím byt v práci dyl az do večera tak se trochu bojím ☹
@kastanek87
Ahojte holky...tak ja dnes 11 DC a 18 mm folik i bez clostilu 🙂 tak jsem poprve vyfasla pregnyl a uz ho mam pichuty 🙂 pokud to nevyjde...jakoze tomu moc nedavam...tak pristi cyklus prvni IUI 🙂 vsem moc drzim palce...at uz to i nam konecne vyjde 🙂
@pitris77 tak v Praze Iscare!!! Fakt skvely zarizeni! Vsichni mily skoda ze se tam neda chodit cely tehotenstvi.. 🙂) ale nechaj si me tam prvni trimestr 😉
@lussinka88
@jitule007
holky, děkuji 🙂 Taky doufám, že ho nebudu potřebovat, ale kdyby náhodou, tak už budu na to připravena 🙂
Holky, tak mám za sebou hysteroskopii 🙂 uffff bylo to v pohodě.. Vše ok! Dr řekl že po došpinění se mužem hned snažit.. Ptala jsem se jestli i teď když léčíme tu ureu a on že joo, atb prý určitě zaberou.. Tak nevím, co doktor to asi jiný názor.. Napsal mi žádanku i na genetiku a imuno..ale už toho je na nás hodně, chlap nová práce..počkáme do září..
@rejni ahojky Rejni a kde si byla na tu hystero? A byla si uspana? A jak pak se jmenuji ty prasky, co ted berete? A imuno je tady nekde nebo jen v te Praze? 😀 promin za tolik otazek 😀
Holky, 8 dní po IUI a mám pocit že i praskne břicho...
@janule1987jk imuno je v Praze v Podoli a ve VFN a jeste v Plzni myslim. 🙂 zrovna jsem na tebe myslela! Kdy jdes na to IVF? 🙂
@janule1987jk Ve Frýdku v CAR..byla jsem pod narkozou jj.. A Doxybene. A co u vás nového? 🙂

@lussinka88
@pitris77
@zrofka Holky, tak jste mě uklidnily..Že jsou ti chlapi stejní 😀
@lussinka88
Asi teda mycoplasma nebo urea..říkal mi to do toho telefonu ale moc mu nebylo rozumět, takový název ale plasma na konci říkal 😀 no to byl fakt den..jedličkův ústav 😀 🙈 jj a progesteron narostl..dr říkal že by si uměl představit víc ale prý to normě.. Tak jsem zvědavá v čem to bude.. Myslíš, že by to mohlo být tou ? Dr říkal, že spíš ne..