Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@lussinka88 Jen jsem se o to zajímala když mi Dr navrhoval tu laparku, že bych si sama zajela do toho Havířova kde to dělají bez narkozy..ale pak jsem začala v tom CAR a bylo to s narkozou no 🙂 hlavně že to bylo rychle..hodka a půl a šli jsme dom 🙂 jojo objednat nás chci, zítra zavolám..
@kajunka01 tak co, jak to s tebou holka vypadá? Vše v pořádku? Myslím na tebe!
@lussinka88 vypada to, ze do toho jdeme v srpnu, bude to mazec 😃
@rejni u nas nic, vysledky mi prisly v poradku 🙂 tak jdeme na to IVF v srpnu.
@kastanek87 ahoj děkuji jsem na dovolene tak odpocivame 🙂 beru duphaston 1-0-1 az do odvolání a k dr jdu az 13.7 ,jinak jei dobře jen jsem unavená a bolí me prsa 🙂 sem tam nevolnost ale žádné zvracení,spíše me trapi nechutenství ☹ co ty??
@janule1987jk my s @jitule007 do toho chceme taky prastit v srpnu 😀 pristi pondeli uz jdu na predoperacni... Jsem nedockava jak sanky na podzim 😃
@janule1987jk Tak IVF v srpnu, supr..Držím moc palce 🙂
@kajunka01 tak to je super. Takže prsa začaly zase správně bolet? To je dobře 🙂 neboj, to přejde, pak nebudeš vědět co sníst dřív 😀 to je dobře že odpočíváš. Taky budu mít teď týden volno, tak už se těším. já? No já jsem opět ve fázi čekání.... min. pátek jsem dostala pregnyl, takže snad..... no uvidíme, v CARu mě vyděsila doktorka, co mi řekla že mám špatnej vejcovod s infekční tekutinou a musím si ho nechat odstranit a když jsem volala k mýmu gynekologovi, tak mi řekl že vůbec ne, že tekutina je čirá, tudíž neinfekční, tak mám být v klidu. Takže jsem ze všeho jelen, ale i tak čekám 😀
@lussinka88
@janule1987jk
@jitule007
MOC VÁM DRŽÍM PALCE HOLKY!!! AŤ NÁM TO VŠEM UŽ KONEČNĚ VYJDE!!!! 😎 😉
@lussinka88 AMH mám 6,58..Co jsem přečetla tak je to +- normální hodnota, ne? Že mi říkal, že to mám vysoké..
@janule1987jk heled a jak ti rozepsali tu stimulaci? Cim te chtej stimulovat? A doporucovali ti jeden mesic nic nebrat?
@rejni to je docela vysoky... Byla tak 2-4... Nekdo ma i kolem 5. Zavisi to i na veku. Vysoky AMH muze znacit PCO... Ale nevim jak berou 6,5... My meli pacienrky co to meli i prss 10
@rejni dobry je, ze to mas vetsi jak 1 🙂) u nas se brala 1 jako hranice a ja mam 1,2 😃... Ale meli jsme i pacientky co otehotneli s 0,1 🙂
@lussinka88 ja ted jdu 11.7. pro nejake prasky, budu 17DC, ty budu brat 10 dni a pak cekat na MS. Az dojde, tak bud kratky protokol nebo dlouhy, to mi vse rekne toho 11.7. A musi mi tu stimulaci hned dat, jelikoz jedem na dovcu a asi to dostanu tam ke konci. Tobe co rikali?
@janule1987jk aha.... Me nic predtim nechtej davt. Pojedu kratky protokol s puregonem a pak olgalutran... Jen 2DC mam dorazit pro leky a na utz aby vyloucili cystu a dalsi komplikace kvuli cemu bych nemela stimulovat
@kastanek87 tak drzim pěsti at to dobře dopadne,každý doktor říká něco jiného to je hrozny ☹ 🙂 me dnes chcilkama taková lehká křeč v břichu na tom samém místě pokaždé ale jemné jen taková lehká ,něco jak lechtani nebo křeč 🙂 snad je to normální
Holky, vyhodila se některé kopřivka po clostilbegytu? Nikdy jsem jí neměla..začala mi až 3 měsíc užívání a 2 měsíce neberu a stačí se poskrabat a jsem jak bych spadla do kopřiv 😀 🙈
Holky, mám dotaz. Poznaly jste na sobě ovulku po Clostilbegytu?
Ahoj holky tak jak jste na tom? Nejak to tu uvada 🙂 ja momentalne cekam na MS a pojedu posledni cyklus s clostikem.... Doufam, ze jste na tom lip 🙂
@lussinka88 Ahoooj ženo 🙂 u mě 2-3DPO.. 15DC pozitivní ovu test..tak jsme do toho šli 😀 teda snad Dr ví co dělá když říkal, že mužem..a zobu femibion a kapala jsem jeřáb ptáci..genetiku máme na konci září a v Praze to celý týden nebrali🙈 jjj ty beďary jsem měla po clostíku taky ve velkém 😀 ale taky kopřivka mi z něho zůstala..asi si sní budu muset zajít. 13.7.jedu do CAR a budou výsledky z biopsie..
Ahoj holky, já jsem taky 2-3 DPO a dnes začínám brát poslední balení Gynprodylu, tak tajně doufám, že to zabere 😎

@rejni ja myslela, ze jsi do narkozy nesla. Heled na tu imunologiise radsi objednej ted maj dlouhy cekaci lhuty (ve VFN jsou delsi nez v Podoli... My jdme cekali 2mesice)