Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@maslicko jeee tak to je super!! 🙂 uz aby to vyslo, vid 🙂 takze ted budes na mereni foliku chodit kazdy mesic? (Pamatuju si spravne ze jsi ovu jen testovala?)
@lussinka88 tak hlásím že folíci jsou dva 😀 jeden 17mm a druhej 18mm a k tomu nějaké menší, ale ty prej nebudeme počítat, že ty zaniknou, zase mě trochu vyděsil tou mou prokletou sliznicí, že je nižší, ale že ještě trochu povyroste, takže teď zas musím po večerech pít červené víno abych ji podpořila 😀 min. měsíc jsem se snažila poctivě pít a sliznice byla hezky narostlá 😅 jestli to bylo tím netuším, ale za zkoušku nic nedám 😀 takže mi řekl že ovulace by měla přijít za tři dny... takže víkend je jasnej. A když jsem odcházela, pan doktor mi říká: a příští měsíc dojděte těhotná 😀 😀 😀 tak to beru jako rozkaz a hlavní úkol, tak třeba se to konečně povede 😅
@kastanek87 jeeee tak to bys na tom mela zapracovat. Nakonec budes mit dvojcatka 🙂) taky bych klidne brala dvojky 🙂 a kolik mas sliznici vis? Premyslim, jestli si taky nemam koupit vinko 😀 na sliznici a nervy 🙂
@lussinka88 taky přemýšlím, že to červené víno není vůbec špatný nápad 😎 Takže dnes večer bude první sklenička na sliznici 😀
@lussinka88 no právě, dvojčátka by mě vůbec nepřekvapily, jelikož můj biolog.otec je z dvojčat 😀 ale první syn je taky jen jeden, tak snad mě to mine 😅 já bych teda teď v tuto chvíli brala klidně i trojčátka asi 😀 😀 😀 je mi jedno kolik jich bude, hlavně ať tam něco je 😎 sliznici tuším říkal 6,3, ale že má normálně tři stěny nebo co, je v pořádku a že ještě trochu povyroste. Ale stejně si to víno dám 😀 schválně jsem zkusila včera odpoledne ovu test a teda kdybych nebyla na tom utz, tak si řeknu že max.dneska ji budu mít... ale když doktor říkal že až za tři dny, tak spolíhám na něj. No raději se budeme snažit až do vynechání MS 😀
@pitris77
@lussinka88
doufám že z vás díky mě nebudou alkoholičky 😀 😀 😀 ne, no já vypiju tak max. 2 skleničky, takže snad je to ještě v mezích normy 😅
@pitris77 tak co by člověk pro to malý neudělal, že? 🙂
@kastanek87 alholičkou na mateřský nebo před mateřskou.... to už máš jedno 😀 když občas poslouchám holky co říkaj, jak blbnou a tak všechno dělaj s těma dětma, tak občas pochybuju o tom jestli to zvládnu.... 😀
@kastanek87
@lussinka88
Alkoholička snad ne, ale spokojená a snad i brzo těhotná doufám, že jo 😎
Tak poslusne hlasim, ze IUI je zamnou. Nic hroznyho to nebylo. Jen mi neprasknul jeden folik, kterej uz mel byt prasklej, tak snad z neho nebude zas cysta ☹ jinak uz me asi fakt odvezou 🙂
@lussinka88 tak tfuj tfuj tfuj 😀 ať to klapne!!!! Držím pěsti!!!
@lussinka88 Držím palce ✊😊
@lussinka88 Přeji štěstí a držím pěsti ;)
Ahojte holky, tak uz jsou tu naky tehulky? 🙂 Ja taky poslusne hlasim ze IUI zamnou, ale me to celkem bolelo...a to si myslim ze nejsem naka citlivka 🙂 hlavne ze jsou mrsky vevnitr 🙂
@luska__ ještě tomu dej čas.... jestli beres 5-9 tak ovu bude později 🙂 testuj dál a nezoufej 🙂
@lussinka88 tak moc se snažím :( ale jsem asi uz labilní . Přestává me všechno bavit, jakmile zjistím, ze nic. Od dubna co testuji ani jeden pozitivní.
Hormonalni profil mám OK, přítel spermio taky a ted poprvé ten clostik a mám pocit , ze nic ..
@luska__ ja vim je to tezke! kazda jsme si tim prosla! My uz se snazime skoro rok a pul, ale mame jeste jiny problemy, abych te nestrasila! Musis proste verit.
Vis co mi nejvic pomohlo? Seznamila jsem se tu s jednou skvelou holcinou, co proziva to samy tak se podporujem navzajem 🙂. Stanovily jsme si pevny mezniky - ze kdyz se nam to nepovede do tehdy a tehdy, tak udelame tohle 🙂 takze jsme ted obe po IUI a cekame co bude. Pak kdyztak pujdem na IVF 🙂 a od ty doby jsem jakztakz v pohode 🙂. Fakt to chce nachvili vypnout a nerikam to jen tak 😉
Jinak Ja jsem nikdy pozitivni ovu test nemela, ale podle utz jsem ovulaci mela 🙂 nesmis tem testum moc verit! Oni jsou strasne citlivy, musis testovat v jednu dobu (navecer) a predtim 3hodiny (nebo tak nejak) nepit aby sis nenaredila moc... Chce to vychytat a trosku verit vlastnimu telu 😉.
Nezapomen ze v tom nejsi sama 🙂. Drzim palce!!!
Ahojky holky, tak IVF již nebude třeba. Dnes ráno jsem zjistila že jsem těhotná. Musím říct, že u mě to vše bylo v hlavě, úplně jsem se na to vykašlala a dokonce jsem testovala až po 6ti dnech zpoždění. Nemohla jsem tomu věřit, úplně jsem vykřikla. Je to šílené, chlap je taky v šoku. Žádné prášky jsem už nebrala a nic netestovala. Moc Vám držím palečky a zkuste to také hodit za hlavu. Jo a příznaky, absolutně nic. Jen trochu bolí prsa, ale to mám vždy při MS.
@janule1987jk jeeee....tak mooooc gratulujiiii 🙂 skvela zprava 🙂
@lussinka88 Děkuju 😵 posílám srdíčko
@janule1987jk Jeeeeeeeee! Obrovská gratulace! Tyyy Jooo to je mazec 😀
@janule1987jk tak to je úžasná zpráva! !!! Moc moc gratuluji! 😉
@rejni nemuzu tomu verit, jeste si pockam na navstevu gynekologa 🙂
@jitule007 dekuji moc
@kastanek87 dekuji, jste zlate. Ale bylo to na posledni chvili. Uz jsme meli IVF naplanovane 😂

@jitule007 mas pravdu, trosku jsem se prepocitala 🙂
@kastanek87 diky, uz nejak nepocitam s tim ze by to vyslo, ale byla bych stastna jak blecha. Napis pak co folici!! 🙂