Dobrý den, píšu seminární práci na téma Psychika ženy v době těhotenství, porodu a po porodu. Byla bych ráda za vyplnění krátkého anonymního dotazníku, který vám zabere jen chvilku Vašeho času. Popř. budu ráda za rozeslání dalším maminkám.
Odkaz na dotazník: https://www.survio.com/survey/d/V3R0R2S5T1Q5P2X7X
Děkuji
@kristy_3112 dotazník nedává možnost odpovědět na více těhotenství. Moje první těhotenství bylo od druhého po dvou potratech dost odlišné, bylo by super odpovídat podle počtu dětí na každé těhotenství zvlášť.
@kristy_3112 hotovo
@ele_nka Děkuji za připomínku, určitě by to bylo lepší i přesnější, ale do seminární práce hodně rozsáhlé. Potřebovala jsem to vzít spíše tak obecně, nicméně kdybych v tomto tématu pokračovala i v bakalářské práci, tak bude takhle bude lepší rozdělit.
@kristy_3112 první tehu v 23 uplne pohoda, super. Druhé 33let, začátek covidu, nervy, odloučení od rodiny, manzel jako vojak pořád v práci, ma rodina daleko.. Vyústilo v panicke ataky, úzkostnou poruchu a odchod manzela.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kristy_3112 vyplnění, chybí mi tam na konci nějaký dovětek, třeba jsem svůj stav po porodu řešila atd.