Jak ulevit od bolesti hlavy a závratí?
Jsem teprve na úplném začátku, ale trápí mě bolest hlavy a závratě. K dr jsem objednaná v úterý, určitě se s ní poradím co s tím, ale napadlo mě se zeptat i tady, jestli nemáte nějaké tipy jak si ulevit?
Zvládáš jíst? ... zvládneš třeba i minerální doplňky? Hlídala bych především hořčík a "B" - prober to s lékařem, které jsou v těhotentví vhodné... Nemluvím úplně o "listovce pro dobrý vývoj plodu" (i když i to může zatím pomoct), ale o dávkách hořčíku a B vitaminu nastavených přímo pro tebe (patrně ti bude doporučeno překračovat obvyklou doporučenou denní dávku.... ale o kolik je třeba fakt probrat s doktorem).
POkud by byl zároveň problém vůbec udržet věci v žaludku, jdi určitě na neschopenku a snaž se ležet a odpočívat.

Za tu bolest hlavy prý může nárůst hormonů, hlava mě bolí taky, bylo mi řečeno toto. Léky mi nedoporučili, už prý není úplně vhodný ani paracetamol, který se dříve doporučoval v omezené míře. Prý si ho můžu vzít, když by bylo fakt hodně blbě. Nicméně já to zatím zvládám s chladícíma gelovýma polštářkama - nachladím v lednici a pak přikládám na spánky, zezadu na krk..to mi uleví fakt hodně. A hlava se mi motá často, takže to těhotenství nepřisuzuju, nicméně je fakt, že jsem teď taková slabší. Asi je to hodně i únavou a tak..snaž se hodně odpočívat, dost pít a nebýt hladová =)